Любители на котки - Тема 169

• 31 470
  • 751
  •   1
Отговори
# 30
  • Стара Загора
А! И лалета ли цъфнали вече?

В Лидл има.

# 31
  • София
Къде ще си крия цветята, направо не знам.
Болна тема. Доста цветя загубих покрай Аш. Спрях да садя едногодишни на балкона. Прибрах цветарниците.
Имам цветя само на секцията в хола. Онази вечер Аш се качи да види какво има там Simple Smile

Годишните ваксини на точна дата ли се поставят?
Малко ще закъснеем с ваксината на Аш.
Трябва да запиша час и на двамата. На Аш ще му направим и профилактичен преглед.

Скрит текст:
Имам киста на венеца, възпалена в момента. На антибиотик съм. В лицето приличам на прасето Пепа и хич не ми се излиза.

# 32
  • София
Сигурно не откривам топлата вода...

АnMary, оправяй се бързо (гушкайте се с котаците и всичко ще е ОК 😻)!

За ваксината- не са на точна дата.
Около 10 дни преди това трябва да са обезпаразитени (нашите ветове това препоръчват).

# 33
Това за костите не го знаех. Simple Smile Интересно. Излиза, че котките се и самолекуват. Но за да почнат да мъркат се изисква и нашата намеса.

# 34
  • София
Сигурно не откривам топлата вода...
Само за кръвното знаех.

Благодаря за информацията за обезпаразитяването. Ще му взема капки на Аш. Явно ще го ваксинираме след кастрацията на Оникс.

Обадили са се на ММ от Спиди. Били объркали адреса и пратили катерушката някъде си. До 1-2 дена щели да я върнат в София и да ни я доставят.

Последна редакция: вт, 11 яну 2022, 12:52 от AnMary

# 35
  • Бургас
AnMary,бързо оздравяване!

Харко освен личен терапевт излиза че е и лечител...
Наистина мъркането успокоява,мен ме приспива.
Да публикувам в темата и една (почти) бебешка снимка:

# 36
Ох, почвам яко да се спичам за нашата госпожица, вече към 5 отива, още не са се обадили да идем да я вземем. Искам си я до мен на дивана да си лежи и да ми мърка, всъщност тя във всякакви пози мърка и каквото и да прави, дори като играе мърка, горе-долу сигурно в 90% от будното и време е с пуснат мотор Simple Smile Толкова ми е празна къщата цял ден.

# 37
Ще се обадят, спокойно. Ако са я оперирали по-късно ще трябва да мине време, за да излезне от упойката. Ако много се притеснявайте, обадете се да питате какво става.
Може би са ви казали, но трябва да внимавате днес с хранене, за да не повърне от действието на упойката. Отделно ден-два по възможност да не се катери на високо пак заради това. Няколко дни трябва да минат, за да се възстанови напълно.

# 38
Не сме обсъждали нищо за храненето. Мисля като я прибираме да разпитам, че тя не е яла и пила вода от снощи и сутринта беше много жална как ходеше и си търсеше купичките, които аз прибрах още снощи.
Скрит текст:
За съжаление за следоперативния период сме много опитни иначе - синът ни до момента има 10 операции, та знам как е след упойка при хората, постепенно и бавно в малки количества Sad Но пък всички казват, че животните се възстановяват по-бързо, дано.
Обадили са се на ММ от Спиди. Били объркали адреса и пратили катерушката някъде си. До 1-2 дена щели да я върнат в София и да ни я доставят.
Мда, и аз поръчах котешко дърво/катерушка, но от Алиекспрес, уж тръгна от Чехия, обаче в момента се намира в Германия на границата им с Холандия?!?! Надявам се до края на другата седмица все пак да дойде. AnMary, бързо оздравяване, веднъж съм имала такова и беше много гадно.

# 39
  • София
Мда, и аз поръчах котешко дърво/катерушка, но от Алиекспрес, уж тръгна от Чехия, обаче в момента се намира в Германия на границата им с Холандия?!?!
Аз от Емаг поръчах. До колкото видях фирмата е холандска, но имат и бг представител. Във всеки случай катерушката не пристига Бг-Бг. Поръчах я на 2ри.
От зооплюс нещата пристигат по-бързо.

От Алито (евентуално) ще поръчаме колело. Но трябва да се навия, защото са скъпи.
Онази вечер показвах на ММ клип в ютуб за направа на такова колело. Изгледахме го и попита "не се ли продава?" Simple Smile

Скрит текст:
Пожелавам да нямаш никакви здравословни проблеми със сина ти, изобщо в семейството. Heart
Моята дъщеря като малка караше по 2 отита годишно в продължение на 5-6 г. Ушите ѝ останаха болно място. И сега получавам инфаркт само като чуя "нещо ме боли ухо".
На малкият пък лекувахме слаби капиляри в носа. Случвало се е съседка да ми го води разреван и във вид сякаш са го клали. Кръв му потичаше при спиране и тръгване на асансьора.

Последна редакция: вт, 11 яну 2022, 17:41 от AnMary

# 40
  • Стара Загора

# 41
Я, и любимата ми Чумичка този път е на линия.

# 42
Мария, този Хари голям красавец стана.
А каква цвъчка беше Simple Smile

# 43
  • Бургас
Мария, този Хари голям красавец стана.
А каква цвъчка беше Simple Smile
❤️
Много порасна.Главата му стана голяма...
Благодаря и от негово име.По душа си е бебе обаче,въпреки че едва вече се пъха в голяма торба(В тази се събира кутия с мъжки маратонки).

BarbieDi, много мили животинки.
Пожелавам ти всичко да е наред.
❤️

# 44
Таня, благодаря за темата!

Честит първи РД на Аш! Да расте здрав и доволно мъркащ!

Помощникът! Готвенето в къщи вече е приключение..
Може пък някой ден да ме събуди със звук на машина и аромат на кафе Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт