Астрология - 21 тема (преди да попитате - прегледайте 1 пост)

• 44 045
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
Сотис, как да видя какви са тези тематични сигнификатори?

Това се определя от традиционен астролог.
Вече не помня в какъв контекст го бях споменала.
За всяка тема в наталната карта се определят такива показатели – има естествени, има и индивидуални по управление.

# 181
Кой е посмял да ми изтрие постинга с хорарния въпрос?

Кое е модераторчето, което е посмяло да изтрие хорарния ми въпрос и като постинг в тази тема и като отделна тема? Ще подам оплакване срещу него и по-точно, срещу нея.

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 04:57 от oriz

# 182
Здравейте. За първа бременност се гледат едни домове и аспекти, а за втора се гледаха други, нали така?

# 183
Инфо за месец март от абонамента ми:   
The quality of time of this month is dynamic and complex, and it is hardly possible to capture and describe it conclusively. The events of this month may contain some key moments that may not be recognized as such until later. The main impulses come from three strong conjunctions in the zodiac signs of Capricorn, Aquarius and Pisces. Foundation stones are being laid now that will shape events throughout the year and beyond.
It begins with the Pisces New Moon on March 2, in conjunction with Jupiter (orb of 2 degrees). Saturn and Mercury are in exact conjunction in Aquarius at the same time, Mars and Venus form a conjunction with Pluto in Capricorn, exact March 3. The profound transformation of our time will bring much momentum this month. The shift from Capricorn to Aquarius can mean material instability, bringing out latent fears and uncertainties in personal life. However, the quality of time brings not only uncertainty, but also the possibility of an adequate personal response: trust. The change indicated by the stars must be shaped, in personal life as well as in the collective structure.

# 184
Някакъв коментар поне няма ли да направиш? Постваш ферман на английски и какво?

Нещо, което наистина заслужава внимание: Астропрогноза на Михаил Левин за нахлуването на Путин в Украйна - https://astroscript.com/levin-putin-ukraina/  

И пак негова прогноза отпреди година: https://epicenter.bg/article/Ruski-astrolog--Rezhimat-na-Putin-i … 239009/7/97 

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 10:27 от Greene

# 185
Аз да си конкретизирам горния въпрос, че да съм по - точна. Примерно за първо дете се гледа 5д,за второ 7,за трето 9 и тн. Но това според литературата какво значи--характера на детето или И самата бременност с него се гледа в съответните домове?

# 186
Още прогнози за 2022 от топ-астролози: https://top2022.net/10171843-predictions-for-2022-for-russia-verbatim  .

# 187
  • SF
Аз да си конкретизирам горния въпрос, че да съм по - точна. Примерно за първо дете се гледа 5д,за второ 7,за трето 9 и тн. Но това според литературата какво значи--характера на детето или И самата бременност с него се гледа в съответните домове?

Първо, по тези домове не се гледат бременностите и второ - ти за какво ги гледаш? Тоест какво те интересува - характерът ли, как ще протече бременността ли?
 Детето си има своя карта, която говори за темперамента му.
Характерът се изгражда и се променя в годините. Не търси чужд характер в твоята карта.
Но си признавам, че не разбрах въпроса.

# 188
Интересува ме как ще протече бременност с второ дете. Имам консултация с астролог, обаче никъде не му споменах, че ми е втора бременност. Тоест той евентуално си е гледал аспекти и домове за първо дете и нещата, които ми каза не са актуални.

# 189
  • SF
Ами довери му се. Той знае какво е гледал. Ти хорарен въпрос ли си му задавала?
Не е ли станало въпрос, че вече имаш едно дете?

# 190
Не, тъй като беше набързо във вайбър само питах какви аспекти има за сегашната бременност (тъй като имах проблем и докторката ме стресна). Тя писа за опасни периоди и лоши аспекти, но после се светнах, че не й уточних, че е втора бременност и имам едно дете вече. Не знам дали допуснах грешка и съм я подвела така, или няма значение коя бременност подред е..

# 191
Интересува ме как ще протече бременност с второ дете. Имам консултация с астролог, обаче никъде не му споменах, че ми е втора бременност. Тоест той евентуално си е гледал аспекти и домове за първо дете и нещата, които ми каза не са актуални.

Ако е хорарна консултация, детето се гледа по пети дом, независимо кое е по ред. Така е в класиката.
Защото ти питаш за конкретното дете – бременността, която тече сега.
Домовете, които отговарят за децата в наталната карти, са си един и същи. Според Традицията.
Подходът на астролога в крайна сметки зависи от неговия опит и от направлението, което следва.
Не мога да кажа как ще работи Илияна, но тя е по модерната.

# 192
Здравейте. За първа бременност се гледат едни домове и аспекти, а за втора се гледаха други, нали така?

Във ведическата е така.
При консултация, казвайте всичко свързано с тази тема - бременност, дете. Това ще помогне за по-точен анализ, особено ако астролога е непознат.Simple Smile

# 193
Благодаря ви.
Значи не съм я подвела в случая. Но се надявам да не е била права. Единия опасен период, който ми каза мина, и тогава се скарахме много с мъжа. Надявам се да се изразят по такъв начин трудностите...
Може би единствената й неточност досега беше миналото раждане, че ще е леко. Напротив, беше бавно, трудно, с усложнения след това

# 194
Във ведическата астрология за всяко следващо дете или бременност се гледа през един дом, но не в основната карта. Използва се специална репродуктивна карта за такива анализи – Саптамша. И при работа с тази карта трябва да се знаят много тънкости. Всяка производна карта се разглежда като отделен хороскоп.

Ами с такива бързи консултацийки по вайбър/телефон е така. Астрологът не отделя достатъчно време за подготовка, не гледа в детайли. Особено щом работи с голям клиентопоток. А само по транзити такива прогнози не се правят. Добре е, ако вече познава картата на клиента и работят на постоянна основа. Но с нов клиент в режим импровизация винаги ще се допускат грешки.

Общи условия

Активация на акаунт