"Влад” - новият румънски сериал по бТВ - тема 2

• 38 243
  • 647
  •   1
Отговори
# 495
На мен финала ми хареса само с това, че Юлия и Разван останаха заедно. Не разбрах Елиза да е останала с политика накрая. Според мен тя и Влад останаха сами. Тъжно.

# 496
Дадоха Елиза в парка, а политикът се занимаваше със сина й (Матей караше велосипед или нещо подобно). Със сигурност показаха, че тя е с политика.

# 497
И аз исках да покажат какво стана с Мики и Барбо. Те бяха много верни хора на Влад.

# 498
Здравейте!
Искам да Ви информирам, че на 9 януари 2023 (понеделник) от 21:00 по БТВ ще излъчват “Кланът” (Clanul).
Първи сезон има 13 епизода.
Втори сезон ще започне през януари 2023 по PRO TV.

# 499
Това сериал с актьори от Влад ли е ?
Ще погледнем сериала дано е интересен.
Да не е римейк на Ичерде?

# 500
Имаме ли тема, за "Кланът"

# 501
"КЛАНЪТ" кога започва  !  Стори ми се интересна  статийката -промо.

# 502
"КЛАНЪТ" кога започва  !  Стори ми се интересна  статийката -промо.
Почва сега

# 503
Явно ще го гледам след 2 часа 🙃
 Има ли си отделна тема  или тук ще се упражняваме 😀

# 504
Кланът е римейк на Ичерде. Един от най успешните турски екшъни в Турция и по света. Сега гледам че дори визийте им наподобяват на главните турски актьори.  Адвокатката не ми харесва, като излъчване.
Тази сцена, която мина в пандиза е  почти едно към едно. Репликите се различават.
Още не съм им научила имената ще ги запомня.
Трябва да има и бой по план. Ето го боя.  
Актрисата , която играе майката е доста добра.
Ех , майчиното сърце ❤️

Последна редакция: пн, 09 яну 2023, 22:47 от femmi2

# 505
Аз съм доста разочарована от румънците. Нима всичките им хитове са "копи-пейст" на турски такива? Или може би ние такива купуваме. Влад гледах с интерес, понеже не бях гледала Езел, обаче Ичерде ми е пресен пресен и Кланът не може да ме грабне.

# 506
Не е за сефте турските правят на американски и корейски ,румънците на турски. Къде успешни къде не толкова.   
Засега ми харесва епизода с някои изключения.  
Румънските актьори са добри не толкова ,като Брадърс Йелмаз.
Пристрастна съм особено с агент Сарп.

# 507
Румънците са супер, аз не гледам турски сериали, но румънските ги гледам, така че и този ще погледна, абсолютно непознат ми е като сценарий.
Иначе знам, че турците бяха направили един римейк (Benim Dunyam 2013) на индийския филм (Black 2005), като индийският беше много по-въздействащ и добър.

# 508
Не е лош, но е напълно 1:1 с Вътрешен човек... Позабравила съм историята на Сарп, но все едно вече изгледан филм повтарям... а почукването на Джошкун е емблематично просто.

# 509
И на мен ми бледнят братята, но повече ми липсват татко Джелял и Рижия - много по-култови персонажи бяха в оригинала. А като говорим за оригинал, то самия Ичерде има доста прилики с Под Прикритие Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт