Перилни препарати и омекотители - 68

• 48 595
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив
Venel82,този Персил е френски,среден клас е,не е "оригиналът" на Хенкел,във Франция Персил на Хенкел е под името "Le chat"(буквален превод от френски-котката).

# 301
Благодаря! Simple Smile

# 302
Денкмит за бяло бива ли го още ?

# 303
  • На изток от Ада
Денкмит за бяло бива ли го още ?
Харесвам го. Даже не мерише толкова гадно. Но всеки си има мнение

# 304
Аз го купих така или иначе , ще пробвам.

# 305
Здравейте, любителки.Много ми е приятно да се включа в групата  досега ви четях с голям интерес.Може  ли мнение за този Ариел ?

# 306
Здравейте, любителки.Много ми е приятно да се включа в групата  досега ви четях с голям интерес.Може  ли мнение за този Ариел ?
Боклук е .

# 307
Здравейте ,пак съм  аз  може ли мнение за тази марка Yumos прах ?
Любимата ми комбинация стана skip aloe Vera  и омекотител Фабулозо  с мандарина .Страхотно попадение .Със Скипа даже прах и на  детето дрехите .

# 308
Прах не виждам .  Гел е това , и не е от добрите . Има добър аромат , след изсъхване нищо не остава. Не пере добре . Дозировката е за 2-3 кг . От същия имам една опаковка подарък , само се чудя как да я избутам .

# 309
Да, това не е прах, а гел. Аз също не съм доволна. Страшен боклук, дрехите излизаха от пералнята все едно че не са прани, буквално. Ползвах го 2-3 пъти и направо го изхвърлих, за да не ми захаби дрехите. Иначе омекотителят е хубав. Ползвам белия, бебешки.

# 310
  • Бургас
Аз също харесвам омекотителите на тази марка.
Синьото мече ми е любим!

# 311
Като нова пак да се включа с въпрос .Търся прах или гел  и омекотител които след  пране и съхнене да има аромат на чисто ,нищо задушаващо  или много парфюмирано.

# 312
  • Сливен
гръцки прах скип,но е за бяло

# 313
Пери на дълга програма и с качествен прах, и ще има аромат на чисто. Когато е добре изпрано, не само завъртяно с мокра вода за 10 минути, ще мирише на чисто, защото ще Е чисто и опрано.

# 314
  • София
Като нова пак да се включа с въпрос .Търся прах или гел  и омекотител които след  пране и съхнене да има аромат на чисто ,нищо задушаващо  или много парфюмирано.

Моите любими парфюмни перли на Била, синята капачка, обаче разбрах, че ги спират, в момента са на промоция, чистят последните количества Sad Sad Cry
Омекотител, който да мирише просто на чисто пране, не съм оцелвала.

Общи условия

Активация на акаунт