"Влад” - новият румънски сериал по бТВ - тема 2

• 38 725
  • 647
  •   1
Отговори
# 90
Да,бяха се разбрали. Аз нали гледам сериите напред,снощи тази беше много гадна! 😓😖🥺 Няма да разказвам.

# 91
  • София

Влад - сезон 3, епизод 14

Последна редакция: ср, 26 яну 2022, 23:37 от Mari_Mar

# 92
Много ми е мъчно, когато Лео страда... Sad

Тази серия ми хареса, особено накрая, когато решиха да работят заедно и да отстраняват Йордаке.

# 93
  • Sofia
Аз също потвърждавам,че епизод 17 е много тежък. Казвам го за хората,които не могат да гледат всичко

# 94
Лео е различен от Щефан. Не е лесно с тези грехове които носи.
И на мен ми хареса че се обединиха.
Нела от къде познава Роксана и Влад нея ?

Последна редакция: чт, 27 яну 2022, 00:55 от femmi2

# 95
Това не е ли онази Нела, при която Влад се криеше, докато беше с превръзките след операциите си?

А Роксана не я ли познава от баща ѝ? Нали с него се беше сприятелила по едно време.

# 96
Да, Нела явно е онази жена от хотела, в който Влад се криеше след операцията за промяна на лицето му. И която присъстваше на гробището, когато Влад уби Тити. Вероятно Влад я е взел под крилото си и я е уредил с този бар.

# 97
  • Пловдив
Мислих, че снощи вървейки из гробището
Скрит текст:
Лео ще чуе/види Тити от нейде Thinking Или Нела отива да му носи нещо...ама не...

# 98
Привет на познати и непознати никове. Simple Smile
В болничен съм та гледам всичко наред и загледах този сериал. За 5-6 серии и ми стана горе - долу ясно кой кой е и за какво се бори. Малко е като за първолаци, по три пъти повтарят едно изречение и ненужно дълги моменти - пълнежи. 10 мин как Лео ходи из гробището, пък 10 мин как този Тибор седи в задръстването и.. серията свършила. Така се навъртат няколко сезона Simple Smile Но, все пак гледам. Целият замисъл и историята на Граф Монте Кристо е страхотна. Турският римейк(Езел) не съм гледала, сега и румънците се опитват, самата история е много интригуваща. И предполагам това ви държи пред екрана, а и силното и магнетично присъствие на Влад. Голям симпатяга. Колко епизода е този сезон?

Последна редакция: чт, 27 яну 2022, 11:09 от Amber*

# 99
Амбър, всички сезони са по 13 румънски епизода. При нас обаче са накъсани, тъй че реално може би ще е 26.
Щефан още не е разбрал, че е никой в отношенията си с Йордаке. Йордаке решава дали Щефан ще е на свобода, дали ще е жив.
Лео ме кефи със смелостта и признаването на грешките си.
Елиза още не мога да я съжаля. Ивана обаче наистина я съжалих. То не се живее с такъв изверг. При това тя не е просто кухата хубавица, тя е създала цялата фирма.

# 100
  • София

Влад - сезон 3, епизод 15

# 101
  • София
“Цялата човешка мъдрост се състои от тия две думи чакай и се надявай” Граф Монте Кристо

Лео “по сценарий” ли посети Щефан и му каза за Юлия? Предполагам, че такъв е планът…
Не разбрах какво трябваше да подпише Щефан 🤔
Днес за първи път съжалих Елиза - няма полезен ход, хваната е в капан - каквото и да направи, все ще е зле…

# 102
Да,това с Лео е част от плана. Много ми е странен Лео. Хем келеш,хем от време на време прави нещата както трябва. Както в случая с Юлия.

# 103
Дали ще се вземат накрая Юлия и Лео?

# 104
Този Лео същи Мариян Бачев, но по добра версия. Simple Smile
Юлия е много красива. А учудващо Йордаке ми е по симпатичен от Инженера, той много кахърен. Simple Smile
Някоя добра душа ще ми каже ли кой е Тити и защо го е убил Влад?

Общи условия

Активация на акаунт