Астрология - 21 тема (преди да попитате - прегледайте 1 пост)

• 44 189
  • 746
  •   1
Отговори
# 315
  • в 1001-та нощ
Там бяха - с линк за теглене, но Гугъл огараничиха достъпа. Трябва да се изиска и получи разрешение.

# 316
Здравейте, оказват ли влияние инсептираните знаци и планети? Става въпрос за това, че почти във всеки дом има заключен знак.

# 317
  • SF
Мммм... странна работа. Близо до полюсите ли е раждан човекът?

# 318
Да, разбрах вече, че това е причината.

# 319
  • в 1001-та нощ
На връх затъмнението в Телец се поразболях аз (от гърлото тръгна). Замислих се, че Слънцето ми управлява 6 дом и когато нещо го поразява го усещам през здравето, вкл. затъмненията.

Готови ли сте за поредната ретроградна фаза на Меркурий? Вчера няколко приятели си потрошиха телефоните - от случайни изпускания.

# 320
На връх затъмнението в Телец се поразболях аз (от гърлото тръгна). Замислих се, че Слънцето ми управлява 6 дом и когато нещо го поразява го усещам през здравето, вкл. затъмненията.

Готови ли сте за поредната ретроградна фаза на Меркурий? Вчера няколко приятели си потрошиха телефоните - от случайни изпускания.

Моето Слънце е в 6-ти и се управлява от Уран  /и слънцето и домът/, така,че и при мен се отрази в здравната тема : ужасна хрема от алергия  /гърло, нос, афти ,температура и т.н/, но вече отминава.
За ретро Мерка - чакам го днес да се обърне ок. 14ч и 50 мин , в тригон с моя рожден. Трябва да пиша , но не ми се започва и комуникацията "куца" Simple Smile . Не ми се излиза , а имам да свърша куп неща ... Утре, по-скоро в четвъртък, вероятно нещата вече ще са в ретрорелси .

# 321
  • в 1001-та нощ
Не ме подмина - залях си лаптопа с мляко Disappointed Relieved

# 322
Не ме подмина - залях си лаптопа с мляко Disappointed Relieved

Ех,жалко! Аз уж съм позитивна риба и гледам да не си втълпявам ,че заради ретрограда ми се случват кофти неща, ама днес и аз 2 пъти кафета изливах 😂.Майка ми вчера я обраха за съжаление.. Мисля да ходя на лекар,заради един папилом 🤷🏾♂🤣 на УНГ,ама заради този Р.М-направо не смея 😝😂🤪.Знам ли 🤷🏾♂😁, да не вземе да каже нещо лошо 🥹😄 чичо доктор.

# 323
Ретро фазите на планетите са ни "дадени", за да си довършим някакви дела , които сме изоставили по някакви причини. Ако дълго време сме отлагали нещо и сега ни е "напекло" , т.е дошло е времето да свършим това нещо - няма мърдане. И точно ретро фазата е подходящият момент за това. При ретро Меркурий ще трябва да водим отлагани разговори, поради досадното им или притеснително естество,  пътувания поради същата причина, да поправим документи и договори, които знаем, че сме сбъркали или не са ни съвсем по вкуса, разбиранията и нуждите. Затова, считам, че не е добре да се притесняваме от ретро-то, а да действаме, но от утре - нека все пак да тръгне Мерка . Просто ще трябва да употребим повече усилия , настоятелност и нерви. Обаче , ще си свършим това, което е трябвало и ще го "забравим" Simple Smile Simple Smile !

# 324
TriumphTriumphTriumphTriumphTriumphОх,както започна,чак не знам докъде ще я докарам.Първо шкафа,който си купих се оказа дефектен вчера.Днес пък пръстен,който поръчах се оказа по-малък,а уж трябваше да е точно.На пук си поръчах следващия номер(след 9.17лв за връщането) и сега чакам с ръце на кръста.Отделно,изпълзяха замитани проблеми-предстоят неприятни разговори.Графика ми се променя през минута-все някой нещо не разбрал,не чул,не преценил:triumph:

# 325
Здравейте, според тази синастрия ще е бъде ли двойката? Външната карта е на мъжа, а вътрешната на жената. Благодаря!

# 326
Ехее, то така с една синастрия ако можеше да се каже ще я бъде ли двойката...
И при най-добрата синастрия и съвместимост двойката може да не я бъде, и при най-лошата може да просъществува.

# 327
Този ретрограден Мерк-загубих си коженото яке днес 😜.Майка ми оният ден я обраха 🙁🤣, днес бях на лекар-оказа се ,че съм била в частният кабинет 😃-платих си като попче.Премахнаха ми папилома от небцето 😜,да се моля поне хистологията да е ок 😁.Кога свършва Р.М ?😜

# 328
Този ретрограден Мерк-загубих си коженото яке днес 😜.Майка ми оният ден я обраха 🙁🤣, днес бях на лекар-оказа се ,че съм била в частният кабинет 😃-платих си като попче.Премахнаха ми папилома от небцето 😜,да се моля поне хистологията да е ок 😁.Кога свършва Р.М ?😜
На 3-ти юни.Дано да мине този път по-леко за всички ни!

# 329
На 3-ти юни.Дано да мине този път по-леко за всички ни!

Този за сега от всички 😂,най- големи пакости ми прави.Но и нещо хубаво.Якето ми се намери 🤣🥰

Общи условия

Активация на акаунт