Мартенското чудо наближава, мама с любов ще го дарява 💙❤ Тема 7

• 38 249
  • 733
  •   1
Отговори
# 300
За успокоителни капки съм чувала, че някой бременни ползват тези на Бах. Ама момичета по-добре се стегнете, защото ако сега Ви трябват капки при коликите, зъбчетата, безсънието, първото боледуване - трябва да минавате на нещо по-сериозно. Опитайте се да сте малко над нещата.

# 301
За успокоителни капки съм чувала, че някой бременни ползват тези на Бах. Ама момичета по-добре се стегнете, защото ако сега Ви трябват капки при коликите, зъбчетата, безсънието, първото боледуване - трябва да минавате на нещо по-сериозно. Опитайте се да сте малко над нещата.
Имах впредвид за нещо успокоително точно преди секциото например.... А за сега нямам нужда минали сме вече по пътя на колики, зъби, никакъв сън и какво ли не... Не е страшно. 😄😄😄Страшни ми се струват мноооогото емоции в болницата точно преди бебето... Може не всички да са чак така де, признавам, че съм свръх емоционална, но ми беше интересно дали позволяват нещо за леко успокоение, вместо да ми блъска сърцето от емоции 😄😄😄

# 302
  • sofia
Аз пък да върна към темата за детските градини (в София). Предстои ни да се местим на нов адрес за постоянно. Чудя се да сменяме ли лични карти..Имаше ли условие/значение колко години трябва да си бил на съответния адрес или не?

# 303
Аз пък да върна към темата за детските градини (в София). Предстои ни да се местим на нов адрес за постоянно. Чудя се да сменяме ли лични карти..Имаше ли условие/значение колко години трябва да си бил на съответния адрес или не?

Принципно критерият уседналост дава най-много точни при кандидатстване, но доколкото аз го разбирам ако сменяте един адрес в София с друг, не се отразява на броя точки. Но ако сегашния ви адрес не е в София, най-добре го сменете възможно най-бързо. Тук в раздел "Критерии" може да прочетете повече: https://sofia.obshtini.bg/doc/4507655.

# 304
  • sofia
В София е сегашния адрес. Благодаря ви!

Принципно критерият уседналост дава най-много точни при кандидатстване, но доколкото аз го разбирам ако сменяте един адрес в София с друг, не се отразява на броя точки. Но ако сегашния ви адрес не е в София, най-добре го сменете възможно най-бързо. Тук в раздел "Критерии" може да прочетете повече: https://sofia.obshtini.bg/doc/4507655.

# 305
Момичета, има ли някой, който се следи във Вита?
Отскоро се следя там при др Чорбова и забравих да я попитам,  мога ли там да си направя 3тата ФМ, там правят ли изобщо ФМ?

# 306
  • София
Нямат специалисти по ФМ. Насочете се към Щерев или Марковс.
Отскоро се следя там при др Чорбова и забравих да я попитам,  мога ли там да си направя 3тата ФМ, там правят ли изобщо ФМ?

# 307
Момичета одеве бях до лидл и до бебешките дрешки и играчки, които са на промоция от четвъртък тази седмица имаше и дънки за бременни. Не знам дали са само в нашия лидл, по принцип ги няма в брошурата им. 😊

# 308
Момичета одеве бях до лидл и до бебешките дрешки и играчки, които са на промоция от четвъртък тази седмица имаше и дънки за бременни. Не знам дали са само в нашия лидл, по принцип ги няма в брошурата им. 😊

Някъде из ФБ ми се мерна, че бяха качили линк от сайта ба лидл и би трябвало да е във всеки Лилд, ама на нас ни остава малко... и прецених че за 1месец дънки не си заслужават. Simple Smile
Ти как си днес?

# 309
Нямам идея от какво е това кръвотечение от носа. Кръвното ми е съвсем леко завишено, но аз поначало съм с ниско. Може и от отслабени капиляри да е. На 17.01 съм на ЖК и ще попитам.

Относно количка - ние купихме на Hauck. Ето този модел

# 310
Нямам идея от какво е това кръвотечение от носа. Кръвното ми е съвсем леко завишено, но аз поначало съм с ниско. Може и от отслабени капиляри да е. На 17.01 съм на ЖК и ще попитам.

Относно количка - ние купихме на Hauck. Ето този модел

Пиеш ли кеъворазреждащи Кремешуна?

Хубава количка, ама на мен гумите ми изглеждат много малки за нашите родни улици и тротоари Simple Smile дано не съм права.

# 311
Пия само добавка желязо, нищо повече. Майка ми също е така, при нея са слаби капиляри. Но със сигурност ще попитам в Понеделник АГ.

# 312
  • София
Нямат специалисти по ФМ. Насочете се към Щерев или Марковс.

Напротив, имат специалисти по ФМ.

Аз се следя във вита и докторката при която се следя е специалист по ФМ. Доктор Мирчева във втора база.
До сега минах 3 ФМ, супер обяснява и гледа всичко много подобно. Специалист по ФМ е от повече от 10 години.

# 313
Малко да побутна темата:

Усмихнат ден ви желая!😁

# 314
Малко да побутна темата:

Усмихнат ден ви желая!😁

Палмичка, чудесно попадение Joy... има още доста бисери. Хубав и усмихнат ден Hug

Общи условия

Активация на акаунт