Име за момиченце с Й 🎀

• 7 374
  • 162
  •   1
Отговори
# 90
Във фб попаднах на Йовелина. Защо не?

# 91
  • SF
Защото е по-подходящо за баба Йовка. Баба Йорданка не знам дали ще се гордее с продължение на името й като Йовелина.
По-добре да се придържат към първоначалното Йордалина. Все толкова е звучно.

# 92
Аз съм за Йована, Йоана или Даниела, а защо не и Дана просто. Прочетох само първата страница от темата.

# 93
Познавам млада жена Дана, кръстена на баба си Йордана.

# 94
Познавам млада жена Дана, кръстена на баба си Йордана.
Аз познавам две млади жени с името Дана. Едната е кръстена на баба си Божана, а другата не знам на кого. И двете си харесват името.

# 95
  • София
Дана и Даная са добри предложения 😉

# 96
  • SF
Нямаше да е лошо, ако жената, която пусна темата, от време на време да дава обратна връзка.
Тя вече може и да е забравила за името.

# 97
Нямаше да е лошо, ако жената, която пусна темата, от време на време да дава обратна връзка.
Тя вече може и да е забравила за името.

Може би повече от половината теми в този раздел са: име за момиче с буква… и 5 стр предложения и нито дума от майката…

# 98
  • София
И аз не го разбирам. Никой да очаква да избере име, което предлагаме, но да напише нещо все пак, странно е, пускаш тема и изчезваш. Наистина напоследък са все такива темите я този раздел.

# 99
  • София
Тръгнах да пиша, че трябва да се измисли нещо, което да спре това безсмислено пускане на теми, ама като се замисля… няма какво. Освен например, темата ти автоматично да се заключва ако не си написал нищо определен брой дни. А хората да ти пишат.
Или да можеш да пуснеш тема в даден раздел, ако преди това си коментирал в 2-3 теми от раздела.

Не знам, не знам..

# 100
  • Sofia
Моя позната кръсти детето си Йована. Малко ми е грубо, но става.
Имах съученичка Йолослава...

# 101
Определено не трябва така да става. Имам наблюдения, че много хора пускат теми с букви за да се забавляват какви предложения ще измислят хората. Дори не съм сигурна дали наистина хората чакат бебе. Възможно е да е много заета жената и да няма време да пише, но тогава, като стане по-малко заета в деветия месец да пусне тема😁

# 102
Май само Йода не е предложено...
Не познавам Йорданка, която да си харесва името. Във фейсбук имам няколко и абсолютно всички са се писали Дани.

# 103
Освен Йода, и Йорданелия не е предложена, по-хубаво е от Йордалина според мен. Grinning

# 104
А-ха да напиша, че Йода ми звучи приемливо и се усетих откъде съм свикнала с името. Дъщеря ми би го харесала много.Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт