Голямата тема за малките масла - 24

• 39 727
  • 367
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Една позната каза че е пила от 10% и също не е усетила нищо, но аз си мислех да си купя направо 15% за проба. Сега има намаление в една от големите аптеки и се зачудих дали да не пробвам. Само не знам далиб15% не е прекалено голяма концентрация за първоначален прием.

Момичета, не знам от какво естество са ви оплакванията, но търсете причината, корена на проблема, а не потушаване на симптомите. Това е в основата на здравето, другото вещае задълбочаване на проблемите в дългосрочен план.

Особено пък за тревожността, има си билки - маточина, лайка, лавандула (като чай, тинктури), етерични масла; лек спорт или пък танци; йога и медитация; занимание с хобита, масажи и т.н. На всички ни е забързано и напрегнато ежедневието, но ако не натиснем ние спирачката и не слезем от скоростно влакче - няма кой да го направи вместо нас. Дерзайте!

# 271
Толкова съм депресирана че едвам гледам. Вече дори мисълта да се хвърля през балкона и да сложа край на всичко ми се струва добра идея. Така че мерси за съвета, но това е за хора със семейство обичани, здрави и прави. Не за самотни, болни, и психически и физически съсипани хора като мен. Всеки си знае за него си и докато разбирам че коментарът ти е добронамерен ми звучи точно както аз да плача неутешимо и някой отстрани да ми каже весело - усмихни се животът е хубав!, да ама не живеем един и същи живот за съжаление.

# 272
  • София
pkrassimira е много права!
Просто ти казва да се огледаш и за други варианти. Бих допълнила и алтернативни лечения, като рейки. Просто човек трябва да вярва!

# 273
Абсолютно неопитна съм в разискваната тема, но минавам да оставя този линк тук:
https://www.aroma-zone.com/search/CBD .
Вече имам голям набор от различни масла на Арома зоун и съм много доволна. Точно със CBD не съм имала  досег и не са бюджетни, но има код за 15% отстъпка, а и могат да бъдат полезни коментарите на потребителите и информацията в описанията. Успех!

# 274
  • София
Аз изпих две опаковки от това, но не усетих никакъв ефект.

# 275
Просто ти казва да се огледаш и за други варианти. Бих допълнила и алтернативни лечения, като рейки. Просто човек трябва да вярва!
Като човек с богат опит, искам да ви кажа, че това е ала-бала. Може да е последващо лечение на сериозно такова. Ще потърся отговор, който ми даде една съфорумка относно маслото и ще  се редактирам.

# 276
Здравейте,  търся мнения за базовите масла на wooden spoon. Не съм купувала нищо от тази марка, а виждам че цените са им доста високи. Ще съм благодарна ако дадете мнения и как са спрямо Алтея, Зоя, Балчо ( тези съм ползвала от по-разпространените), дали са по-качествени или не виждате съществена разлика.

Искам да поръчам масло от шипка например,  но имам лош опит със същото на Зоя - оцветяваше лицето и не видях някакъв положителен ефект. Или пшеничен зародиш - Алтея преди години имаха хубави партиди, но после развалиха качеството.
 Не ми се иска да поръчвам и да хвърлям, както се е случвало неведнъж.

# 277
Една позната каза че е пила от 10% и също не е усетила нищо, но аз си мислех да си купя направо 15% за проба. Сега има намаление в една от големите аптеки и се зачудих дали да не пробвам. Само не знам далиб15% не е прекалено голяма концентрация за първоначален прием.
Майка ми от тук си взима. https://www.aroma-zone.com/search/Cbd 
Пие вече няколко месеца (за сън, прескачане на сърцето и постоянна фонова тревожност).
Доволна е. И като ефект и като цена.

# 278
Не знам дали въпросът ми е за тук и се извинявам, ако има дадена информация в темата. За пръв път се включвам и нямам възможност да изчета всички коментари в настоящата тема.

Имам малко флаконче със студено пресовано етерично масло от черен кимион. Винаги съм го държала на тъмно в шкаф, а напоследък в хладилник. Използвам го единствено за козметични цели  вместо нощен крем. Излиза доста икономично и вече над година все още не е свършило.. Забелязах, че на дъното се е образувал тънък слой бял налеп, но мирисът не се е променил. Въпросът ми е мога ли без притеснение да продължа да го използвам вместо нощен крем?

# 279
от студеното в хладилника е
както захтинът се втвърдява и побелява, на топло се връща в обичайния си течен бистър вид

# 280
  • Хасково
Майка ми от тук си взима. https://www.aroma-zone.com/search/Cbd 
Пие вече няколко месеца (за сън, прескачане на сърцето и постоянна фонова тревожност).
Доволна е. И като ефект и като цена.
Би ли споделила кой точно вид ползва и по каква схема.

# 281
Като човек с богат опит, искам да ви кажа, че това е ала-бала. Може да е последващо лечение на сериозно такова. Ще потърся отговор, който ми даде една съфорумка относно маслото и ще  се редактирам.
Извинявам се за закъснелия отговор, чак сега го намерих. Ще пиша и това, което писах на Мария. Конопеното масло, при тест ,дава положителен отговор за канабис. Знаете как е в момента, конфискуват коли и прочее глупости. Законът е напълно неуреден

Мария горещо ти препоръчвам да се снабдиш с конопено масло и да започнеш да го приемаш възможно по-скоро. Не знам в България какво има на пазараа аз съм на друго място ползвам  немско производство. Не мога да си представя да съществувам повече без него, дори и да шофирах пак би го приемала, защото помага да се концентрираш. Аз го започнах заради хронични болки, безсъние и тревожност и ми помага на 100%,  също така и за страничните ефекти на хашимото,  моя приятелка го пие заради артрит и също е доволна. Убедена съм, че ще ти помага и ще останеш много доволна само намери качеството и нужната за теб доза.
Не се привиква към него, не го усещаш дори като го пиеш, както някои "психо" хапчета,  просто ти регулира процесите в организма и сякаш ти ги намества здравословно. Няма странични ефекти, за мен това е чудо.

# 282
Здравейте,  търся мнения за базовите масла на wooden spoon. Не съм купувала нищо от тази марка, а виждам че цените са им доста високи. Ще съм благодарна ако дадете мнения и как са спрямо Алтея, Зоя, Балчо ( тези съм ползвала от по-разпространените), дали са по-качествени или не виждате съществена разлика.

Искам да поръчам масло от шипка например,  но имам лош опит със същото на Зоя - оцветяваше лицето и не видях някакъв положителен ефект. Или пшеничен зародиш - Алтея преди години имаха хубави партиди, но после развалиха качеството.
 Не ми се иска да поръчвам и да хвърлям, както се е случвало неведнъж.
Препоръчвам на Балевски маслата  https://balevski.eu/products/

# 283
Търся някакви хубави масла за нокти.
Моля, да препоръчате нещо добро!

# 284
CND Solar Oil съдържа жожоба и сладък бадем, така че вероятно тези са най-добри.

Общи условия

Активация на акаунт