Тема 8 - Февруарски мами 2022 г. 💖💙

• 47 261
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
  • sofia
Ния, какво чудесно име- нека е здрава и щастлива, кротичка и усмихната. Нина, бързо възстановяване!

# 646
Честито Нинче! Жива и здрава да е и много да ви радва! ❤ А на теб много бързо възстановяване!

# 647
Да е жива и здрава, Ния! Бързо възстановяване! Heart

# 648
Да е жива и здрава! Heart

# 649
  • София
Честито Нинчеее!!🥰
Жива и здрава да е адашката, много да ви радва и да имате спокойни нощи 💕💕💕
бързо възстановяване!

# 650
Нина, честита радост! Heartpulse
Нека малката Ния да е жива и здрава, орисана с щастие и късмет! Flowers Four Leaf Clover
На теб бързо и безпроблемно възстановяване! Blush

Последна редакция: ср, 26 яну 2022, 14:38 от NevM

# 651
Честита рожба, Нина! 💖
Да е жива и здрава. Много да слуша мама и тати, и да спинка!
Бързо възстановяване! ❤

# 652
Нина,честито момиченце🧡! Нека е здрава и щастлива! На теб бързо възстановяване.

# 653
Нина, честито щастие! Много здраве, щастие и късмет пожелавам на малката, а на теб бързо възстановяване!

# 654
  • София
Нинче, честита да е Ния! Много здравичка и щастлива да расте! А на теб бързо възстановяване!

# 655
Честита Ния!
Да расте безгрижна  и щастлива !
Бързо възстановаване на теб и само хубави моменти!
Тези мерки -перфектна е!

# 656
Честита да бъде Ния! Нека расте здрава и щастлива и да радва много мама и тате 💓💖💐 бързо възстановяване, Нина 💓

# 657
  • София
Нина, да ти е честита дъщеричката! Да е много здрава, с щуро детство и с много късмет! Heart Такива точни мерки не бях чувала :O Grinning

Mariya1205, имах такива капчици кръв преди 10-тина дни. Буквално се виждат като розови петна на тоалетната хартия. Ако не се вгледаш, може и да не ги видиш, но пък ги имаше след всяко пишкане в продължение на 2 дни. Това е част от подготовката на шийката, вероятно скоро ще видиш и части от "слузестата запушалка" a.k.a тапата Grinning

# 658

Mariya1205, имах такива капчици кръв преди 10-тина дни. Буквално се виждат като розови петна на тоалетната хартия. Ако не се вгледаш, може и да не ги видиш, но пък ги имаше след всяко пишкане в продължение на 2 дни. Това е част от подготовката на шийката, вероятно скоро ще видиш и части от "слузестата запушалка" a.k.a тапата Grinning
Същото което описа, много благодаря 😊😊

# 659
Благодаря ви за пожеланията. Heart
Наистина със супер точни мерки е Grinning снощи на ехограф я изтеглиха 3.200 но си знаех, че ще е около 3кг.
В болницата в която съм (Търново) персонала е уникален, ама абсолютно всички. Няма нито един, който да ти се скара или да е сърдит. Удивена съм, макар, че не е кой знае какво. Просто престоят ми до сега е супер.
За предстоящите майки със секцио,
най си мислех за пустата клизма как ще е, а то това си беше най приятната процедура Grinning
Катетъра ми беше по неприятен, от клизмата. Но всичко минава и заминава, като знаеш на финала, че ще си видиш бебенцето!

Общи условия

Активация на акаунт