Перилни препарати и омекотители - 68

• 48 495
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Привет, може ли да споделите с кое предпочитате да перете: прах, гел или капсули ?
Не успявам да запазя аромата на дрехите Sad Последно смених 3 или 4 вида капсули и от персил останах доволна.
С гел имаме тениски дето след като изсъхнат се усеща още препарат в тях, а винаги добавям едно изплакване повече.

# 136
  • На изток от Ада
Прах най - добре.
Но пера и с гел, а от скоро и капсули

# 137
  • Бургас
Пера само с прах. Вземете си ОМО Simple Smile /но не Лидълското ОМО/. Не бях си го купувала поне от 2 години. След като прибера дрехите цялата стая "вони" докато ги прибера по шкафовете.

# 138
  • Сливен
Може ли да ме посъветвате как да изпера една памучна кърпа с с жълти петна, най-вероятно от мазнина. В нея беше увито парче погача. Прах на високи градусис прах за бяло, киснах в обезмаслител. Слагах спот за петна. Не излизат никак. Стоят си големи жълти петна. Благодаря!
Току-що гледах клип за използване на таблетки за съдомиялна за почистване на различни неща.Едно от нещата беше точно бяла кърпа със жълти петна.Мацката разтвори половин таблетка с вряла вода ,накисна за около 20 минути и после изпра,кърпата светна снежно бяла,няма петна.

# 139
Здравейте,може ли да ми кажете това Омо как е като качество?

П.С.След като публикувах видях на първа страницата в таблицата,че е ниско качество...И все пак има ли някой с отзиви?

# 140
Преди няколко дни купих от Фантастико Ариел-прах за цветно, 60 пранета за 18 лв. Около 40% имаше отстъпка.

# 141
  • оттам, откъдето започва България
Може ли да ме посъветвате как да изпера една памучна кърпа с с жълти петна, най-вероятно от мазнина. В нея беше увито парче погача. Прах на високи градусис прах за бяло, киснах в обезмаслител. Слагах спот за петна. Не излизат никак. Стоят си големи жълти петна. Благодаря!

Пробвай с вълшебната смес. Правиш кашичка от равни части кислородна вода, препарат за миене на съдове и сода за хляб. С тази кашичка намазваш петната и оставяш да престои. После переш на 60 градуса.
Ако решиш да пробваш - напиши дали са се изпрали.

# 142
  • София
Тези, които не ползвате омекотите:
Имате ли проблем с наелектризиране на дрехите? С пуловерите е особено мъчно.
Халат от микрофибър, одеяла - ако не сложа омекотител не може да се живее вкъщи, отвсякъде те "бие ток".
Дайте акъл.

# 143
  • Сливен
не става без омекотител,ако не искате аромат ,ДМ имат на своята марка такъв.

# 144
Не  ползвам омекотител и ток не ни бие. Пуловери пера със специализирани препарати за плетива. Полар пера с течни, но са ни малко количество този вид материи.

# 145
Аз точно заради това го ползвам, аромат мога да си докарам и от парфюм, но е немислимо дреха от изкуствена материя без омекотител- наелекризорам се цяла, всичко полепва по мен.

# 146
Аз си купувам спрей антистатик. Много добра работа ми върши.

# 147
Аз си купувам спрей антистатик. Много добра работа ми върши.
От къде, доста отдавна не съм намирала, и дали е скъп?

# 148
  • На изток от Ада
Аз взех спрей антистатик от Лили, около 2, 50 е.

# 149
Другата седмица в К. Промоция на най- различни перилни препарати..😊
Питането ми е за Первол..
Ползвала съм за черно...
И не съм забелязала нещо , кой знае какво🤔😁
Знам, че с петната на децата няма да се справи, чела съм го тук, че е "слаб"😉
Но дали да взема..се чудя..
Преминах на прахообразни и май ме гъделичка нещо, да си взема някакъв гел 😁🙂

Общи условия

Активация на акаунт