Да задържа ли бебето или да направя аборт.

• 3 873
  • 51
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Падала си по по-възрастни мъже. А не се ли запита защо тоя на 40 години с "хубава заплата на програмист" още не го е лапнала някоя, а? Сигурно не си.

# 16
Къде го видяхте тоя чичко-паричко?
Чист чичко само.

Ние не го виждаме, тя си е мислила, че е такъв, когато ѝ е пращал пари, докато е била в България. Решила е, че е хванала господ за шлифера и сега шок.

# 17
  • София
Може и нарочно да те е забременил. Безплатна, млада прислуга, която да *** и да мачка. Да не е арабин? Махай се оттам и повече никога не се поставяй в такава ситуация. Уважавайте се малко, като избирате мъже.

# 18
Фарматекс и аз съм ползвала, свърши с непланирана бременност и спонтантанен аборт.
Не ти трябва господина.

# 19
Авторке, а ти как ги виждаше нещата, като отиде при този човек? Доколкото схващам, той ти е давал пари, докато си била тук, обещал ти е да те издържа, говорили сте за дете скоро. Щом си отишла, значи си искала да те издържа. Сега си недоволна от условията, в които си се оказала, ами говори с него. Той реално те издържа. Оплакваш се, че не ти дава пари на ръка, говори с него пак.
Ти сама си си избрала да те издържа по-възрастем мъж, ами то това е - изпадаш в зависимост. Ти как я мислеше?

Ако все още плановете ти са с  каквито си отишла при него, раждай, гледайте си детето и се опитай да си извоюваш по-голяма фина сова независимост. Ако не искаш да живееш с него, напускай го.

За детето не знам, никога не давам съвети кой да прави, или не, аборт.

# 20
Единствения съвет е да
четеш минимум по два пъти всеки коментар до като админ не реши да заключи темата. Събираж багажа - четеш.Отиваш на летището-четеш и така до като не кацнеш!

# 21
Поредна пързалка, или по-лошо, психично болна авторка.

# 22
Teзи хора имат отвратително отношение към теб. Отделно,  че и всички сте си представяли нещата по друг начин. Не разбирам защо си избрала тази контрацепция.
Моето мнение е като  на приятелката на майка ти. Ако оставиш детето, ще си скъсаш нервите и скоро няма да можеш да заработиш  като акушерка. Като последна възможност, можеш да разговаряш с партньора си да си поставиш всички условия, като натъртиш много ясно, че си тръгваш, ако се държат така със теб. Ти прецени, дали има смисъл, защото той може и да ти каже  да направиш аборт. Можеш и да се прибереш в БГ и след това да слагаш край на връзката, за да избегнеш някакви мизерии.

# 23
  • France
Щях да повярвам, докато стигнах за "последиците от аборта". Това акушерка не може да го напише.

# 24
  • София
Аха. И на мен това никак не ми се връзва, но реших да действам на принципа "поживём — уви́дим".

# 25
Последиците от аборт не се изразяват само във физическо неразположение за няколко дни... по принцип. Има и емоционални последици, за доста жени.

# 26
  • France
Щото пък раждането си е направо спа за психиката Rolling Eyes

# 27
Повечето хора не са предубедени, че раждането е нещо грешно. За аборта обаче са.

# 28
Откога в България се брои бакалавърска степен в медицината?

От доста време. Ти ги смяташ полувиШИСки ли?
Айде пак - аборти на кило. Насам народе, бегемама грешка няма!

# 29
  • France
Мда, раждането от социопат, докато нямаш и стотинка в джоба е общоприето и правилно Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт