Термин Август 2022 (Тема 3)

• 28 779
  • 730
  •   1
Отговори
# 300
Да, аз ги ползвам. Общо взето всичко съм пробвала откъм, храни, напитки и сиропи, но само с тях се получават нещата. Даже ако не стане с една, спокойно може да се сложи и втора. Ефекта се постига след няколко минути. То пишеше май 3-4 ама аз стоя колкото мога да издържа. Около 10 Мин ми е рекорда 😂 безвредни са, затова ползвай при нужда. Моя лекар каза, че било хубаво поне през ден да ходя до тоалетна, ама как да му обесня, че не става.

Момичета,
Някоя от вас ползвала ли е свещички Ева кю? Имат ли ефект?😩

# 301
  • София
Aз зa cегa не знaм полa. Нa 09.02 ще ходя нa БХC и cе нaдявaм дa го рaзберa тогaвa. Зa cегa ca ми зaпиcaли терминa по ПРМ - 22.08.2022г. Инaче вървя c 3дни нaпред по УЗИ. Aко cлучaйно ми променят терминa, кaзaхa, че ще е нa някоя от ФМ.

# 302
Аз ги ползвах след пункцията. Страхотни са. Слагаш ги, правиш няколко крачки и готово. Ползвах ги почти седмица.

Момичета,
Някоя от вас ползвала ли е свещички Ева кю? Имат ли ефект?😩

# 303
Здравейте, момичета 🙂
Да се включа и аз- моя термин е за 01/08/2022.
Освен порасналите гърди и обонянието на хрътка, нямам други симптоми.
Предстои ми БХС (в 12 г.с съм) при Борис Стоилов(Пловдив).
Ходя си на работа, но след това като се прибера вкъщи, съм много уморен и в девет вечерта вече блажено спя на рамото на моята половинка 🙂
Относно хранене- ям каквото ми се прияде, но много бързо ми се подува коремчето и ми става тежко, и сега внимавам по колко ям.
Пия фолиева киселина и PreMama витамини. А оттази седмица ползвам и флумизан, защото ми намериха ешерихия коли във вагиналния секрет.
За мамите от Пловдив: в коя болница смятат да раждат? Засега съм се насочила към Торакс, защото моята акушерка изражда там, но съм склонна на промяна.. Знам, че цената на едно израждане е 1130 лв (с анастезиолог), но това не съм го проучила сама, а от коментарите във фейсбук от мами, раждали там.

В Селена мисля да раждам аз живот и здраве. Винаги отзивчиви и любезни, грижат се за теб и бебето, там съм най- спокойна, а и докторът ми изражда там.

# 304
Момичета,искате ли да си говорим за имена?❤Или не искате да пълним тази тема с това☺
Аз просто имам набелязани две и искам да чуя вашето мнение.

# 305
  • Асеновград
Galq-94 и аз така, може да се засечем август хаха, то с толкова много пациентки надали, но има шанс.😂 Ти при кой лекар си и доволна ли си? ☺

Nessa Сподели ако искаш, аз бих искала ако ще взимам буквичката на някой от семейството това да е майка ми, само тя заслужава.😁😂 Но тя се казва Тоска и посто не знам ако е момиче как ще избера име с Т, няма особен избор, имаме една Тиана в семейството харесва ми ама няма да дублирам имената, Тея/Теа ми харесва но пак ще стане нещо като дублиране, защото близначките за зълва ми са Дея и Рая и все едно от тях съм го взела а и ще е смешно Тея, Дея и Рая.. хаха Теодора не ми харесва особенно, както и всичко останало с Т, а за момче имам име с Т но за сега няма да го споделям.  Да стискаме палци за момче освен, и по китайския календар ми пише че ще е момче, и теста с пръстена ми показва момче, и свекър ми каза че е сънувал че се появява малко момче в семейството още преди да му кажем, така че ще се учудя много ако е момиче, хахха просто няма да е с Т името ако е момиче.🤷🏻♀🤷🏻♀😂пак написах роман, сори..

# 306
  • София
Ами Тереза?

Ние с имената сме готови, писала съм. Ако е момиче, ще е Йоана. Обожавам това име. Това ни беше вариантът и ако баткото беше женско. Ако е момче, ще е Теодор.

# 307
И аз ще съм в Селена живот и здраве. И първия път раждах там, доволна съм. Да, парите са много, но ми е спокойно там.
За имена не сме мислили изобщо. С първото повече го мислих, явно от мерак. Не, че сега нямам мерак, но само искам всичко да е наред, пък за името имаме мнооого време да го мислим Simple Smile

# 308
Скъпи момичета, аз какво да кажа като моя репродуктивен доктор(номер 3) съм го виждала на живо само 2 пъти- веднъж в залата за хистероскопия и после за трансфер.
След положителен тест ми пратиха схемата за намаляване на лекарствата и мога да разчитам на рецепти, но дотам.
Ама аз и не съм очаквала нищо друго. В България пенкилерите са много, дават съвети, изписват терапии и е трудно да намериш двама на едно мнение. Особено да намериш такъв с опит с тромбофилия.
Някой може ли да препоръча или сподели отзиви за добър лекар в АГ или Окръжна болница Варна?
Мисля там да се следя.

Привет и от мен! За съжаление си много права, много малко лекари са сърцати и отговорни. За АГ Варна бих ти препоръчала д-р Женя или д-р Боян Георгиев, а за ОКРБ - д-р Славчев.
Успех и повече позитивни мисли!

# 309
За доктор Славчев си помислете много хубаво,  много е натоварен. От нощни отива директно на кабинет...пропуските са.....
На мен ми "извърши" операция на киста на яйчника. Извърши-умишлено го слагам в кавички, защото се оказва, че асистентът е правил операцията. В следствие не получих диск от операцията, а в епикризата бе написано, че заедно с кистата е премахната част и от яйчника...след консултация с репродуктивен специалист при прегледа и на другият яйчник ми е нарушена обвивката му....резултат от лапарото при Славчев....силно намален яйчников резерв и в двата яйчника....
Да не дава Господ повече да го срещам в болница....

# 310
Здравейте, момичета 🙂
Да се включа и аз- моя термин е за 01/08/2022.
Освен порасналите гърди и обонянието на хрътка, нямам други симптоми.
Предстои ми БХС (в 12 г.с съм) при Борис Стоилов(Пловдив).
Ходя си на работа, но след това като се прибера вкъщи, съм много уморен и в девет вечерта вече блажено спя на рамото на моята половинка 🙂
Относно хранене- ям каквото ми се прияде, но много бързо ми се подува коремчето и ми става тежко, и сега внимавам по колко ям.
Пия фолиева киселина и PreMama витамини. А оттази седмица ползвам и флумизан, защото ми намериха ешерихия коли във вагиналния секрет.
За мамите от Пловдив: в коя болница смятат да раждат? Засега съм се насочила към Торакс, защото моята акушерка изражда там, но съм склонна на промяна.. Знам, че цената на едно израждане е 1130 лв (с анастезиолог), но това не съм го проучила сама, а от коментарите във фейсбук от мами, раждали там.

В Селена мисля да раждам аз живот и здраве. Винаги отзивчиви и любезни, грижат се за теб и бебето, там съм най- спокойна, а и докторът ми изражда там.

Кой е вашият доктор?

# 311
Точно д-р Славчев в Окръжна болница, за който обяснявах по назад, че беше поел две планови секцио след нощно дежурство. Нощното тогава беше много натоварено и реално едното от плановото секцио му беше реално 5 поред и в обедните часове след нощното дежурство. Чувала съм добри отзиви за него, но след този случай не бих му се доверила.

# 312
Момичетата от Варна някой беше споменал,че ходи при д-р Ангелина Симеонова. Имам желание да се запиша при нея за фетална морфология.
За тези,които се следят при нея в коя седмица я прави?
Къде? И на кой телефон звъняхте?
Звънях в клиника Нова, казаха ми че там не прави.
Съответно предполагам в частният си кабинет, за там намирам 2 телефона. На страционарният не мога да се свържа, даже няма сигнал.
А на мобилният ми дава заето?

# 313
  • Асеновград
А случайно да има някоя от Бургас, трябва ми съвет, искам да имам за всеки случай и вариант за лекар там, някой който е добър, на частно, и какви специализирани АГ болници има изобщо в Бургас, изобщо не знам, а искам да имам поне някаква информация. Тъй като голяма част от лятото ще сме в Несебър, искам да знам за всеки случай къде какви лекари има, и да имам телефон на док, ако недай се боже стане нещо или бебето реши че ще се ражда юли, и без това съм с термин в началото на август. Не че ще ходим края на юли на морето ама да съм си подготвена.😁😁

# 314
Ще отклоня малкото темата. Въпросът ми е по-скоро към мамите с дечица, разбира се ще са ми полезни всички мнения.
Какво място за бебешки дрехи, чаршафчета и др. принадлежности е необходимо? Живеем в малък апартамент, няма отделна стая за бебето. Освен бебешкото креватче ще трябва да вземем още мебели. Скрин с чекмеджета, който ще се ползва и за повиване достатъчен ли е? Наистина нямаме никаква представа какъв обем вещи ще са необходими.  Не искам да бързам с подготовки от рано, но сме решили мебелите да са по поръчка, за да се оползотвори пространството оптимално и предвид колко се бавят тези неща май моментът е подходящ.

Общи условия

Активация на акаунт