Астрология - 21 тема (преди да попитате - прегледайте 1 пост)

• 43 595
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
  • в 1001-та нощ
Изострена чувствителност - прекалено драматично преживявате нещата, като се добави и наталния съвпад Луна / Юпитер в Риби - още повече. В емоционален план - от мухата правите слон, за неща - на които някой друг даже няма да обърне внимание.

Защо в негативен аспект - от тази карта не може да се съди.

# 601
Благодаря за отделеното време! Така е, както го описвате. Споменах негатив, защото предчувствам, че предстоят кофти събития. Това ме кара да не успявам да владея емоциите.

Изострена чувствителност - прекалено драматично преживявате нещата, като се добави и наталния съвпад Луна / Юпитер в Риби - още повече. В емоционален план - от мухата правите слон, за неща - на които някой друг даже няма да обърне внимание.

Защо в негативен аспект - от тази карта не може да се съди.

# 602
Здравейте, не съм сигурна дали въпросът ми е за тази тема - моля да ме извините, ако е така. Преди месец направих косултация с астролог и когато го попитах за връзката ми, той ми отговори, че в наталната ми карта не се вижда човекът, с който съм в момента и по-добре да се разделим. Бих искала да ви попитам това, че партньорът ми не се вижда в наталната ми карта означава ли сигурен край на връзката в някакъв момент? Възможно ли е друго развитие и може ли това да се каже само по наталната карта на единия партньор? Става въпрос за 10 годишна връзка. Благодаря предварително!

# 603
Тук не мога да се сдържа.
Кой е този корифей на връзките, който ви съветва да се разделите с 10годишният си партньор, просто ей така ?

# 604
Вие не съзирате ли противоречие ? "Става въпрос за 10 годишна връзка." и "Наталната ми карта не се вижда човекът, с който съм в момента." Оттам може да си правите изводи за "кристалното кълбо" на консултиращия Ви астролог.

# 605
Десетгодишна връзка, пък не се виждал партньорът.
Идва ми да се застрелям вече с тия наши астро гурута...

# 606
Този е някой врач мята боб,не астролог. Добър астролог едва ли би ви казал подобно нещо.

# 607
Кой е този корифей на връзките, който ви съветва да се разделите с 10годишният си партньор, просто ей така ?
един друг астролог на времето ме убеждаваше, че настоящият ми съпруг не е за мен, защото бил "тиранин и насилник". Абе, че ММ има кусури, има, но доста по-безобидни...

# 608
Каквито и да са качествата им на консултиращи астролози, винаги са толкова самоуверени.
Което лично мен ме навежда на мисълта, че тяхното развитие е спряло. Застинали са в своето въображаемо съвършенство.

# 609
Тези с гледането, са ниска проба, най-малка концентрация на есенция на астрологична мисъл. Подобни хора, дето нещо "виждат", вероятно слагат знак за равенство между астрология и врачуване.
Този пример само потвърждава, че има хора, които се занимават професионално с астрология, а не са много наясно с философските й основи.

Последна редакция: ср, 20 юли 2022, 18:40 от starinthenightsky

# 610
И не само с философските. По мои наблюдения дотук и с много неща от теоретичните основи не са наясно.

# 611
  • гр. София
И аз съм любопитна за кой астролог става въпрос. Поне да знаем информативно.

# 612
  • SF
Не е задължително точно така да го е казал астрологът. Понякога клиентите не разбират точно какво им казва астрологът, особено ако астрологът не говори директно с "зарежи го, раздели се!".
Не обвинявам никого в неразбиране, само напомням, че име, вкарано в контекста "тоя за нищо не става", или още по-грубо, не е много подходящо да се изпльоска в темата.
Понякога чуваме това, което не са ни казали.

# 613
Астролог не е в позиция, дали директно или индиректно, безапелационно да казва "Зарежи го". Това е истината, направи именно така или онака. Какво е казал, знае човекът, който е отишъл на консултация при него. Ние правим изводи въз основа на споделеното, което е нелогично. И показва непознаване на астрологията.
Иначе по принцип това, че нещо не е подходящо да се изпльоска,  не виждам да е попречило на хората да си плещят на ангро без да се замислят,  че насреща стоят хора, а не чували с картофи. Не е пречка за нечия грубост, безцеремонност, хули, недоброжелателност. Истинската емпатия, а не протоколната любезност, като цяло в тези времена ми се струва, че е кът.

# 614
Съгласна съм с вас, както и с това, че е възможно понякога да не разберем правилно това, което ни се казва, но на мен подробно ми беше обяснено, че връзката ми няма смисъл да продължава и е трябвало отдавна да сложа край. Преглеждайки записките си, изричението "Той не се вижда във наталната ви карта", ми направи впечатление и затова реших да ви попитам как вие го тълкувате?

Общи условия

Активация на акаунт