Име за момиченце с Й 🎀

• 7 378
  • 162
  •   1
Отговори
# 15
Освен Йоана друго хубаво име с буквата "Й" никой не може да ти предложи, защото такова не съществува.
Йордалина, Йохана, Йохалина и подобни са пълна измислица. Абсурд!
То, по-добре да е Йорданка.
И какво като Йоана е масово име? Аз лично не виждам проблем в този така тревожен според повечето списвощи тук факт?
Според мен по-добре масово, но хубаво име за детето, отколкото измишльотина, за да сме оригинални и неповторими.
Ако толкова не приемате Йоана, изберете неутрално име.

# 16
  • София
От всички изброени имена тук, само Йордалина е измишльотина. Йохалина никой не е предлагал, май реално няма човек който се казва така 😁

# 17
Йолина и Йалана.
Харесвам и името Йордана - Дана.

# 18
  • София
Това са всички имена с Й за момиче. Йоана, Йоанна, Йована и Йолина са си най-ок. 😂

# 19
На мен пък Йована също ми харесва. Иначе предполагам, че може да се измислят разни производни от Йорданка като например Йорданита, Йордания, Йордалия, Йорданета. Както вие си го усетите. Ако всички се водеха от идеята, че това или онова име е измислено, то всички сигурно щяхме да сме с еднакви имена.

# 20
За мен лично всички освен Йордана/Йоана/Йована са измишльотина и не ми харесват.
Какво ви спира с таткото за Йоана? Името е прекрасно.

# 21
От всички изброени имена тук, само Йордалина е измишльотина. Йохалина никой не е предлагал, май реално няма човек който се казва така 😁
Не съм запомнила дали точно е Йохалина или Йоханита. По-скоро исках да подчертая факта, че се предлагат супер странни имена в стремеж за оригиналност...

# 22
Йонислава бива. Познавам вече 2-3 момченца, родени след 2010 с това име.

# 23
Йолина, Йолита, Йоана

# 24
  • София
Аз не бих нарекла използването на по-рядко срещано име ‘стремеж за оригиналност’, просто не на всеки му допада звученето на често срещаните имена. От толкова повтаряне навсякъде, в един момент втръсват 😁

# 25
Йонислава бива. Познавам вече 2-3 момченца, родени след 2010 с това име.
И Тото от Скандау е Йонислав. Много ми е измислено това име...

# 26
Имах съученичка Йоланта 👍ако искате да е различно от Йоана. Йордана звучи добре - може да я наричате с две галени имена Йори и Дани.
Друго предложение от мен е Йона.

# 27
Срещала съм Йелика. Отговаря на условието - женско име с Й.

# 28
Йордания или Йордана. В нещо като именик има: Йонислава, Йована.

# 29
  • Крайбрежен район
Йона е хубаво. И аз се сетих за него. Йова също, кратка форма на Йована. Йовита пък е разновидност на Йовка. Йовалина/ Йовелина/ Йовина също съм чувала.

Общи условия

Активация на акаунт