Да задържа ли бебето или да направя аборт.

• 3 875
  • 51
  •   1
Отговори
# 30
Няма значение какво мислиш ти, или какво мисля аз. Важно е какво мисли и чувства тя по отношение на аборта. Ако чувства, че ще се трябва да се справя с емоционални последици, значи това чувства и точка.
Откачената ситуация около нея не променя този факт.

# 31
  • София
Любов нещо ала- бала?

# 32
Хващай си самолета и си идвай в България. За бебето, по-добре го решавай като се прибереш, само ако решиш да го оставяш не прави грешката да го пишеш на този. А ако си чула само "беднячка" от родителите му, ти се е разминало. Познавах рускиня, която беше женена по същия сценарий като тебе там, тя на какво се беше наслушала... Така че по-добре изчезвай овреме от хора, които те броят за втора ръка.

# 33
Този мухъл го зарежи, а за другото сама трябва да решиш, но ако решиш да го родиш си пиши детето на тебе си, на това подобие на мъж да не си посмяла!

# 34
  • Berlin
Не искам и да правя аборт, защото знам последиците
И какви са последиците, акушерке? Точно никакви.

Това не може да е истина. Ако е, прави аборт веднага, че иначе вярно ще има последици и ще се оматаеш още повече.

# 35
Откога в България се брои бакалавърска степен в медицината?

От доста време. Ти ги смяташ полувиШИСки ли?
Не ги смятам полувишиски, ама наистина сефте чувам бакалавър медицина, пък акушерка, пък с тоя правопис, речник и познания ич не ми се връзва едва-що завършила да става слугиня у чужбина.

# 36
Ох, не е по медицина, акушерките са медицински специалисти.

# 37
Да де! Две различни специалности са.

# 38
  • Great Britain
Беднячка си да и финансово и ментално.

# 39
Да де! Две различни специалности са.

Специалност “Акушерка”. ОКС “Бакалавър”.
Така ясно ли е?

# 40
Оф, тъкмо щях да те контрирам с цитат, пишеше, че е завършила медицина, бакалавър, акушерка. Обаче авторката си е коригирала мнението и сега е само бакалавър акушерка.

# 41
  • France
Ахам, коригирането почна.

# 42
Абе хора,на момичето не е проблема какво е завършила,акушерка или друго.Кво е това удоволствие дето ви доставя да търсите под вола теле и да се опитвате да я принизите.Момичето е малко с голям и сериозен за нея проблем. В много теми го забелязвам това.Не всички са красиви,успешни,с престижни професии като вас.Не е нужно на гърба от страданието и грешките на другите да си избивате комплексите.Изумявам се от някои изказвания и не само в тази тема.
П.П. Зачетох се в стари теми от преди години.Такова нещо не видях като сега.Всички са съпричастни и даващи правилни съвети,помагали са си,не са се обиждали,напротив,наистина е било добре тук в тоя форум,имало е подкрепа.Сега е ....

# 43
  • France
Сигурно преди е имало по-малко пързалки.

# 44
Не знам колко точно трябва да блееш, че да повярваш, че това 'момиче' е акушерка.
И на 23 не е точно момиче, ма айде.

Общи условия

Активация на акаунт