"Влад” - новият румънски сериал по бТВ - тема 2

• 38 269
  • 647
  •   1
Отговори
# 480
Елиза си е за трепане!

# 481
Елиза умря ли? Не можах да разбера

# 482
Явно не…… мислех че умря.

# 483
Финала е як. Лео е пич не напразно има нещо в него. Как се разкая и каза че Ади е светец , те са червей.
Щефан е ноу комент. Този , онзи е виновен само той Не !
Елиза и аз не разбрах дали умря.  Да е жива няма да се съберат с Ади.

# 484
Много ми хареса финала! Щефан си получи заслуженото, даже леко се отърва. Лео пое смело нещата. От началото имаше угризения. За Елиза ме е яд, че ще си живее втория шанс с новия Ади и детето си, но пък тя донякъде си изкупи вината като се метна пред Влад, а и щеше да е тъжно за Матей.
Радвам се за Разван и Юлия. Дано и за Мики и Барбу има щастие. А Лео и Делия ме разбиха с тази страст. Само сцената с "изнасилването" ми беше излишна. В крайна сметка отмъсти за Чезар и освободи дъщеря си. И Влад е най-накрая свободен.
Заради актьорската игра и цялостната идея му давам оценка 6/10

# 485
Елиза оживя. Тя сънуваше, че е с Ади.
Лео е наистина отличен актьор.
Единствено той изпита искрено разкаяние за постъпката.
Отличен финал! Щефан си получи заслуженото. Той и Тити бяха главните инициатори на всичко.
“Човек не умира докато не преживее това, което е накарал другия да преживее!”- цитат на Серап от Не пускай ръката ми.
Влад най-накрая получи чаканата свобода и спокойствие.
Всички актьори си изиграха ролите прекрасно, всички до един.
Пожелавам им много успехи в професионален план. 

# 486
Уникален финал- изпипан отвсякъде. Всеки си получи заслуженото , как само ги събра всички и ги сложи на място-  буквално и преносно! Най- накрая и прокурорът застана зад гърба му , как бяха зад него и търпеливо изчакаха да разкаже историята си, начинът , по който им разкри нещата на виновниците, изпитах наистина гордост и щастие да гледам! Няма по-идеален завършек на сериала. Страхотно решение е и символиката с избора на място- отново да се срещнат под моста  след толкова години и всеки да си получи заслуженото. Топа на топа, страхотна актьорска игра на всички!

Последна редакция: сб, 03 сеп 2022, 03:34 от pastolina

# 487
За мен финалът беше добър , но  тъжен за Влад .
Един съсипан живот  и накрая - самота . Хич не ми беше символ на свободата  това  безкрайно "блато" и той като малка самотна точица в лодката  по средата на нищото .
Елиза  не си го получи по "заслуги"  , остана да си живее  с политика , но поне Матей ще има  баща . Човекът май се държеше добре с него и майка му .
И на мен Лео ми е по-симпатичен от  главните герои . Направиха от най-грубия  персонаж  доста пълнокръвен образ , който  изпитва най-искрени  човешки чувства .
Сериалчето ми хареса повече от американските бози , с които ни заливат , актьорите също ми харесаха .

Бих гледала нещо румънско и не на такава тематика .

# 488
  • София
Да, финалът е добър...
Хареса ми, че Влад не спести на никой нищо. И Елиза с Щефан, когато той отсъстваше Wink...

Като цяло не беше зле, но имаше баластра, която го разводни и развали.
Не стана ясно с дъщерята на прокурора - че я използваше, е ясно, но...

Ели, на мен ми хареса края за Влад - освободи се от Ади и е свободен Wink

# 489
Най-доброто от финала като хрумка на сценаристите и така неочаквано за мен бе развръзката Делия-Йордаке. Йордаке явно наистина се оказа, че познава добре Делия. Знаеше, че тя ще си отмъсти като го застреля, но беше подготвил своето отмъщение. Двата SMS-а, ако не излезе до 20 минути, бяха до полицията и до Делия. А до Делия текстът гласеше нещо в този смисъл: "Кой сега е предател?". Неочаквано развитие, но реши съдбата и  на двама от героите - Йордаке - мъртъв, Делия - в затвора. Възмездие.

# 490
Видяхте ли Влад как захвърли костюма си и се облече в обикновени дрехи. Това означава, че няма нужда да се прави на някой друг вече и да си отмъщава на някого. Вече е свободен. Очаквах да се съберат с Елиза.

Харесва ми образа на Лео. Той изпита истинско облекчение, че Ади беше жив. Истински катарзис той преживя. Когато Щефан вдигна оръжието да застреля Влад и застреля Елиза, тогава Лео веднага вдигна оръжието и го застреля няколко пъти. Нямаше да позволи да уби отново приятеля му Ади. Щефан не се промени - остана си пълен егоист, предател и алчен. Душата на Лео намери най-после мир, въпреки че беше в затвора. Неговата съвест никога не го напусна и винаги  тя го човъркаше. Разкайваше се всеки ден, че беше предал най-добрия си приятел.

Трябваше да разкрият какво стана с дъщерята на прокурора, която се влюби във Влад. Прокурорът трябваше да разбере в чий мъж се влюбила дъщеря му.

Последна редакция: сб, 03 сеп 2022, 21:15 от Jennifer_w

# 491
Прокурорът разбра с кого има връзка дъщеря му. Влад му каза. Разбра се, че Влад е използвал дъщеря му, за да се подсигури срещу него.

# 492
Прокурорът разбра с кого има връзка дъщеря му. Влад му каза. Разбра се, че Влад е използвал дъщеря му, за да се подсигури срещу него.

Благодаря. Явно съм пропуснала тази част от филма.

# 493
Наистина ми е странно някой да е очаквал или искал Влад да се събере...... с Елиза след всичко случило се. Да оставим настрана щом за изчадие е Елиза, но те освен в ретроспекциите и някаква част в отмъщението не са имали кой знае какви интеракции помежду си. Сериалът въобще не беше за някаква тяхна голяма любов, а за голямото предателство от всички тях и омъщението. 

Жалко че въобще не показаха нещо за Мики и Барбо.

# 494
Ади изпитваше и още изпитва любов към Елиза след всичко станало. Не съм очаквала да се съберат.
Леко и се размина.
Това оправдание че е майка на Матей.

Част от каста на Влад ще участва в римейка на турския Ичерде. Дали са почнали да го снимат вече ? Дано не го разводнят.

Общи условия

Активация на акаунт