Астрология - 21 тема (преди да попитате - прегледайте 1 пост)

• 44 155
  • 746
  •   1
Отговори
# 330
Мерка е ретро по-100 пъти в годината, не всеки път при мен е зле но миналата години ми разказа играта. Такава убърквация с документи, такъв хаос и в деня в който излезе от ретро фазата нещата се подредиха. Изведнъж сякаш с вълшебна пръчка. Днес си купих телевизор белким не се развали.

# 331
Здравейте момичета!Не съм чела назад в темата и не съм наясно с астрологията,но ще съм благодарна ако някоя от вас може да ми отговори.На моя близка са и казали,че през 2024г. (мисля,че през януари),плутон ще и е в 4-ти дом и я чака голяма трансформация.Този период щял да продължи около 20-30 години.Може ли някой да ми обясни какво означава това?Рзбрахме,че е свързано с дома,семейството,но нещо лошо ли е?

P.S. Казали са и  също,че през този период не правел аспекти(каквото и да означава това)Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 13 май 2022, 16:06 от Ани-2

# 332
Плутон през който и дом да минава, все е трансформация. Така прогноза не се прави.
Не се притеснявайте, това е много дълъг транзит, който обикновено протича на фона на други, по-важни транзити – на Сатурн, Юпитер, Лунните възли, както и на планетите хронократори, т.е. управляващи периода /те се определят от астролог като се прави прогноза/.  Вероятно някой любител Ви го е казал, те четат такива книжки и работят само с транзити, или с транзити и прогресии.

# 333
Здравейте момичета!Не съм чела назад в темата и не съм наясно с астрологията,но ще съм благодарна ако някоя от вас може да ми отговори.На моя близка са и казали,че през 2024г. (мисля,че през януари),плутон ще и е в 4-ти дом и я чака голяма трансформация.Този период щял да продължи около 20-30 години.Може ли някой да ми обясни какво означава това?Рзбрахме,че е свързано с дома,семейството,но нещо лошо ли е?

P.S. Казали са и  също,че през този период не правел аспекти(каквото и да означава това)Rolling Eyes

20-30 години ремонти в къщи я чакат:)Плутон се движи толкова бавно,че за цял човешки живот преминава през няколко дома от наталния хороскоп.

# 334
Здравейте! С голям интерес ви чета и се интересувам от астрология, но за съжаление не мога да се включа подобаващо в темата, защото все още съм лаик. Въпросът ми вероятно е глупав, но все пак ще го задам. Според вас Венера в 9 дом непременно и задължително ли би означавала половинка, която е от друга националност? За да се тълкува “съпругата” като фигура в мъжка натална карта, би ли следвало да се погледне в кой знак и също къде се намира Луната?
 Благодаря за всяко мнение! Hug

# 335
гледай си 7ми дом
моята Венера в 10ти не ми е донесла шеф за любовник

# 336
  • София
Здравейте! С голям интерес ви чета и се интересувам от астрология, но за съжаление не мога да се включа подобаващо в темата, защото все още съм лаик. Въпросът ми вероятно е глупав, но все пак ще го задам. Според вас Венера в 9 дом непременно и задължително ли би означавала половинка, която е от друга националност? За да се тълкува “съпругата” като фигура в мъжка натална карта, би ли следвало да се погледне в кой знак и също къде се намира Луната?
Луната в натала е майката. Като начинаещ лаик това съм запомнила. А положението на Венерата в дом няма общо от къде ще е половинката.

гледай си 7ми дом

Хем е тема за астрология, хем начинаещите с въприс се пренебрегват или се говори с подигравка на думите им.

# 337
гледай си 7ми дом

Моят пък Сатурн май беше в 7-ми. Май стара мома ще си остана 😊😂

Последна редакция: пт, 13 май 2022, 22:37 от bulgari_bs

# 338
  • При децата ми
гледай си 7ми дом

Моят пък Сатурн май беше в 7-ми. Май стара мома ще си остана 😊😂

Много пъти е ставало въпрос тук за Сатурн в седми дом. И винаги се е казвало, че не може така по планета в дом да се тълкува.  При мен Венера е в 12-ти дом, Сатурн в седми.

# 339
  • SF
Въпросът ми вероятно е глупав, но все пак ще го задам. Според вас Венера в 9 дом непременно и задължително ли би означавала половинка, която е от друга националност? За да се тълкува “съпругата” като фигура в мъжка натална карта, би ли следвало да се погледне в кой знак и също къде се намира Луната?

Венера не е съпругата в мъжка карта. Не отговаря за браковете. Това е бърза планета - харесване, увличане, флирт...
Нищо не е непременно и задължително.

# 340
Моята Венера е в 9-ти дом и половинка ми не е чужденец

# 341
  • SF
Не точно Венера описва съпруга ти в твоята карта.
Кой каза, че Венера му е в 12 дом? - случайно да има мъж емигрант, алкохолик, психолог или затворник? Ако е нищо от посочените, остава да е билкар или поне вирусолог.

# 342
  • София
Не точно Венера описва съпруга ти в твоята карта.
Кой каза, че Венера му е в 12 дом? - случайно да има мъж емигрант, алкохолик, психолог или затворник? Ако е нищо от посочените, остава да е билкар или поне вирусолог.

Някой друг го спомена, но и моята е там. Нищо общо няма мъжът ми с 12дом.
Ако не греша разглеждането на самостоятелни планети в дом е грешка, Тогава по моя 5 дом всички ще кажат, че аз или никога няма да имам дете или ще се случи ужасно трудно, е имам три с никакви проблеми със зачеване и износване. В 5 дом са ми Плутон и Уран в съвпад с Луна.

# 343
  • SF
Ехеее, както започна, очаквах, да прочета, че в 5-и дом имаш 2 Сатурна.
 С Луна в 5 дом, не бих казала, че няма да имаш деца.
Плутон също.
А Уран пък даже може и близнаци да даде. Така че, ако ще имаш още бременности, и на това да си готова! Simple Smile
Да, в 5 дом може да си и Лили Иванова - известна бляскава певица, без деца.
То затова не се прави така - планета в знак или планета в дом.

Днес чух и други тълкувания: Десети дом??? - аааа, аз нямам нищо в него. Значи няма да имам кариера!

# 344
  • София
Както казах, още съм лаик и сега прохождам, но явно и астроложките на които съм попадала да ми гледат са били като мен, бяха изненадани от броя деца и упорито търсеха, че са се появили трудно.

Общи условия

Активация на акаунт