За Виена?

• 110 119
  • 596
  •   1
Отговори
# 435
Ами сигурно се случва. Но можеше да ни уведомят малко по-рано, след като самолетът не е дошъл от Виена. Казаха ни 20 мин. по-рано, ние вече се чудехме защо не ни викат да се качваме. После още 1 час чакане докато ни върнат багажа... Ама нищо, може и за добро да е било.
Обадихме се във Виена, че ще закъснеем. Само дано оставим неприятностите тук, защото хич не ни върви с това пътуване.

Рени, всичко хубаво тепърва ви предстои Hug

Шеметни мигове във Виена ви пожелавам Wink

# 436
Благодаря ви Hug След малко потегляме отново.
Приятни и незабравими изживявания и от мен. Виена е страхотен град, бях миналата година и макар да беше 5 градуса си изкарахме супер. Peace

# 437
Рени, много съжалявам Tiredно поне ще можете да излетите, не е заради това, че е нискобюджетна компания! Ние летяхме края на ноември, когато имаше адска мъгла, пренасочиха полета до Пловдив, закараха ни там и за разлика от Бг Еър излетяхме, а те останаха! Даже ни даваха вода и соленки Laughing
Айде хубави моменти във Виена Peaceда се наядеш на много торти Сахер!

# 438
Ще летим с вечерния полет в 21.50 (добре, че имаше места). Полета е отложен заради проблем със самолета. Няма да ни компенсират. Това, че плановете ни се объркаха, тъй като имаме резервация, че висяхме няколко часа на летището, че се разкарваме с таксита напред-назад, не е тяхна работа. За това е нискобюджетна авиокомпания.
Съжалявам да го прочета, но явно наистина евтиното излиза скъпо. Дано вече сте добре и да си прекарвате незабравимо в най-прекрасния град на света!
Аз само да споделя, че в средата на Март бях в командировка в Грац. Летяхме с директен полет на Австрийските Авиолинии Варна-Виена-Варна. На връщане два пъти излитахме и двата пъти се връщахме. За трети полет същия ден не се класирахме и останахме да нощуваме във Виена за сметка на АА. Е, не мога да ви опиша що за компенсация беше-непрекъснато ни къткаха, храниха, поиха, настаниха ни в 4 звезден х-л в центъра на Виена, то не бяха таксита, трансфери, вечери и закуски...Чудо невиждано! Невероятно просто! newsm20
Просто много бих се замислила дали да ползвам услугите на Скай.... Thinking

Последна редакция: пт, 04 апр 2008, 11:40 от Доня Туфиня

# 439
  • СОФИЯ
Ще летим с вечерния полет в 21.50 (добре, че имаше места). Полета е отложен заради проблем със самолета. Няма да ни компенсират. Това, че плановете ни се объркаха, тъй като имаме резервация, че висяхме няколко часа на летището, че се разкарваме с таксита напред-назад, не е тяхна работа. За това е нискобюджетна авиокомпания.
Съжалявам да го прочета, но явно наистина евтиното излиза скъпо. Дано вече сте добре и да си прекарвате незабравимо в най-прекрасния град на света!
Аз само да споделя, че в средата на Март бях в командировка в Гразц. Летяхме с директен полет на Австрийските Авиолинии Варна-Виена-Варна. На връщане два пъти излитахме и двата пъти се връщахме. За трети полет същия ден не се класирахме и останахме да нощуваме във Виена за сметка на АА. Е, не мога да ви опиша що за компенсация беше-непрекъснато ни къткаха, храниха, поиха, настаниха ни в 4 звезден х-л в центъра на Виена, то не бяха таксита, трансфери, вечери и закуски...Чудо невиждано! Невероятно просто! newsm20
Просто много бих се замислила дали да ползвам услугите на Скай.... Thinking
И аз съм им фен на Австрийците. През май пак ще летя с тях. Точни са, храната е вкусна, изходите са удобни, к е важно за летище като виенското.

# 440
  • Linz
Здравейте! Снощи се върнах от Виена. Всъщност съм доволна от Скай, полетите бяха перфектни. Закъснения повече нямаше, раздадоха ни пликчета с храна... Страхувах се, че ще ми прилошее, но не усетих нищо Simple Smile
Във Виена посетих места, където не бях ходила- влязох в Шьонбрун, качих се на кулата, направих пазар на Марияхилфер щрасе (има страхотни магазини, с цени, по-ниски от нашите!)... По-късно ще кача снимките.
Отново съм възхитена от този фантастичен град- всичко е толкова добре уредено, красиво и чисто! Даже сега обмисляме идеята да се преместим да живеем там (или в Инсбрук) Simple Smile

# 441
  • с/у ОколоМръсТното
Браво, Рени!  Hug
Най-после всичко е било добре.

# 442
Здравейте! Снощи се върнах от Виена. Всъщност съм доволна от Скай, полетите бяха перфектни. Закъснения повече нямаше, раздадоха ни пликчета с храна... Страхувах се, че ще ми прилошее, но не усетих нищо Simple Smile
Във Виена посетих места, където не бях ходила- влязох в Шьонбрун, качих се на кулата, направих пазар на Марияхилфер щрасе (има страхотни магазини, с цени, по-ниски от нашите!)... По-късно ще кача снимките.
Отново съм възхитена от този фантастичен град- всичко е толкова добре уредено, красиво и чисто! Даже сега обмисляме идеята да се преместим да живеем там (или в Инсбрук) Simple Smile
Знаех си, аз Flutter, че ще ти хареса, и че всичко ще е наред!
И аз искам да се махна от Най-хубавия град за живеене ВАрна, Виена е супер лесен град, красив, спокоен, уреден...

# 443
  • Linz
Да, всичко беше ок, с изключение на почти ежедневните превалявания. Направо останах без крака от ходене. Днес обаче си отспах Simple Smile Преди малко станах и качих снимки... http://www.snimka.bg/album.php?album_id=234539
Останахме очаровани от градският транспорт, а метрото е нещо страхотно- за по-малко от 30 мин. можеш да се придвижиш от единият край на града до другия (нещо, за което в София ти трябват 2 часа). Направи ни впечатление и многото българи, сърби и турци там. Нямахме излизане из града, в което да не чуем българска реч. Смятам да науча немски и ще се ориентираме... Flutter

# 444
рени, права си, българска реч звучи навсякъде  Laughing
като каза шопинг и днес след несполучливото обикаляне за обувки в софия, се сетих за онзи огромен магазин за обувки на марияхилферщрасе, където има и от пиле мляко.
и пак ми се иска във виена, за кой ли път  Laughing
отивам да разглеждам снимките и да мечтая.

# 445
Очите ми се насълзиха Cry

# 446
Рени,страхотни снимки,блаженно си помечтах Simple SmileВинаги съм искала да живеч във Виена и ми се отвори известна възможност съвсем случайно,но нищо още не се знае(а и трябва да родя първо Wink)Планувахме и ние пътуване през май,но се оказа,че след 28 седмица малко компании издават билети.

# 447
Рени, добре сте се завърнали!
Направи ми впечатление колко е безлюдно в Шонбрун по това време на годината.... Crazy

# 448
  • Linz
Едва сме се завърнали, а аз мечтая пак да отида Confused Виена ми липсва Sad Толкова е лесно вече със Скай юръп и без визи Simple Smile
Паркът към Шонбрун го снимах когато се канеше да вали. Хората се изпокриха и вътре стана навалица. В Пратера също имаше много малко хора.
На Марияхилферщрасе случайно попаднах в С&А и останах очарована. Прекарах неусетно няколко часа из етажите на магазина и направих страхотни попадения. До него пък беше магазин на Бенетон, където също могат да се намерят изгодно някои стоки. Но в центъра цените са космически, особено около Щефанс дом и площад Грабен.

Един съвет към тези, на които им предстои да посетят Виена- няма значение в коя част на града ще отседнете, важното е наблизо да има метро. С метрото е достъпна всяка точка на Виена за съвсем кратко време.

# 449
А какви са цените на метрото и на градския транспорт изобщо?

Общи условия

Активация на акаунт