За Виена?

• 110 145
  • 596
  •   1
Отговори
# 405
  • В страната на бурите
Аз пак ще ходя във Виена в края на май - за втори път и съм много щастлива Laughing

# 406
В момента с великденската промоция излизат около 60 евро на човек в двете посоки. До 14ти март е промоцията  Peace

Ще се пукна от яд  smile3515нашите излязоха по 93 евро и си мислех, че сме минали евтино.

# 407
Ох, така ми се ходи пак там направо ,завиждам на всички които скоро  ще ходят,когато бях миналата пролет се бях притеснила как ще се ориентирам сама , обаче още 1я ден обиколих Виена сама с градския транспорт .Картата за 1седмица 12евро която важи за всичко а сърби които да попиташ има много

# 408
Сетих се да питам нещо, нямам спомен да е дискутирано в темата  newsm78 на отиване ще пристигнем доста късно, та със сигурност ще сме с такси, че не ни се занимава по нощите да търсим рейсове, а и незнам до колко ще работят. Ще сме 5 човека обаче и ми е чудно дали има от тези големи таксита тип ван  Thinking иначе ще трябва да се разделим в две. А и колко горе долу излиза таксито от летището до Вестбанхоф?

# 409
Ние пътувахме с фирма, която предлага коли от летището до града. Цената беше 31 евро, без значение къде точно във Виена отиваш. Колите им са много комфортни и мисля, че пишеше, че имат и миниванове. Офисите се намират в самата зала на пристигащите, така че няма да ги пропуснете.

# 410
  • София
Искам да ви помоля (дамите, които са били скоро във Виена и на тези, които скоро им предстои) за линк, или данни на хотел с удобно разположение и налични трипъл румс - искам да си букна от тук 3 нощувки за края на май и началото на юни!
Благодаря предварително на всички!
И да споделя нещо - синът ми(16 г.), който не обича особено месо, беше преди седмица във Виена и каза, че е ял най-страхотното ястие през живота си - порция ребра в много хубав ресторант. Откакто се е родил го изкушаваме с какви ли не месни специалитети, но безуспешно, а сега тези ребра във Виена  Laughing

# 411
Искам да ви помоля (дамите, които са били скоро във Виена и на тези, които скоро им предстои) за линк, или данни на хотел с удобно разположение и налични трипъл румс - искам да си букна от тук 3 нощувки за края на май и началото на юни!
Благодаря предварително на всички!
И да споделя нещо - синът ми(16 г.), който не обича особено месо, беше преди седмица във Виена и каза, че е ял най-страхотното ястие през живота си - порция ребра в много хубав ресторант. Откакто се е родил го изкушаваме с какви ли не месни специалитети, но безуспешно, а сега тези ребра във Виена  Laughing
Ребрата , са едно от любимите ми ястия във Виена, ане традиционния им шницел. Peace
Хапвам ги в един ресторант, съвсем наблизо до Св. Стефан. всеки път го посещавам, сервират се в/у дървена табла и имат супер сосове кън тях.

# 412
Ние пътувахме с фирма, която предлага коли от летището до града. Цената беше 31 евро, без значение къде точно във Виена отиваш. Колите им са много комфортни и мисля, че пишеше, че имат и миниванове. Офисите се намират в самата зала на пристигащите, така че няма да ги пропуснете.

А дали са денонощни? Нямам идея в колко ще пристигнем във Виена, че ако вземе да закъснее полета...при всички случаи преди 12 през нощта няма да е. Доколкото схващам, отиваш и директно си поръчваш и могат да те закарат веднага, нали? А име помниш ли?

# 413
  • София
Ребрата , са едно от любимите ми ястия във Виена, ане традиционния им шницел. Peace
Хапвам ги в един ресторант, съвсем наблизо до Св. Стефан. всеки път го посещавам, сервират се в/у дървена табла и имат супер сосове кън тях.

Елфа, къде точно е този ресторант? Simple Smile И какви са цените - ориентировъчно?

# 414
Аз ребрата не съм пробвала, но агнешките котлетчета бяха страхотни. Много ми харесаха също и гарнитурите съм ястията им. Всичко което хапвах във Виена много ми хареса.

# 415

Елфа, къде точно е този ресторант? Simple Smile И какви са цените - ориентировъчно?
Zaставайки с лице към катедралата. тръгвате на ляво. Подминавате местата с ко4ияшите и на около 200м по надолу запо4ват ресторант4ета по десния тротоар. Слиза се по стълби надолу, отгоре има реклама, както и изнесени табели с покани и меню на тях. Супер е вътре и има най разнообразни неща за похапване, както и наливна бира. Цените грубо за около 4  души последния път платихме около 60-70 евро, с десерт. Но концентрат не сме пили, а само наливна бира.

# 416
Моля, препоръчайте ни място за нощуване във Виена или някъде наблизо.

# 417
  • Linz
3 дена преди да тръгнем за Виена възникна проблем. Докато търсех къде да отседнем съм направила 2 резервации (кликвайки на линк, който не съм разбрала за какво е)- в една и съща агенция. Става въпрос за 2 апартамента в една и съща къща. Изпратиха ми 2 фактури, които трябваше да платя (съответно за 2-та апартамента). Писах им, че сме 4-ма човека и по-малкият апартамент не ни устройва. Съответно направихме плащане само по едната фактура. Да ама не- те са ни запазили двата апартамента и сега очакват да ги платим! При положение, че ни поставиха срок да платим до 19.12.07 г.- от което автоматично би следвало, че не резервираме другият апартамент след като не превеждаме пари за него... Някой може ли да даде съвет как да постъпим? А, да уточня, че по-малкият апартамент е по-скъп, и освен това, датите, на които е резервиран не ни устройват.

# 418
  • Варна.....
Обясни им, че е станала грешка, и няма да ползваш вторият апартамент.
А на кой хотел се спряхте? Че и аз издирвам за приода 7-13 май, вече купих билетите и по цял дена чета из сайтове, но съвсем се омотах.

# 419
  • Linz
Опитах да им обясня (с моя беден речник на английски и немски), но в един майл ми писаха, че ще се свържат с адвокатите си, което ме закопа. Имах късмет, че имаме близък на семейството австриец, който следва право. Той им се е обадил и току-що ме уведоми, че е разрешил проблема. Оказали са се много любезни хора и са се съгласили, че това е някакво недоразумение.
Аз по-напред в темата дадох линк към апартемента, в който ще отседнем. Не е в хотел, а в частна къща. Обзаведен е с всичко, от което се нуждае едно домакинство и е идеален за по-дълъг простой. Освен това е доста евтин- 70 евро на вечер. Има място за 4-ма човека и според мен е много добър вариант ако не търсите кой знае какъв лукс.

Общи условия

Активация на акаунт