За Виена?

• 110 125
  • 596
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна.....
Рени, не ти се отваряше линка към апартамента и не можах да го видя.
Ако не те затруднявам пусни го пак. Не търся лукс, все пак отиваме не за да стоим в хотел/стаята, а за да гледаме

# 421
  • Linz
Това е апартамента- http://www.appartementswien.at/foto-typ-1.htm
Но го резервирахме от тук- http://www.ferienwohnungen-wien.de/Unterkuenfte-eng/suche.php?unr=84&

# 422
  • Варна.....
Благодаря ти за бързият отговор   bouquet
И аз през този сайт се опитвам да направя резервация, но нямам отговор от 3-4 часа
На теб за колко време ти отговориха дали апартамента е свободен??

# 423
Здравейте. И аз издирвам евтин вариант за 3-ма души за 1-5 май, но уви. В хостелите не откривам свободни легла и за 4-те нощувки, а апартаментите са доста скъпи. Ако някой е открил нещо до 25 евро на човек на вечер, моля, помагайте. От 2 дни търся, питам, но без резултат. А ще пътуваме тогава, решено е. Просто нещо трябва да се намери...

# 424
  • Linz
Благодаря ти за бързият отговор   bouquet
И аз през този сайт се опитвам да направя резервация, но нямам отговор от 3-4 часа
На теб за колко време ти отговориха дали апартамента е свободен??
В рамките на 1-2 дена отговарят. Но към всеки предлаган апартамент има календар, в който можеш да провериш на кои дати е зает и на кои е свободен. Ето нашият апартамент, който сме резервирали от 31.03. - http://www.ferienwohnungen-wien.de/Unterkuenfte-eng/unterkunft.p … mp;m=3&y=2008

И аз издирвам евтин вариант за 3-ма души за 1-5 май, но уви.
Опитай чрез сайта, към който дадох линк по-горе. Има и други подобни сайтове за Виена.

# 425
  • Варна.....
Здравейте. И аз издирвам евтин вариант за 3-ма души за 1-5 май, но уви. В хостелите не откривам свободни легла и за 4-те нощувки, а апартаментите са доста скъпи. Ако някой е открил нещо до 25 евро на човек на вечер, моля, помагайте. От 2 дни търся, питам, но без резултат. А ще пътуваме тогава, решено е. Просто нещо трябва да се намери...
Аз се спрях на този http://www.ferienwohnungen-wien.de/Unterkuenfte-eng/unterkunft.php
, н още чакам отговор, въпреки , че го дават като свободен за периода, които аз искам 7-13.05

# 426
  • Linz
Дойде и моят ред- утре сутринта тръгвам Grinning В петък, живот и здраве, ще пиша впечатленията и ще покажа снимки Wink
Темата ми беше много полезна... набелязала съм си какво ще посетим.

# 427
Да се разпиша и аз в темичката за този вълшебен град.От Skyeurope се снабдихме с 2 билета за скромната сума от 53 евро.Промоцията уж беше до вчера,но сега пак погледнах и все още ги имат билетите за 0.01 цент.Един билет София-Виена излиза 20 евро,но като плащаш с кредитна карта прибавят още 6,5 евро на билет за обработка на плащането.
За пътуващите скоро или за тези,които предпочитат да резервират хотел в последния момент давам един полезен според мен сайт:
http://www.laterooms.com/en/Hotels.aspx?k=&r=7410&n=0&am … p;rt=0,0&c=10
По принцип предлагат хотели в цял свят,така че може да свърши работа и при други пътувания.
Усмихнат ден!  bouquet

# 428
  • Linz
На Скай не може да се разчита Close Трябваше вече да съм във Виена Crossing Arms Анулираха полета в последният момент- когато вече трябваше да се качваме. Много съм разочарована от тази авиокомпания Confused

# 429
Лоша работа!Но то може да се случи с всеки полет.По-важно е какво следва оттук нататък.Какво ви обясниха,кога можете да летите.Защо се отложи полета??Как ще ви компенсират??Дай малко повече инфо,моля те. ooooh!

# 430
  • Linz
Ще летим с вечерния полет в 21.50 (добре, че имаше места). Полета е отложен заради проблем със самолета. Няма да ни компенсират. Това, че плановете ни се объркаха, тъй като имаме резервация, че висяхме няколко часа на летището, че се разкарваме с таксита напред-назад, не е тяхна работа. За това е нискобюджетна авиокомпания.

# 431
Ще летим с вечерния полет в 21.50 (добре, че имаше места). Полета е отложен заради проблем със самолета. Няма да ни компенсират. Това, че плановете ни се объркаха, тъй като имаме резервация, че висяхме няколко часа на летището, че се разкарваме с таксита напред-назад, не е тяхна работа. За това е нискобюджетна авиокомпания.
Много неприятно - но дано излетите успешно довечера. Зареждай се с търпение и си мисли за прекрасните впечатления, които ще натрупаш там.

Последна редакция: пн, 31 мар 2008, 14:00 от Bastet

# 432
Е,поне ще летите днес.Няма да загубите резервацията или пари заради късно канселиране.Само нервите и напрежението няма кой да компенсира.Но това и друга авиокомпания не би го направила.Стискам палци да си изкарате добре въпреки трудния старт!   Peace

Обадете се в хотела,че ще пристигнете по-късно,за да ви запазят стаята.

# 433

Рени, съжалявам за неприятните изненади. Но си мисля, че това се случва и с "нормалните" компании TiredПреди месец един приятел имаше същите преживявания с Alitalia и след големи мъки успя да излети от Милано...

# 434
  • Linz
Ами сигурно се случва. Но можеше да ни уведомят малко по-рано, след като самолетът не е дошъл от Виена. Казаха ни 20 мин. по-рано, ние вече се чудехме защо не ни викат да се качваме. После още 1 час чакане докато ни върнат багажа... Ама нищо, може и за добро да е било.
Обадихме се във Виена, че ще закъснеем. Само дано оставим неприятностите тук, защото хич не ни върви с това пътуване.

Общи условия

Активация на акаунт