Перилни препарати и омекотители - 68

• 48 626
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
  • Велики Преслав

То е извадка от Facebook

Blueberry, течен прах 😌

Последна редакция: пн, 28 фев 2022, 09:36 от Васил Василев

# 286
  • София
Васил, дрехите не се изплакват добре. 1 час за пълна пералня 7 кг е малко време.
Намали и количеството перилен препарат.

# 287
  • Велики Преслав
Аз съм виновен, че не си ме разбрала.
Това е пост от фейсбук. Булката се чуди, защо дрехите са твърди. Отдолу коментарите са ужасни. Според повечето жени, аз съм невормален, щом пълна пералня я въртя 2 часа. А моята плакне 5 пъти.

Последна редакция: пн, 28 фев 2022, 09:53 от Васил Василев

# 288
На тази булка най-малкият проблем ѝ е това, на което се чуди! "Течният прах" все някак хората ще го разберат. Учудваща е ужасяващата ѝ неграмотност, която е не само писмена явно.

# 289
Възможно ли е да има гел с кислородни избелители ? Гледам ето този МайПланет, който са пуснали в Метро- https://shop.metro.bg/shop/pv/BTY-X317085/0032/0021/2.32%D0%BB.= … 0%B5%D1%82-Planet . Според състава написан в сайта , излиза , че съдържа кислородни избелители ?
Скрит текст:
<5% анионни ПАВ, нейоногенни ПАВ, 5-15% слородно базирани избелващи вещества, сапун, поликарбоксилати фосфонати .Съдържа също:Ензими, Оптични избелители, Аромати

# 290
Metro отдавна продават продуктите на My Planet.
Аз им ползвам препарата за прозорци и верото. И двата ми харесват много повече от Фрош.
При праховете обаче нямам впечатления, единствено, че моя позната ги ползва и казва, че е доволна.

# 291
  • На изток от Ада
Да, и аз съм взимала на My planet, прах от К харесвах го.

# 292
Възможно ли е да има гел с кислородни избелители ? Гледам ето този МайПланет, който са пуснали в Метро- https://shop.metro.bg/shop/pv/BTY-X317085/0032/0021/2.32%D0%BB.= … 0%B5%D1%82-Planet . Според състава написан в сайта , излиза , че съдържа кислородни избелители ?
Скрит текст:
<5% анионни ПАВ, нейоногенни ПАВ, 5-15% слородно базирани избелващи вещества, сапун, поликарбоксилати фосфонати .Съдържа също:Ензими, Оптични избелители, Аромати

От Гес съм запомнила, че това е невъзможно. Нещо се неутрализираха, как точно беше..ще те излъжа.
Или са объркали при преписване на състава, или е било от друг продукт...така си мисля.

Вчера ходих в един магазин за паралелен внос, че го закъсах за прах за бяло.
Възможно ли е гръцкия скип актив да няма вече кислородни избелители? Четох отзад, не видях...беше само на гръцки - викам на ММ я чети ти...не видя, само нещо пероксид....но понеже бяхме с детето, не доразследвах, та ви питам тук.
Грабнах два торбалака Омо за бяло, че то поне си има кислородни.

# 293
Скрит текст:

От Гес съм запомнила, че това е невъзможно. Нещо се неутрализираха, как точно беше..ще те излъжа.
Или са объркали при преписване на състава, или е било от друг продукт...така си мисля.

Вчера ходих в един магазин за паралелен внос, че го закъсах за прах за бяло.
Възможно ли е гръцкия скип актив да няма вече кислородни избелители? Четох отзад, не видях...беше само на гръцки - викам на ММ я чети ти...не видя, само нещо пероксид....но понеже бяхме с детето, не доразследвах, та ви питам тук.
Грабнах два торбалака Омо за бяло, че то поне си има кислородни.
Да , ама намерих някакъв стар пост на Гес , че имало някакъв течен Сано Максима с избелители .. Викам си и тук да не е така ...
Гръцкия Скип мисля , че си има избелители . Поне до преди няколко месеца .
В момента имам гръцки Диксан от новата формула - и той си е с избелители .
На колко го взе Омо-то ? Гледах да си взема една торба ама в ДМ го направили 8.30 ...

# 294
Не беше 8, не помня точно, ще те излъжа..около 7 ли да беше...

# 295
  • Русе
Тета, а пероксидът нали е кислородно съединение? Не, че помня нещо от Химията в училище, но като ти прочетох поста и веднага се сетих за кислородната вода, която е водороден пероксид.

# 296
Да, има го във вениша и в прахчетата за избелване ...свързвам го с добавка аз.
Обаче бързахме..не можах да поръзсъждавам   нямах време Grinning

# 297
  • на дъното
Здравейте 🙂 Някой ползвал ли е този ароматизатор,но за пералня не сушилня?Оставя ли аромат по дрехите след изсъхване? Благодаря предварително 🤗

# 298
  • Русе
При мене - не.

# 299
Здравейте. Може ли мнение за този Персил?

Общи условия

Активация на акаунт