Любители на котки - Тема 169

• 32 230
  • 751
  •   1
Отговори
# 180
За бездомните - ясно, ами за това, какво е, кажете? От 3 дни (и нощи) стои на терасата на минусови температури и мяука. Как трябва да постъпя? Как да ги наречеш такива? Close

Всеки път като се разгони е наказано да стои на терасата.

# 181
По принцип наистина е нормално да има косми като имаш котка, но не е ли малко за скубане, все пак е само на 5 месеца и половина? Ние взехме Фрея на толкова, сега е на 7 месеца и досега и един косъм не съм видяла все още. Но тя страшно често и усърдно се мие/ближе, вашето коте почиства ли се редовно?
лято!, и аз го заглеждах този фурминатор, ама ми се досвидяха парите, кажи доволна ли си, върши ли наистина работа повече от другите по-прости варианти?

И друго да питам, дойде катерушката на Фрея, изненадаха ни само с 4 дни доставка, по моя план трябваше да дойде другата седмица, когато тя щеше да е вече на 100% добре. Вече е 3-ти ден след операцията, да я сглобявам ли (много ме сърбят ръцете Simple Smile ) или да изчакам няколко дни? Тя вече си ходи нормално, яде си доста добре, не спи толкова много, даже вчера се опита и да играе, но аз не ѝ дадох много да беснее.

amy_nka, това е ужасно! Чудя се как не е паднало, какви са тия хора... вярно гадно е като ти се разгони котката, ама това е... такива хора не заслужават да имат дом любимци.

# 182
  • София
Триша, нашите не "пускат" толкова косми.
След Хари оцених какво е да имаш котка, която не ръси косми навсякъде.

Аз имам два фурминатора. Помислих, че дъщеря ми е затрила стария и купих нов. Мога да ти го подаря. Ползвала съм го веднъж (за тест).

Скрит текст:

Ще видим пролетта колко ще се скубят нашите.

За катерушката изчакай още малко. Диваци са и скачат от където им падне.

# 183
Всеки има различен праг за "страховито". Падат косми, да. Дали е прекалено... Остават ли по-голи места? Може ветеринарят да е прав.

Не давам добавки, чат-пат реша с фурминатор.

Не, няма голи места, фурминатор ми казаха да не използвам, накъсвал косъма, а нашия герой е с цвят на козината сребърна чинчила, и щяла да потъмнее, ако се накъсва косъма. Дори ме посъветваха, да не го подстригвам Simple Smile

# 184
  • София
Няма как косъм да потъмнее от накъсване/ресане/стригане.
Направете консултация с друг лекар.

# 185
  • София
Топло му е на момчето и се съблича.
Стои вкъщи на топло, нормално, пък и е дългокосмест и ви се струват космите повече, отколкото са в действителност.
Хайде покажи ни тази косместа  красота, Деси!

# 186

Здравейте,някой да е имал такъв проблем с  домашния си любимец,ухото и е така от 3 дни ?

Как от 3дни?!? Flushed Мажи веднага с ламизил! Без да пипаш с ръце. С помощта на тампонче и с ръкавици. И отивайте на вет да вземе натривка. И не я оставяй да се въргаля навсякъде! Ще се разнесе.
Излиза ли навън?

Пръсках с цикатридина спрей,излиза навън една нощ спа навън не се прибра в най големия стъд и  на сутринта беше така…

# 187

Здравейте,някой да е имал такъв проблем с  домашния си любимец,ухото и е така от 3 дни ?

Как от 3дни?!? Flushed Мажи веднага с ламизил! Без да пипаш с ръце. С помощта на тампонче и с ръкавици. И отивайте на вет да вземе натривка. И не я оставяй да се въргаля навсякъде! Ще се разнесе.
Излиза ли навън?

Пръсках с цикатридина спрей,излиза навън една нощ спа навън не се прибра в най големия стъд и  на сутринта беше така…
След спането на вън ли се е получило Ако не е имало никакъв проблем преди това може да е измръзване. Огледа добре дали няма някое мехурче. Против измръзване най-доброто нещо е дефламола.  Мажеш доста обилно по няколко пъти на ден.
А най-гадно е да са се комбинирали гъбички и измръзване. Тогава ще трябва да мажеш с две неща, като ги редуваш.
Измръзването изобщо не е малък проблем - унищожава тъкани като при изгаряне

# 188
Стои вкъщи на топло, нормално, пък и е дългокосмест и ви се струват космите повече, отколкото са в действителност.
Хайде покажи ни тази косместа  красота, Деси!
Не е дългокосмест, по скоро ме притеснява да няма някакъв проблем Simple Smile

# 189
  • София
Красота!
Фурминаторът е на друго ниво спрямо обичайните четки, поне при нас. Не бива да се ползва повече от два пъти седмично по десетина минути. Сваля много. Само да се сещах по-често...

За изхвърленото на балкона коте не знам, имаме ли някакви действащи органи, ама не БАБХ, дето ще препоръчат да се умъртви Neutral Face, нещо зоополиция?! Ужасни хора, що не излязат те на балкона?!

# 190
Хайде покажи ни тази косместа  красота, Деси!
Не е дългокосмест, по скоро ме притеснява да няма някакъв проблем Simple Smile

Красота невиждана! Heart Eyes

Звездичка, няма какво да се чудиш, отивай на вет, да му вземат материал за изследване. Вижда се, че няма козина. Може да е гъбички, а може и краста да е. Така само гадаем.

# 191
Dessissllava, голям красавец!
За катерушката изчакай още малко. Диваци са и скачат от където им падне.
Късно е - вече е сглобена и спи най-горе Simple Smile Това е предимството на хоум офиса, много набързо я сглобихме с мъжа ми Simple Smile Сега спи най-горе и ми е много странно, че я няма до мен на дивана, слебедите си спеше свита на кръгче или до мен, или на краката ми. Май в желанието си да не ѝ е малка, съм попрестарала, тази дори и за мейн кум и савана ще става Simple Smile Иначе тя откакто е оперирана много внимателно се качва и слиза дори от дивана и леглата, та затова се престрашихме.
AnMary, благодаря, но как ще ми го подаряваш, ще си го платя щом е нов.

Последна редакция: пт, 14 яну 2022, 15:44 от ТришаР

# 192
Британче! ❤️
Те си пускат косми, нищо че четох, преди да взема Фин, че било сравнително малко. Все пак, твоят е малък, за да ръси твърде много косми.
За мое щастие, Закари пуска пренебрежимо малко косми. Не знам какви гени носи, но съм доволна. Фин не беше така. За бенгалите, знам, че пускат малко косми, също. Това е и причината изобщо да не харесвам дългоносмести животни Освен космалаците, се губи и очертанията на формата им, а за мен това е минус.
Съветвай се с вет, защото е малък, за да пуска косми.

Уау!!! Ей такова нещо искам❤️
https://www.instagram.com/p/CYZNZDjrdm0/?utm_medium=copy_link

И постоянната работа на Зак

Последна редакция: пт, 14 яну 2022, 17:24 от red soul

# 193
Ако някой може да помогне. 🙏🏻

# 194
Сега попаднах на това. Не знаех за такова място в Пло
https://cathousebulgaria.com/

Общи условия

Активация на акаунт