Перилни препарати и омекотители - 68

• 47 880
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
blueberry, благодаря, но от ДМ, Лили, Лидл не пазарувам.
Въпросът ми е за строго специализирани препарати, а не такива, които се продават в супермаркетите.
В магазините за спортна екипировка продават. Например:
https://www.sportdepot.bg/product/grangers_preparat_za_prane_i_i … arch.html?i=15508

https://www.decathlon.bg/prerilen-preparat-za-membrani-id_8609820.html
Да, благодаря, Петя! Аз знам къде продават, но ми се ще да чуя мнение за конкретен продукт от някой, който ползва и може да отдиференцира. Да каже “за” или “против” отределения продукт.

# 121
Това Декатлонското съм го ползвала и според мен е добре, ни пък и ние през последните години сме едни "спортисти"....чак ме е срам.

# 122
  • Сливен
Персила по спомен е 5-15 % избелители.

# 123
15%-30% Персил, има таблетки или незнам как се наричат хубави са много.Дано ги пуснат в официалния внос

# 124
15%-30% Персил, има таблетки или незнам как се наричат хубави са много.Дано ги пуснат в официалния внос
Persil Eco Bars
Според мен никога няма да ги пуснат официален внос .

# 125
  • София
Persil Eco Bars
А дали го има в магазините за паралелен внос. Потърсих в гугъл, но, като че ли не се предлага никъде в БГ.

# 126
Persil Eco Bars
А дали го има в магазините за паралелен внос. Потърсих в гугъл, но, като че ли не се предлага никъде в БГ.
Никога не съм ги виждала . Но те са още нови , предполагам ще се появят .

# 127
В австрийския  дм ги има 9.99 е цената. В немския не съм гледала

# 128
В австрийския  дм ги има 9.99 е цената. В немския не съм гледала
20 лева за 30 броя ...
С доставката ще излязат златни ...

# 129
Персил нов вариант е 5-15%
Персил стара партида е 15-30%

Попаднах на един, който е щампован с дата 05.12.2020г и беше с високите проценти, но съм взимала 2021г и е бил 5-15%

# 130
Току що ме накарахте да ходя са проверя моя.
15- 30% е ..от дата 11.08.21г.🤔
Да разбирам , че е с променен състав ли?😯😟
Много жалко....
Благодаря, че споделихте, да знам да гледам, а не да взимам насляпо, "изпробвано"..
А сигурно ли е..
Да не би 5-15% да не е официален внос...Или нещо друго 🤔

# 131
Може ли да ме посъветвате как да изпера една памучна кърпа с с жълти петна, най-вероятно от мазнина. В нея беше увито парче погача. Прах на високи градусис прах за бяло, киснах в обезмаслител. Слагах спот за петна. Не излизат никак. Стоят си големи жълти петна. Благодаря!

# 132
За мазни петна винаги използвам Тест гел. Намазвам, престоява и пускам в пералнята.

# 133
  • София
Може ли да ме посъветвате как да изпера една памучна кърпа с с жълти петна, най-вероятно от мазнина. В нея беше увито парче погача. Прах на високи градусис прах за бяло, киснах в обезмаслител. Слагах спот за петна. Не излизат никак. Стоят си големи жълти петна. Благодаря!

Моят опит сочи, че има платове, от които няма как да изкараш петно Satisfied .
Опитай със спот да стои цяла нощ.
(И Тайфун на Изи е чудесен с петната)

# 134
Сложи малко течен препарат върху петната и изпери на висока температура - 60 С  .

Общи условия

Активация на акаунт