Астрология - 21 тема (преди да попитате - прегледайте 1 пост)

• 43 196
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
Транзит на Юпитер през Слънцето по-сериозен транзит ли е? Какво ли мога да очаквам?

# 136
  • SF
Пускай тото! Simple Smile

# 137
Какво ти тото,страх ме е!
Предния път при точен съвпад на транзитен и натален Юпитер се омъжих.Това е картата от въпросния ден.

# 138
a.l.e.n.a, благодаря за публикацията, много ми беше приятно да я прочета.🌹

sladuranata_f, от какво те е страх? В семейството ли имаш напрежения?
При теб възлите са с роля в партньорските ти взимоотношения.

# 139
Сладурана, ти имаш в натала опозиция Марс -Плутон, и мога да си представя какъв страх изпитваш. Когато аз имах квадратура тр. Плутон с нат. Марс също умирах от страх, за капак гледах в кино зала филма Мюнхен с бомбени атентати и преследвания. Тогава по коледно време хвърляха посред бял ден пиратки и буквално имах чувството, че скоро ще се взриви нещо до мен. С годините човек трупа разочарования и не смее да се надява на хубави неща. Може би си била изложена и на някакво агресивно влияние. За мен урокът на Плутон е to let go, по-малко желание за контрол над ситуациите, опитай се да мислиш в тази посока.
Транзита на Юпитер аз бих предсказала като по-живи сънища, дежа вю моменти. Неочаквана подкрепа, защита, знание, което да ти помогне в ежедневието.

# 140
Благодаря ви много,момичета!
Истината е,че съм разведена от 9 години,брака ми не беше успешен,после и всички други връзки.Преди месец и нещо приключи и последната -5 годишната ми.
Сега съм в огромна дупка и депресия,не ни се живее,не ми се става от леглото дори.
Без работа съм от близо година, имам и доста здравословни проблеми, в момента съм с Ковид за втори път за последните година и нещо.
Не ми върви в живота и това е.Явно не ставам за сериозно обвързване и семейство.
Това за страха да не се омъжва пак,беше шега.Просто въпросния мъж ми е интересен събеседник,затова надникнах в натала му.
Аз знам,че нямам шанс за връзка с него,може би сме имали нещо в миналото ( далечен съвпад на ЮЛВ с моя Венера)

# 141
Sladurana, как не ставаш за обвързване, била си семейна, скоро си приключила 5 годишна връзка, очевидно ставаш. По-позитивно гледай на живота. Аз като цял живот бягам от обвързване и сакън някой да не ми вземе свободата все привличам връзки от разстояние и накрая пак съм неудовлетворена, никой не ми е виновен само АЗ. Въпреки това не губя надежда.Бързо възстановяване от Ковид и късмет -горе главата. Баба ми и дядо ми се ожениха на 52 , 30 години са заедно и на двамата трети брак. Да не го обръщам в лична драма но горе главата след лошото идва и хубаво.

# 142
  • SF
Nana1777, вероятно имаш силен Уран в картата. Simple Smile

# 143
Esme, Уран в 4-ти в Стрелец съвпад със Слънце, Уран управлява ДСЦ ако го броим за управител на Водолея. Simple Smile

# 144
  • SF
Е, как няма да го броиш за управител на водолея!!!
Водолей ли имаш на върха на 7-и дом? И Уран, съвпад със Слънце в 4-и дом - имаш предпоставки за тази свободолюбивост.
Уран има ли аспекти с Венера?

# 145
Водолей на върха на 7-ми, Уран освен съвпад със Слънце в 4-ти, прави съвпад с Юпитер в 5-ти, секстил с Марс който е накрая на 2-ри -Везни и с Венера полуквадрат която е в 3-ти пак Везни.

# 146
Здравейте, качвам една карта с молба ако е удобно да кажете има ли индикация в нея за психоза, психично разстройство, лабилна психика? Ще съм благодарна на всяко мнение.

# 147
За съжаление, на мен ми се наби на очи опозицията Уран -Меркурий.😐😮 Нептун - Венера...
 При това в компания е съединението Уран Марс и тао с връх Луна....
Луна самичка с лунен възел😣
После ще погледна повече с ведическата карта.

Последна редакция: вт, 15 фев 2022, 19:32 от Катерица

# 148
Катерица, Благодаря , Луна с възел толкова лош аспект ли е?

Познавам момичето от дете, винаги е била затворена, а социална, не говори ако не я питаш. Кротка , таи всичко в себе си. В момента положението е сериозно, дано се оправи. Sad

# 149
Катерица, Благодаря , Луна с възел толкова лош аспект ли е?

Познавам момичето от дете, винаги е била затворена, а социална, не говори ако не я питаш. Кротка , таи всичко в себе си. В момента положението е сериозно, дано се оправи. Sad
Ще погледна малко по- късно и ще пиша, според моите аматьорски знания. Дано часът е точен.
Напрегната е картата, доста....

Общи условия

Активация на акаунт