Мартенското чудо наближава, мама с любов ще го дарява 💙❤ Тема 7

• 38 205
  • 733
  •   1
Отговори
# 345
Танче и момичета, ако поръчайте колички на Cybex питайте за срок за доставка. На една приятелка още не и е пристигнала, при поръчка началото на ноември преди Черен петък(от рая тойс е). На мен също ми бяха казали през ноември, че за някой модели може да се чака до февруари. Та бъдете внимателни да не ви изненадат неприятно Simple Smile

Аз имам малко неприятна предколедна случка с този сайт ... даже се бях зарекла, че повече няма да купя от там нищо 😁 не съм поръчвала, по принцип гледам, че на някои пише, че ги има на склад, а на други, че ще е нужно време за доставка.

# 346
Момичетата, които изкараха ковид, изморявате ли се бързо. При мен е ужасно, много бързо се изморявам, не ме държат краката. Зпочна откакто бях болна. Сега се чудя дали е свързано или е вече от тежестта. Предишния път не си спомням д ми е било толкова тежко.

# 347
И аз се изморявам много бързо, но не знам дали   не е от тежестта вече

# 348
Да...изморявам се, също така забелязвам и други пост Ковид симптоми. Запушен нос, неспокоен сън, сърцебиене, потене на дланите и определено ми се развали още повече зрението. Възнамерявам да се заема сериозно  със себе си максимално бързо след раждането. Първа мисия е лазерна корекция на зрението. После ще видим....зависи от пораженията. С баткото 1 месец след раждането на темето ми опада косата ...мнооооого сериозно.  Очаквам и зъбите да ме почнат с проблеми. Ще трябва старт на добавки веднага след появата на маймунчето Wink

# 349
Масово има забавяния с доставките, от няколко магазина тук ми казват това и онова сме поръчали от преди Нова година и още го няма, та имайте едно на ум.
Говоря за мрежа за вана, сушилник за шишета и порт бебе конкретно.
Но пък от Пепко си взех страхотно порт бебе за без пари Simple Smile не смятам,че си струва инвестицията в по-скъпо такова, имам си поне 5 страхотни одеялца и порт бебето ще ползвам само на изписването.

# 350
Аз изкарах Ковид преди да забременя, но се чувствах много уморена след това от най-малката дейност, а бях супер активно спортуваща. 2 месеца ми беше запушен носът и не можех да си поема напълно въздух, имах и моменти на силно сърцебиене и доста време прокашлях, даже и сега от време на време леко кашлям. Предполагам бременност и ковид, след това симптомите са още по-изявени и плюс тежестта, която носим и всичките ни органи са разместени. Аз не се насилвам за нищо, почувствам ли умора или слабост, веднага си полягвам, особено като вече започват и по-чести подготвителни контракции, ама и аз съм бременна с първо дете и за щастие мога да си позволя този лукс за сега, мамите, които се грижат за още едно детенце сте с извънземни сили, възхищавам ви се 😁

# 351
Днес за първи път откакто съм бременна ми се случи да се разплача за нещо съвсем дребно 🤣 мъжа ми е дежурен на работа днес, та одеве оправям малкия да излизаме навън, че днес е сравнително хубаво времето и хоп не мога да се свия да му обуя чорапогащника .. притискам си корема, боли ме, тежи ми ... и накрая ревнах заради един чорапогащник 🤣🤣🤣

# 352
Днес за първи път откакто съм бременна ми се случи да се разплача за нещо съвсем дребно 🤣 мъжа ми е дежурен на работа днес, та одеве оправям малкия да излизаме навън, че днес е сравнително хубаво времето и хоп не мога да се свия да му обуя чорапогащника .. притискам си корема, боли ме, тежи ми ... и накрая ревнах заради един чорапогащник 🤣🤣🤣
Хич не е дреболия, натрупват се емоциите... Като си обувам обувките имам чуството, че ще ми се разглобят краката... Вече май ще трябва да си сложа едно столче в коридора.
Аз днес си купих едно куфарче за болницата и тези дни малко по малко ще си подготвям някои неща, знам, че е рано, но искам да видя дали ще се поберат нещата да знам с чанта ли освен куфара или малка раничка. Подсещам, която мама мисли да ползва за гащи (колан) за след раждане. Знам, че различно съветват лекарите, но си спомням от първото раждане как всички в болницата ме съветваха, че е препоръчително. Аз лично доста добре се чуствах с такъв колан гащи за след раждане, в деня на изписването май започнах да го нося или ден преди това... 😄 Изпрах си сутиените които ще ползвам там 2 за кърмене и 3 спортни(много удобно мисля, че ще е ми е, като се сещам как мислех, че ще ми гръмнат гърдите от напрежение)

# 353
И аз имам малък/среден куфар на колелца и него ще си ползвам. Дотук само списък съм си направила, но не съм почнала още да го изпълнявам и подреждам. Трябва да си купя нови сутиени за кърмене, предишните са амортизирани, а и май сега гърдите са ми по-големи. Ще има да мъдря точно какъв размер да взема.

Колан имах за след раждането, но въобще не се разбрахме и го захвърлих някъде, сега май не мога да намеря къде съм го прибрала, но и не знам дали ще го ползвам.

Обувките все още си ги обувам сама, но трябва да съм седнала, че единия ден като си обувах ботуша на един крак и щях да се изтупкам, та само седнала сега Grinning

За умората и с ковид и без ковид, си я има. Аз започнах да се задъхвам като качвам стълбите, но все още не съм се предала да ползвам асансьора, че трябва да се поддържа все пак някакво усилие. Но усещам, че по-често имам нужда да правя почивка между разни дейности. Почивам си, не си давам много зор, таткото също доста се включва, но и да не се включваше каквото, такова. Тези месеци съм ги оставила повече за мързел пък каквото ще да става с къщата.

Настроението също ми е променливо, с първата бременност не беше чак така. Напоследък ме е налегнала малко апатия, не знам защо. Надявам се бързо да отмине.

# 354
Хич не е дреболия, натрупват се емоциите... Като си обувам обувките имам чуството, че ще ми се разглобят краката... Вече май ще трябва да си сложа едно столче в коридора.
Аз днес си купих едно куфарче за болницата и тези дни малко по малко ще си подготвям някои неща, знам, че е рано, но искам да видя дали ще се поберат нещата да знам с чанта ли освен куфара или малка раничка. Подсещам, която мама мисли да ползва за гащи (колан) за след раждане. Знам, че различно съветват лекарите, но си спомням от първото раждане как всички в болницата ме съветваха, че е препоръчително. Аз лично доста добре се чуствах с такъв колан гащи за след раждане, в деня на изписването май започнах да го нося или ден преди това... 😄 Изпрах си сутиените които ще ползвам там 2 за кърмене и 3 спортни(много удобно мисля, че ще е ми е, като се сещам как мислех, че ще ми гръмнат гърдите от напрежение)
Ели, може лк да споделиш какъв е този колан, който ползваш? Сайт/място от където си го взела и как изглежда, че аз не мога да се реша какъв да взема, иначе акушерките препоръчват след 3-5 ден да се носи, когато матката се е контрахирала поне малко пт малко за да не е на нивото на пъпа.

# 355
Таня, това че днес за пръв път се разплакваш за нешо дребно е истинско постижение, поне според мен. Аз всяка седмица плача за абсолютни глупости от 4ия месец насам.

Относно умората аз не съм карала ковид, но 3-4 месец от бременноста ми се налагаше да лежа и след това докато се раздвижа първия месец се задъхвах от най- малкото движение. Дали и това няма общо, че докато сте болни все пак 10-15 дни си лежите. Факт е, че  има и пост-ковид синдром, но може би и това оказва влиание..  Пожелавам ви възможно най- бързо възстановяване!

Може ли да ви помоля, ако сте купили комплекти за изписване да кажете от къде ( за момченца), ако е удобно и да публикувате снимки или линк. Никъде нищо не ми харесва, а искам да си е комплект за изписване.. нещо ми е трудно да си го направя сама от HM примерно, все няма размер от нещо и т.н или не мога да съчетая хубаво отделните части..

# 356
Аз взех зимен комплект за изписване от angel baby и одеало за повиване за навън от bambuki, отделно имам и пухкав космонавт ако пък е много студено. Мисля че за зимно бебе е идеално.

# 357
И аз взех зимен на Angel baby имам подарък и плетено одеалце и толкова( чакам да простигне комплекта за това няма как да снимам).

# 358
И аз взех зимен комплект от Angel baby + космонавт от НМ, одеялце от мерино вълна.

# 359
Такъв колан (бельо) търсех след първото раждане, но така и не намерих, защото аз исках само колан да е, а не стягащо бельо. Няма да търся и да купувам от сега, защото след секциото лекаря ми каза чак след 1 месец да започна да го слагам. Аз от първата бременност имах доста голяма диастаза на мускулите ... за операция беше, та сега сигурно положението ще е станало трагично .. та даже не знам каква полза би имало с такъв колан

Общи условия

Активация на акаунт