226 ранобудни птички чуруликат в НЕМСКАТА тема

• 22 674
  • 758
  •   1
Отговори
# 630
  • München, Deutschland
Зиги, я снимай една такава книга, може с отворени страници. Аз май още не зацепвам какво е това...

# 631
Chrissy, гледай тук.

https://www.google.de/search?q=best+coffee+table+books&tbm=i … svxn&hl=en-de

Шанел, Луи Вюитон, Том Форд и подобни всъщност са интересни и красиви, но не са моето нещо. За пътувания, музика и архитектура бих си взела.

А, сега се сетих, че имам Pervaz Books.😂

Последна редакция: нд, 30 яну 2022, 16:14 от Анонимен

# 632
Моите coffee table books съм купувала от музеи и галерии по света, обичам да се връщам чрез снимките и репродукциите там - явно ми е повлияло от детството, у дома винаги на лесно за прелистване място бяха книги с експозициите на московските музеи и галерии, Рубенс; Рембрандт, импресионистите. Не ги държа отгоре на масата, а рафта отдолу, и си ги прелиствам от време на време.

# 633
  • München, Deutschland
Софт, благодаря.
Значи май не съм била по темата - моето е кулинарна енциклопедия с повече текст, отколкото картинки. 😃

# 634
Моите coffee table books съм купувала от музеи и галерии по света, обичам да се връщам чрез снимките и репродукциите там - явно ми е повлияло от детството, у дома винаги на лесно за прелистване място бяха книги с експозициите на московските музеи и галерии, Рубенс; Рембрандт, импресионистите. Не ги държа отгоре на масата, а рафта отдолу, и си ги прелиствам от време на време.
това не е ли друго?
Нещо като каталози, енциклопедии и албуми?

# 635
И аз за пръв път чувам за такива книжки, консултирах се с бай Гугъл.
Опитвам се, въпреки липсата на време да чета. Ползвам киндл. От България сме си донесли някои любими книги.

# 636
  • в сърцето на един мъж...
Значи е крайно време да извадя книгите за Италия на масата и да ги декорирам Simple Smile
Въпреки че самата мисъл да сложа отгоре нещо, което има вероятност да ги изцапа, ме подлудява

# 637
  • Германия
Аз по тази причина набутвам всичко по рафтовете, мразя нацапани книги.

# 638
По рафтовете пък се прашат.
На пролет ги вадя на балкона да ги тупам Grinning

# 639
  • Германия
Де го Зиги, който все търси студ и сняг?! Да заповяда при нас, посрещам с ракийка и лопата за снегоринене. И  тюрингийски братвурст. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 640
Дано не изчезне като "Петко Сертов"😂 и после жена му да ни пише, че бил на спа!! 😂😂

# 641
Хайде up&doing!:wink: Хубав старт на седмицата за всички!
Тука днеска духльонти и е мръчкаво облачно засега. Май 2 дена ще е така.

Страхотна постановка имаше снощи в Мюнхен -- °Любовни писма°, затрогваща история с прекрасни бг актьори. Отдавна не ми се беше случвало тук да има възможност да се гледа подобно представление. Направо ме разбиха!!!

Иначе, месеца в Бг беше хубав, като се изключи студът който стигна до -15° в котловината, и продължи повече от седмица. В Бавария температурите бяха по-високи. Преди Новата Година обаче времето беше перфектно за каране на ски - посетихме Родопите за кратко и се насладихме на хубавата природа. Имаше 1м и повече навалял сняг, и машините за производство на сняг бяха завити и чакащи други времена.

После 10 дневна карантина и обратно към всекидневните задачки.

Последна редакция: пн, 31 яну 2022, 14:08 от Biskara

# 642
Здрава седмица на всички!
Папурче,как си?
Biskara, много се радвам, благодаря, че сподели. Искам и аз " Любовни писма". Дали ще гастролират и в други градове🙂
При нас духа и е валежно, мокро,няма сняг, а пръска дъжд...
Прегръдки на всички💗

# 643
Току-що ми се обадиха от работата да ми кажат, че затваряме нашия офис за два месеца .От 03.01 обеснявам на дойче колежката , да не си планира годишния отпуск и да не ме тормози на тези тема 🤯. Ето да ни е честита първата почивка. 😂

# 644
Т.е. два месеца сте в отпуск или курцбайт? Как стават тези неща с обаждане?

Borty, все се каня да питам нещо. Ти нова ли си в темата?

Общи условия

Активация на акаунт