Проблем с кост на венеца и парестезия

• 390
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте, преди 10 месеца на долното чене в дясно имах доста голяма киста и се наложи да отстранят 2 зъба, но след операцията получих парестезия която и до ден днешен не минава - изтръпнал венец, и малка част от брадичката и устната, при пипане на мястото имам чувството че има някаква течност която се движи в устната около парестезията и по самия венец все едно има гъдел, отделно на оголеното място (все още не съм слагал мост), има някакво топче (като точка) което изглежда като кост или е нещо друго нямам идея, като точка е, когато го докосна болката е много силна пареща, и това е след операцията на кистата, след тази процедура я попитах зъболекарката каза ми че ще мине след 1-2 седмици, е вече 10 месеца и не минава и четох че мога да си остана с паралезиран венец.... но и другия проблем е с това което прилича на точка върху венеца, може да е останала костица, но пипна ли я по силно получавам адски силна пареща болка, какво да правя?

Последна редакция: нд, 10 ное 2024, 03:46 от vassilevv

# 1
Иди на стоматолог, за още едно мнение...

# 2
Записвай час най - скоро и отивай .

# 3
  • Перник
Аз бих Ви посъветвала да направите панорамна снимка и да потърсите консултация с лицево - челюстен хирург. В клиниката по ЛЧХ в "Пирогов" има страхотни специалисти.

Общи условия

Активация на акаунт