Астрология - 21 тема (преди да попитате - прегледайте 1 пост)

• 44 026
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
Да, може. Прави се анализ за образователен и професионален профил. Първо се определят тематични сигнификатори и така се оценява за какво има способности човек, какво може да учи, от какво може да има доходи... Защото при специфично поставени и слаби сигнификатори може да си учил едно, две или три неща, а да работиш друго. Не винаги и доходите идват от упражняване на дейност, за която официално сме учили и сме получили дипломи. Има и карти, в които сигнификаторите са силно поставени – там има ясно изразена професия, няма лутане, нестабилно положение и последващи преквалификации. Всяка карта си има специфика.

# 166
Да, може. Прави се анализ за образователен и професионален профил. Първо се определят тематични сигнификатори и така се оценява за какво има способности човек, какво може да учи, от какво може да има доходи... Защото при специфично поставени и слаби сигнификатори може да си учил едно, две или три неща, а да работиш друго. Не винаги и доходите идват от упражняване на дейност, за която официално сме учили и сме получили дипломи. Има и карти, в които сигнификаторите са силно поставени – там има ясно изразена професия, няма лутане, нестабилно положение и последващи преквалификации. Всяка карта си има специфика.
Благодаря за отговора

# 167
amari, при мен интересът ми към астрология включва освен познание за устройството на света, духовния смисъл на всичко, което ни заобикаля и самото наше съществуване, точно това- да видя кои са талантите, кои са по- разумните и подходящи пътища за равитие,  каква е природата, която е застъпена в дадена карта.
Относно астрология като инструмент за прогностика съм твърдо против.

# 168
Някой с прогноза за събитията в Украйна? Защото четох, че ще се влачи поне до 2028, предвид позициите на планетите.

# 169
Много ми е зле от 2 дни,тежка любовна мъка по бившия.Обмислям да се самоубия,вече и хапчетата със зелена рецепта не ми помагат.Не мога да спя,плача по цели дни.Така като гледайте картата ми,ще го направя ли?

# 170
  • SF
Е, не го прави!!!

# 171
Юпитер е в риби тази година, после ще мине и през 1ви дом. Мисля, че ще почустваш подобрение.

# 172
тежка любовна мъка по бившия.Обмислям да се самоубия
Не вярвам, че на света има човек заради който си заслужава такава крайност. Изплачете си каквото имате ....
И това ще мине !!!.

# 173
тежка любовна мъка по бившия.Обмислям да се самоубия
Не вярвам, че на света има човек заради който си заслужава такава крайност. Изплачете си каквото имате ....
И това ще мине !!!.
[/quote
Опитвам се да се държа,но ми е много трудно в момента.Не намирам нищо,никакъв смисъл,за който да се захвана.Толкова безпомощна и на дъното се чувствам...

# 174
sladuranata_f, не дей да слагаш драгоценният живот, твоята скъпоценна душа на една везна с който и да е човек, бил той бивш, майка, сестра, дете, приятел, познат, колега.
Знам, трудно е, когато търсиш Любовта, когато имаш нужда, отчаяна нужда от топлина.
Но ако сериозно минават през теб подобни мисли, знай, че самоубийството носи още повече хлад. Сковаващ, почти безнадежден студ. И душата ти ще остане твърде уязвима, беззащитна.
Помисли дали да не смениш терапевта си или този, който ти е предписал зелените хапчета.
Няма по- спасително от прошката. Прости на него, прости и на себе си. Каквото и да се е случило. Прегръщам те🤗

# 175
Мила Сладуранка, ако знаеш колко любовни мъки съм преживяла. А последната ми съсипа десет години от живота. Дори в най-мрачните и тежки дни, с депресия и периодични паник атаки, не ми е минавала такава мисъл през ума. Но тогава осъзнах, че човек сам си изгражда окови и затвор от негативните си мисли. И така възпира всякакъв шанс за положителна промяна в живота, да дойдат нови хора и обстоятелства... Повечето от нас на някой етап от живота си минават през такава чернилка. Има такива черни полоси, при някои могат да бъдат и по-продължителни (ако си с по-сложен хороскоп, аз съм от този тип хора), но те не могат да продължават вечно. Животът е цикличен и търпи непрекъснато обновление.

В момента, само като погледна "на око" преминаващите транзитни планети през твоята натална карта (без да съм гледала нищо друго), мога да кажа, че транзитният Юпитер през рибешките планети в 12 дом мъти водата. а ти имаш там Слънце, поразено от Сатурн. Допълнително напрежението се нагнетява от транзитен Раху през накшатрата на Луната, тя е малко по-проблематична като енергия. След броени месеци Юпитер сменя знак и ще ти мине през Асцендента, според мен ще го усетиш като свеж полъх. А през юли Раху ще напусне накшатрата на твоята Луна, вече няма да усещаш такова напрежение. Сатурн сега е в знака на натална Венера – това е допълнителен фактор, ти в хороскопа си имаш квадратура между Венера и Марс. Но по-нататък Сатурн ще се отдалечава по градуси и вече няма да се усеща толкова тегаво.

Какво е един бивш? С него не започва и не свършва светът. Колкото и силно да сме го обичали. А има и такива, които дори не го заслужават – цялата тази болка, камо ли да посегнеш върху изконното си и дадено от Бог право на живот заради някой, който не те е оценил или с когото не сте намерили общ път и взаимен компромис.

# 176
Сотис, как да видя какви са тези тематични сигнификатори?

# 177
Благодаря на всички за подкрепата!
Днес съм малко по-добре! Дано да устискам до лятото и да изгрее слънце и при мен.

# 178
Днес съм малко по-добре! Дано да устискам до лятото и да изгрее слънце и при мен.
Благодаря ти, че се включи. Hug
Мислех те! Heartpulse

# 179
  • в 1001-та нощ

Слънцето винаги изгрява, а най-тъмно е преди зазоряване. Има една приказка - когато минаваш през ада - не спирай да вървиш. Срещай се с приятелки, говори, не се затваряй, изкарвай го. Така идва и осъзнаването колко безсмислено е теразнието ти. Тъгуваш, че са ти отнети бляновете. Човекът не може да ти даде това, от което се нуждаеш. Все едно си пред празна чаша и да тъгуваш, че не можеш да пиеш от нея. Ами празна е, не е твоята - продължаваш, за да стигнеш до пълната, от която да пиеш - твоята чаша.

Има много празни чаши в живота ни, да - неприятно е! Да, боли, но сме живи и здрави и продължаваме напред. Не оставай сама и не се затваряй! Най-тъмно е преди зазоряване Simple Smile

Последна редакция: нд, 27 фев 2022, 23:33 от a.l.e.n.a

Общи условия

Активация на акаунт