Термин юни 2022 - тема 2

• 59 274
  • 725
  •   1
Отговори
# 180
На мен за косопада нищо не ми помага,освен лосионите против косопад и шампоан на DUCRAY,пробвах и Kerastase(шампоан,маски,лосион за коса),ALFAPARF,(спрей и шампоан)нито маските им,нито спрейовете ми свършиха работа.Щом прокарвах пръсти ми ставаше лошо от косми.Поправих се ,чв бях писала Кристиан Оф Рома и сега погледнах ,че съм объркала 😂😂

Последна редакция: ср, 02 фев 2022, 17:16 от Mariah 7

# 181
Има ли някоя от вас с риск от прееклампсия? Как се чувствате?

# 182
Има ли някоя от вас с риск от прееклампсия? Как се чувствате?
Кои са симптомите за прееклампсия, освен високо кръвно и белтък в урината има ли други?

# 183
Момичета,някоя от вас с паник атаки и тревожност от преди бременноста или
появили се сега ? Как се справяте ?

# 184
Наскоро имах силна тревожност, направо граничеше с депресия. Мина за един ден. На сутринта нищо ми нямаше, отдавам го на хормоните + стреса, че в теб расте бебе, за което искаш най-доброто.
И преди ми се е случвало, но не в толкова крайна степен.

За прееклампсията... честно да си кажа нищо не знам, малко съм хипохондрична и се опитвам да страня от информация за усложнения, само слушам тялото си.

# 185
Аз от време на време се вкарвам в някакви филми… за щастие обикновено бързо ми минава. Предполагам, че причината е бушуващите хормони.

# 186
Аз съм с паник атаки и тревожност от преди, но бяха позатихнали. Последният месец обаче имам много стресиращи фактори (не са свързани с бебето) и усещам пак някакви леки симптоми. Преди да забременея си приемах Седатив ПС всеки ден, има страхотен ефект, никога не съм приемала по-сериозни медикаменти. АГ ми каза да го спра още в началото, на последния преглед обаче каза, че може да приемам Седатив, Валидол или Мента, глог и валериана. Та снощи си изсмуках 2 Седатива. При мен поне спокойствието оказва най-много влияние при тези състояния. Друго, което ми влияе много добре, е движението и това да се занимавам с нещо. Също съм малко хипохондрична, като всички с тревожност, но бих казала, че и това се притъпи, някак си бебето ме направи по-спокойна.
Четох за прееклампсията тези дни и малко се бях стресирала, но в семейството няма случай, АГ не е казал да имам риск, както и изследванията ми са абсолютно чисти. Купила съм си и апарат и си меря кръвното. 😁

# 187
Аз съм с паник атаки и тревожност от преди, но бяха позатихнали. Последният месец обаче имам много стресиращи фактори (не са свързани с бебето) и усещам пак някакви леки симптоми. Преди да забременея си приемах Седатив ПС всеки ден, има страхотен ефект, никога не съм приемала по-сериозни медикаменти. АГ ми каза да го спра още в началото, на последния преглед обаче каза, че може да приемам Седатив, Валидол или Мента, глог и валериана. Та снощи си изсмуках 2 Седатива. При мен поне спокойствието оказва най-много влияние при тези състояния. Друго, което ми влияе много добре, е движението и това да се занимавам с нещо. Също съм малко хипохондрична, като всички с тревожност, но бих казала, че и това се притъпи, някак си бебето ме направи по-спокойна.
Четох за прееклампсията тези дни и малко се бях стресирала, но в семейството няма случай, АГ не е казал да имам риск, както и изследванията ми са абсолютно чисти. Купила съм си и апарат и си меря кръвното. 😁

Ако изследването за прекламсия показва ,че има нисък риск няма от какво да се притесняваш Simple Smile Иначе и на мен ми казаха Седатиф ,та си взимам и аз от време на време ,Валидолът най-добре ми влияе ,но АГ не го спомена ,само Седатиф и капките на Доктор Бах ,на мен много ми помага и медитация ,както и в youtube медитационна музика .

# 188
Валидолът по-скоро е за временно успокоение, при пристъп, докато Седатив се приема с натрупване и има дългосрочен ефект, както и всички хомеоптични де. Та трябва да се приема всеки ден. Иначе и аз винаги при много силни симптоми смуча един Валидол и се оправям. 😁 Откакто съм бременна онзи ден смуках за първи път, защото много ми се беше вдигнал пулсът.

Ако изследването за прекламсия показва ,че има нисък риск няма от какво да се притесняваш Simple Smile Иначе и на мен ми казаха Седатиф ,та си взимам и аз от време на време ,Валидолът най-добре ми влияе ,но АГ не го спомена ,само Седатиф и капките на Доктор Бах ,на мен много ми помага и медитация ,както и в youtube медитационна музика .

# 189
Здравейте, момичета

Искам да ви попитам според вас късно ли е за смяна на АГ?

# 190
Здравейте, момичета

Според мен не, ако не сте доволна от настоящия няма причина да не го смените, даже е препоръчително. Внимателно си изберете новия обаче, тъй като втори път не знам дали може да се смени. Аз докато избера моя ми отне поне седмица проучване и съм много доволна. Моя приятелка пък беше при препоръчан АГ от нейни колежки, но въпреки това в четвъртия месец го смени, тъй като не е имал достатъчно сериозно отношение или поне така го е почувствала. Бременността е много важен период и смятам, че пациента трябва се чувства сигурен в лекаря си.

# 191
До колкото към чела по въпроса, по всяко време може да се смени с вземане на ново направление от личния лекар .

# 192
  • София
Да се смени лекар за ЖК или този, при който ще раждаш?

Ако е за ЖК - не знам. Ако е такъв, за който си плащаш и евентуално си избрала да раждаш, може и 10 пъти да си го смениш според мен 🤗

Някои жени дори в 8ми-9ти месец се насочват окончателно към лекар за самото раждане.
Ти от др Богданова ли искаш да се преместиш?
Здравейте, момичета

# 193
Здравейте мами 🤗❤️
Започнахте ли да пазарувате за бебчето?
Аз не знам от къде да започна 🤣 първо бебче ми е и единственото което купих е количка .

# 194
Здравейте мами 🤗❤️
Започнахте ли да пазарувате за бебчето?
Аз не знам от къде да започна 🤣 първо бебче ми е и единственото което купих е количка .

Аз ще започна да пазарувам като изляза в 40те дни. Ще имам достатъчно време на спокойствие да си избера нещата.

Общи условия

Активация на акаунт