226 ранобудни птички чуруликат в НЕМСКАТА тема

• 22 691
  • 758
  •   1
Отговори
# 600
  • Germany
Софт, хубав ли е сериала? И аз съм се нагласила да го гледам. Кристен Бел ми е много на сърце.

# 601
Pipi_, Don't look up. психарски ли се води?
След него си спах добре.🙂

На мен по-скоро ми беше комичен филмът и едва накрая разбрах, че бил много сериозен и Лео си казва в прав тест опасенията за замърсяването. Във ФБ и Инстаграм само това прави. Той е крайно зелен.

PeaPinк, много е хубав. Трилър, но забавен и лек. Аз за една вечер го изгледах. Кристен Б. е голяма симпатяга.

Много хубав психарски, но и красив сериал има в Амазон. Nine Perfect Strangers. Един куп звезди играят. Никол Кидман /страхотна роля на рускиня/, Боби Канаваро, Мелиса Маккартни и други. Много хубав и различен. Въобще по Амазон и Епъл филмите и сериалите, които са собствени продукции са различни от Нетфликс, където е доста комерсиално почти всичко. The Shrink Next Door също е много хубав, по действителен случай, със супер любими актьори. В Епъл е.

За любителите на уестърни препоръчвам "1838". Гледаме го по filmi7, по платформите го няма.

# 602
  • в сърцето на един мъж...
Nine Perfect Strangers. Един куп звезди играят. Никол Кидман /страхотна роля на рускиня/, Боби Канаваро, Мелиса Маккартни и други.

Николчето тук едва я изтраях. Накрая ми идеше да я набия

# 603
На мен много ми хареса Никол.

# 604
Може, не споря Simple Smile Аз едва я изтраях

# 605
  • Берлин
Еха....май всички са се отдали на релакс и питие. При нас е ужасен вятър, не съм мръднала извън терасата, ама не става за пушене. За пиене обаче навсякъде става 🥃
Някой пробвал ли е да си вкара бг сертификат с qr код в някое приложение като CovPass например? Познати са със сертификати след бустер, ще ходят при дъщеря си в Мюнхен и искат да си спестят разнасянето на хартии насам-натам.

# 606
И при нас е ужасен вятър. Пред нас на двора има един метален контейнер за изхвърляне на прозорците - сменят ни дограмата и в момента нещо от него така се удря яко, полудявам. От половин час трещи като лудо Sad
Майка ми и баща ми си качиха сертификатите на телефоните. Обаче как става, не знам. Мисля, че имаш някакъв код, който получаваш или има на самия лист и от там нещо вкарваш в приложението.

# 607
И в Кьолн духа, но пък е топло цял ден и сме на отворена тераса. Котаракът гони вятъра.

Аз да ви питам, купувате ли coffee table books и ако да, от къде и какви? Аз малкото, които съм закупил преди години, да се правя на много важен и да се фръцкам излишно, вече съм ги изчел и разгледал по 20 пъти и са ми скучни. Искам да ги сменям, но в амазон ми е голяма каша...

# 608
Хвърлила съм око на разни coffee table books книжарниците, но ще взема като се преместим, че и без това не ни стига акълът как ще се местим. Моите ще са за градове и рок банди.

# 609
... ще взема като се преместим, че и без това не ни стига акълът как ще се местим.

Като мен - с два контейнера за боклук. Joy

# 610
Не. Купувам си книги, които обичам да чета. Имам няколко луксозни издания на някои книги, купени за мое естетическо удоволствие, не за показване на гостите.

# 611
Не е нужно да са за гости.

# 612
ходих да чета в уикипедията какво означава coffee table books. Joy
Ми.. май не съм си купувала. Както разбирам, са тематични и са богато илюстрирани.
Имам книги, които са илюстрирани.... тип енциклопедични; напр. на Reader's Digest, за чудесата на света.. но това май не е точно coffee table book?

# 613
  • Берлин
Зиги, тук нищо не мога да кажа. Киндъл/таблет и така. Имам няколко хартиени книги, защото си ги поръчах тук и после пътят ми се преплете някак с авторката, та сантименталност. Нямам библиотека за хорски очи, а и в новия ми подход към живота (не трупай материалности) никакъв вид традиционна библиотека не се вписва.

# 614
Да, едни малки книжлета, с големи картинки и тук-там малко текст, най-често история - създаване, идея, блябля.

Общи условия

Активация на акаунт