226 ранобудни птички чуруликат в НЕМСКАТА тема

• 22 666
  • 758
  •   1
Отговори
# 615
Къде съм бляла, не знаех, че съществува таквоз чудо.

# 616
Къде съм бляла, не знаех, че съществува таквоз чудо.

Има доста интересни, както и цените от 15-20-30 евро скачат до към 300-350, но амазон наистина ме обърква или аз просто не му "разбирам" толкова.  Тези ги редя около тв, на холната маса, която разглеждам и на помощните маси.

Ся, толкова много нямам, колкото звучат, но нали остаряваме, та ми е време да ги превърна в хоби тези книжки, като един типичен чичко, че 40-така наближава.

# 617
  • München, Deutschland
Сега прочетох какво е това, защото го бях виждала само в хотелски стаи.

У нас като настолна книга, с която си правя консултации и чета, когато мога, е Le grand Larousse gastronomique, последното издание. Бях я снимала по друг повод около Коледа, така че ето я.

Обикновено седи на холската масичка, а отдолу имам някои стари издания на кулинарни списания.

# 618
Тва вече си е книга... Онези са по-скоро книжчици с картинки, не толкова нуждаещи се от съсредоточение.

# 619
И в Кьолн духа, но пък е топло цял ден и сме на отворена тераса. Котаракът гони вятъра.

Аз да ви питам, купувате ли coffee table books и ако да, от къде и какви? Аз малкото, които съм закупил преди години, да се правя на много важен и да се фръцкам излишно, вече съм ги изчел и разгледал по 20 пъти и са ми скучни. Искам да ги сменям, но в амазон ми е голяма каша...

Добро утро 🌞
Мм ги купува предимно от книжарниците .Погледнах в амазон , то и да искаш не можеш да си купиш😆Прав си!Аз се чудя как да се отърва от тях.☝️Чисто нови, шарени ,на различна тематика 😇Сети ли се?!😉 😂

# 620
И аз не знаех, че има такова понятие. Също питах Google що е това, но на мен ми обясни, че са онези дебели книжки с картинки, за които винаги съм се чудела защо някой изобщо хаби ресурси.
Иначе аз купувам и трупам книги, които не намирам в библиотеката. Имам четец, но не ибичам да чета на него. Sad Даже имам няколко истински книги, които първо си бях купила за четеца, но после си купих и на хартия. Четеца го ползвам на почивки от немай-къде и май най-вече за книги на БГ, които четем вечер на детето. Абсурд ми е да чета специализирана литература на четеца.
Моите coffee table books са разни списания, навсякъде вкъщи съм натрупала купчинки. Joy

Последна редакция: нд, 30 яну 2022, 08:32 от Анонимен

# 621
Имам чувството, че колкото повече ги крия ,толкова повече посл се удвояват 😂Точно с тези  книжки, ни е напълно излишно да се снабдяваме...

Зиги, виж как ни намери занимание.. 😆

# 622
  • Germany
И аз съм като Синьо, обичам да си купувам книги, но не с картинки Wink Пренесох си даже от БГ един кашон с любими книги и всеки път, като се прибираме си купувам нови. Купувам и за децата, въпреки, че и двамата имат Киндел. Усещането е друго, според мен, когато четеш хартиена книга. Малкият от 2 години чете страшно много и вече се чудя какво да ги правим прочетените. Дали биха ги взели в библиотеката?

# 623
Moni,
Ако книгите са запазени и нови (не по-стари от 2 години), питай в градската библиотека.
Настолна книга ми е тази, която чета в момента. Като я прочета се прибира.

# 624
Мм ги купува предимно от книжарниците .Погледнах в амазон , то и да искаш не можеш да си купиш😆Прав си!Аз се чудя как да се отърва от тях.☝️Чисто нови, шарени ,на различна тематика 😇Сети ли се?!😉 😂

Ми аз ви казвам, че тва е мъжкото хоби на чичковците - вие не сте чували. Joy и мен ме влекат, на времето нямаше много - ся часовници, бижута, история, държави, животни, изчезващи видове, и квото се сетиш има. Архитектура на пясъчните къщи - също. Зарибяващо е, докато си пийвам уискенцето у бг-мама с немските майки и те си бият шута без дори чао да кажат, да си гледам картинки. Joy

# 625
  • Варна
Papurche, могат да си сканират сертификатите с което и да е приложение за съхранение с бар код. Аз използвам тук в Германия Green Pass и до сега не съм имала проблеми. Сертификата ми е издаден от България.

# 626
  • Deutschland/HE
Папурче, да си качат сертификатите в приложението, но да носят за всеки случай и хартиените. Лятото във Варна като кацнахме телефона на мъжа ми не искаше да се свърже веднага и мина с хартиения, не тежат, но ти спестяват някое притеснение.

# 627
Съседката е насложила по масите такива тип Шанел манел да се фука. Аз вече книгите ги  оставям по отворените шкафове в ДМ, на улицата. В Икея има също. В момента имам няколко книги които чакат ред, купих си ги от БГ, отделно няколко на четеца. Поръчах си и Война и Мир и искам най-после да я започна. Най-много се дразня на списанията които съм насъбрала, не искам да ги хвърлям защото във всяко има поне по две хубави статии които искам да прочета. Напоследък обаче си купувам готварски книги и ги редя в кухнята, нито една рецепта не съм изпробвала. Май за красота ги купувам.

# 628
Съседката е насложила по масите такива тип Шанел манел да се фука. Аз вече книгите ги  оставям по отворените шкафове в ДМ, на улицата. В Икея има също. В момента имам няколко книги които чакат ред, купих си ги от БГ, отделно няколко на четеца. Поръчах си и Война и Мир и искам най-после да я започна. Най-много се дразня на списанията които съм насъбрала, не искам да ги хвърлям защото във всяко има поне по две хубави статии които искам да прочета. Напоследък обаче си купувам готварски книги и ги редя в кухнята, нито една рецепта не съм изпробвала. Май за красота ги купувам.

Е, да. Нещо от типа на Шанел са, но повечето са наистина интересни и увличащи. Ся, Шанел не бих купил - много евтинджос седи, всеки на харц 4 с 20 абоната в инстаграм има.

Разбира се, и за естетика се купуват. Joy

# 629
В тях е кич за моите представи, но така се е обзавела, че пасват книжките.

Общи условия

Активация на акаунт