Перилни препарати и омекотители - 68

• 48 589
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
Като нова пак да се включа с въпрос .Търся прах или гел  и омекотител които след  пране и съхнене да има аромат на чисто ,нищо задушаващо  или много парфюмирано.

Немски Coral за цветно-има и прах,и течен в магазините за паралелен внос.

# 316
Мен откакто ми дадоха мострата на този :
от ДМ и взе да ме радва много.

# 317
малката лисичка , хубав е този Силан , единствения от офц. внос който харесвам .
Betkata 111 - гръцки Диксан и син Софтлан . Това за бяло . От Диксан-а остава приятен Диксан , който се допълва със Софтлан-а .
За цветно в момента довършвам капсули Фейри и лилав Ленор - много лек и добър аромат .

# 318
А Диксан- а с колко % избелители е..
Бебешкия Силан,  както и бебешкия Бинго са ми любими омекотители 🙂

# 319
Здравейте,може ли отзиви?

# 320
А Диксан- а с колко % избелители е..
Бебешкия Силан,  както и бебешкия Бинго са ми любими омекотители 🙂
5-15%
Бебешкия Бинго не е нищо особено според мен , не е концентриран , не оставя аромат , и е 3.50 , на промоция 3 лв .
За 4лв си взимам Софтлан ...
Наскоро обаче видях такива концентрирани турски Бинго-та за около 5 лв , тях мисля да ги пробвам ако си нацеля аромат https://productimages.hepsiburada.net/s/42/1500/10751022039090.jpg

# 321
  • София
Здравейте,може ли отзиви?

Не съм го ползвала, но имай преддид, че течните препарати се изплакват по-трудно, затова е по-добре да переш с прах В праховете се добавят кислородни избелители, които са естествен дезинфектант. Аз съм доволна от Тео Бебе.
При проблем с кожата, масово препоръчват Сано Сензитив, той съдържа само сапун, но не маха петна. Иначе мирише доста приятно на чисто.

# 322
Сдобих се със Сано омекотител в плик. То си е чиста чорба, преди май не беше така или просто съм забравила! 🙄🙄🙄
Купих го за якета и трябва да се отчета, че от към аромат наистина е много добре - килерът мирише много приятно.

Купих едно бинго турско уж за бяло, подлъгах се по процентите на избелители. Не съм очарована.
А продавачката в магазина беше втрещена, че търся състав на прах и срок на годност. 😁😁😁😁

# 323
Мен откакто ми дадоха мострата на този :
от ДМ и взе да ме радва много.
Благодаря , ще го пробвам щом се намира лесно.

# 324
  • оттам, откъдето започва България
Като нова пак да се включа с въпрос .Търся прах или гел  и омекотител които след  пране и съхнене да има аромат на чисто ,нищо задушаващо  или много парфюмирано.

Предлагам любимия ми омекотител, използван след пране с прах:
Скрит текст:

# 325
Най- любим омекотител ми е белият Ленор сензитив, той и бялото Бинго за мен са този аромат на свежо и чисто.
Пробвайте, може и да Ви допаднат.

# 326
Най- любим омекотител ми е белият Ленор сензитив, той и бялото Бинго за мен са този аромат на свежо и чисто.
Пробвайте, може и да Ви допаднат.
Благодаря и но двете ви ,ще ги имам предвид следващия път ,като купувам.

# 327
Betkata 111 - Бинго Сензитив можеш да си го купиш да го пробваш , пък ако не ти харесва - не губиш много , 1 литър е само за 10 пранета . Все ще го избуташ .
Ленор-а  Сензитив го продават в малки опаковки по 26/5 пранета , италиански за по 3 лв в почти всеки магазин за вносни препарати .

# 328
  • оттам, откъдето започва България
Хипоалергенният "Bingo Soft Sensitive" е с толкова деликатен аромат, че няма как да не й хареса. Аз лично не помня да съм слагала точно по 100 мл на пране. (та да стигне точно за 10 пранета)

Betkata 111, ако решиш да го пробваш, непременно вземи от този, който ти показах - бяла опаковка с картинка бебе. (че вече гледам има и други видове, които лично на мен не ми ухаят на чисто).

# 329
  • На изток от Ада
За бинго и аз слагам по - малко от 100 мл.

Мнение за този Ариел течният, на снимката.. Трябва ми за бели дрехи с шарка
Вие с какво перете бели дрехи с цветно по тях?

Общи условия

Активация на акаунт