Астрология - 21 тема (преди да попитате - прегледайте 1 пост)

• 43 999
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
  • SF
Познавам момичето от дете, винаги е била затворена, а социална, не говори ако не я питаш. Кротка , таи всичко в себе си. В момента положението е сериозно, дано се оправи. Sad
Да, картата дава такива индикации, но чак пък психически отклонения... Детето е тийнейджър и все още се търси. Никога няма да е наясно и сигурна какво точно иска, но това не са психически увреждания.
С този стелиум в лъв в 11 дом, хич не ми се връзва да е асоциална. По-скоро е неориентирана. Не бързайте с притесненията.
А какво значи Луна с възел да е лош аспект? Има нещо, което я определя като по-самотна или самостоятелна, но тя трябва да ни сподели как се чувства от това. Много хора се чувстват добре, когато са сами и натоварени неприятно, когато са сред хора.

# 151
Есме, проблема не е, че е асоциална, от известно време все едно е друг човек, говори налудничево, държи се еуфорично, отказва да се храни, да спи, ще спасява света и други такива.Погледа и е друг ,абе всичко.

# 152
  • SF
А, така. Както и в предшния си пост споменах, а и всеки път, без обратна връзка не става. Ако проблемът е наистина сериозен, трябва да се направи много по-сериозен анализ, но не само на наталната карта. Искам да кажа, че не е за по форуми.

# 153
Esme, напълно права си.Исках да зная дали картата дава подобна индикация. Благодаря за включването.

# 154
Точно публикувах и видях, че съм заложила неверен месец. Simple Smile
И слава Богу, че сега нещата са други.

Така или иначе, по- вярната, надявам, се карта, но пак Лунат ае сама и е с Кету.
Тук Кету е много силен, защото е в своя знак, а Луната е в падение и е сама. Няма около нея планети. Съвпадът й с Кету се повтаря и в Навамша.
В момента тече възврат на възлите и Кету минава през Луната, което няма как да не влияе на чувства, настроение и мисли, защото е в 3 дом. Също и на другите показатели на 3 дом.
Възвратът на възлите винаги е важен, определящ период, носещ проверка и промени. Засягайки и Луна, която е в падение, влияе на емоции и на мисли. Кету е сенчеста планета, за която сме писали много. Тя може да лиши, да отнеме, но може да даде духовност, но не религиозност и пищни ритуали, а аскетизъм.
При така силен Кету, според мен, момичето има интуиция.
Управителят на Лагната е в 12 дом, който е Меркурий и което също може да даде склонност към уединение. Показателите на 12 дом - болници, чужбина, духовност, благотворителнсот  са подсилени и от присъствието на Юпитер там.
В момента върви подпериод на Юпитер.

# 155
Есме, проблема не е, че е асоциална, от известно време все едно е друг човек, говори налудничево, държи се еуфорично, отказва да се храни, да спи, ще спасява света и други такива.Погледа и е друг ,абе всичко.

Наркотици изключени ли са от уравнението?

# 156
  • София
Здравейте!
Знам, че аспектите Слънце квадрат Луна и Марс квадрат Плутон са много тежки, когато става дума за отношения, но къде е разковничето в разрешаването им? Тази синастрия не е романтична, а колегиална, като аз съм със синьо.
В мен ли е грешката за това, да се чувствам толкова наранена?

# 157
Здравейте,

Можете ли да препоръчате ведически астролог? Бях се свързала с един, но само въртеше едно и също.

# 158
Мога да препоръчам една моя колежка – Екатерина Димитрова.
Нямам нейни координати за контакт, но можете да я откриете във Фейсбук – там има група по ведическа астрология. Има и други колеги – напреднали и начинаещи в бранша. Катето е много съвестен човек.

# 159
  • в 1001-та нощ
Да споделя накрато за консултацията при Загата - много ми допадна. Беше по двете системи - древна астрология и китайската. Китайската е част то цялостното им учение за света и живота, заедно с фън шуй и т.н. Доста са различни двете системи, но въпреки различния интрументариум - изводите се препокриват. Около 2 часа продължи - вниква в детайла, изчерпателен е и поясянва даден извод на какво се базира.

За клиенти, които са имали първа консултация - вече при втора - прави годишна прогностика на база на революцията на слънцето по древните техники - месец по месец. При мен само спомена за акценти, тъй като една таква обстойна прогноза би отнела доста повече време.

Последна редакция: сб, 19 фев 2022, 16:59 от a.l.e.n.a

# 160
За клиенти, които са имали първа консултация - вече при втора - прави годишна прогностика на база на революцията на слънцето по древните техники - месец по месец.

Браво, значи и той се придържа към същия стандарт.
То така и трябва да се работи – общи годишни прогнози се правят за клиенти, които вече си консултирал и си им анализирал първо наталната карта.

Масово се е наложил другият начин на работа – импровизирана прогноза по карта на нов клиент, на която нито е направена ректификация (проверка на часа), нито са разгледани по-важните теми. Но се харчи като топъл хляб, защото и хората не са никак наясно. И всъщност при такъв тип астролози на едно годишно соларче се крепи внушителен клиентопоток.

# 161
Sotis, благодаря! ☺

# 162
  • в 1001-та нощ
А доколкото аз успях да видя - разглеждането на солар с древната астрология е различно и доста по-задълбочено от техниките на модерната западна астрология.

# 163
А доколкото аз успях да видя - разглеждането на солар с древната астрология е различно и доста по-задълбочено от техниките на модерната западна астрология.

Там соларът включва още няколко прогностични техники и активна работа с хронократорите.

# 164
Здравейте, според вас астрологията може ли да каже коя област е по-подходяща за развитие на даден човек - например икономиката или инженерните науки?

Общи условия

Активация на акаунт