◯‍◯‍◯‍◯‍◯ * XXIV ЗОИ - Пекин' 2022 (04.02 - 20.02) * - Светът е олимпиада 🥇 🥈 🥉

• 32 884
  • 489
  •   1
Отговори
# 300
БНТ съсипват гледането с тези 2 екрана. Много ви е важен гърбът на Милена, вместо мишените

# 301
  • SF
Аз затова гледам по Евроспорт.
Милена не успя в стрелбата от прав. 4 наказателни обиколки са прекалено много.
Или се успокои след безгрешната стрелба от легнало положение, или се напрегна сериозно.
Жалко, защото функционално е малко по-слаба от най-добрите и когато и психиката не помогне, става трудно. Няма да може да я видим в преследването.
4 грешки за 1 стрелба са много!!!!

# 302
Боже, какво се случи с Тандреволд? Горкото момиче едва финишира. Нашите идиоти дума не казаха. Много искрена радост на Марте за Тирил и притеснение за Тандреволд.
Добър резултат за Милена предвид грешките.

# 303
  • София
Ех, Милена, Милена. 😐
Беше на 10 място по едно време. Имаше всички шансове преди последната стрелба за рекордно класиране и гарантирано място в масовия старт и дойдоха тези 4 грешки?! 😮
оф, жалко. 31 място, но без шанс за масовия старт.

Златото на Олсбу беше ясно. Въпросът беше дали Елвира ще устиска и потвърди за големия си потенциал. Е, направи го. Браво! 🙂 Изненадващ бронз за Тирил Екоф, която е в някаква зверска бегова форма за олимпиадата.
Страшен колапс по последната обиколка на Тандреволд. Уж сигурен бронзов медал и по едно време гледам пристига Екоф, Сола и кой ли не, а Ингрид я няма. Много тежко колабиране. Много рядко може да се види такова нещо. Дано да я оправят, беше страшна гледка.

# 304
Даже не ми се пише .. 4 грешки от 5 възможности е кошмар и далеч от ниво за олимпиада. А имаше шансове да постигне страхотен резултат днес Милена.

# 305
  • SF
Много съм ядосана. Едни от 26-а позиция завършват седми, други от 17-а позиция на 31-во място. Не е до вакса, надморска височина, вятър, мъгла, студ... Психика и физика трябват.
Милена Тодорова е много симпатична, но за Олимпиада са нужни и други умения.
След първите две успешни стрелби вярвах и я виждах в топ 10.

# 306
  • Другата България
Аз пък очаквах точно това.
Е, не чак това.
Стрелбата прав създаде, не само днес, проблеми на доста от състезателките, на мъжете също.
Не възлагах надежди на женския биатлон.
Сега да видим мъжкия.

# 307
  • SF
Наясно съм с възможностите им, но като тръгна от 17-а позиция и с две нули, затаих дъх и се надявах на чудо. Някои биатлонистки успяха да го направят. Или запазваш позициите си, или надграждаш и буташ 2-3-5 напред, колкото-толкова!
Както направи Алберт Попов. Спусна се, колкото да раздвижи, да усети състезанието, да се запознае с пистата и снега.
След първия манш 27-о място, общо от двата 17-то!!!
Така се прави.

А не от 17 на 37. Да, може да няма ден, да отстъпи, да й трепне ръката. Но когато 4 пъти не уцели, вече е много. Нищо фатално, но само днес има шанс. Другият е след 4 години.

# 308
Истината е, че пропиля огромен шанс Милена днес. Както вървеше състезанието ако беше успяла да излезе само с една грешка след последната стрелба завършваше в топ12. Психиката я предаде, не издържа на напрежението.

Владо тръгна с 2 грешки, загуби няколко места, но състезанието сега започва.

# 309
  • София
Много се дразня на някои коментари. Онзи ден бяха големи хвалебствия, днес плюнки.

Милена е млада, тепърва ще става по-добра. А след като служебният министър Кузманов има спря парите за лагери, защо искаме от нашите биатлонисти чудеса.

# 310
  • Другата България
Коментари в темата ли?
Има протокол за постовете ли?
Мисля, че това е свободен форум и всеки може да си каже мнението за това, което мисли за състезанието.

Трета стрелба за Владимир Илиев с две грешки.
Интересно става с трите от прав на Йоханес.
Французинът обаче е безпогрешен.

# 311
Браво на Влади, 25 позиция за него. Добро бягане.

# 312
  • София
Коментари в темата ли?
Има протокол за постовете ли?
Мисля, че това е свободен форум и всеки може да си каже мнението за това, което мисли за състезанието.

Трета стрелба за Владимир Илиев с две грешки.
Интересно става с трите от прав на Йоханес.
Французинът обаче е безпогрешен.

Да, що? Не мога ли да се дразня?

Браво на Владо! В тези условия е много добро представяне.

# 313
  • Другата България
Браво на Влади, 25 позиция за него. Добро бягане.
Това идвах да кажа и аз.
Доста добро бягане, грешките в стрелбата му са колкото на Йоханес.

Брилянтен французин, браво!

Може, разбира се.
Да се дразниш. Щом те влече....
Само че темата не е за това кой пост ни дразни, а за олимпиадата.
Затова попитах, първоначално реших, че се визират коментарите по ТВ по време на състезанието, иначе всеки може да се чувства ....както му се иска.

# 314
Голям мал шанс за Йоханес на трета стрелба - много силен вятър нацели, не изчака достатъчно, за да не си губи преднината и в крайна сметка се срина. За сметка на това Тарей отново показа много силен финален спринт. Аз мислех, че Латипов е супер бегачът, но той го задмина. Фийон-Майе прави много силна олимпиада. Много жалко за Лукаш Хофер - силен състезател, вече на години, без индивидуален медал, а беше толкова близо.

Общи условия

Активация на акаунт