Перилни препарати и омекотители - 68

• 47 834
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Здравейте, препоръчайте най-хубавият омекотител и прах които ползвате 😊

Перилни препарати ползвам само от паралелният внос или ги купувам от чужбина,но и тук се продават.За бяли дрехи ползвам гръцкия прах за пране Klinex,за цветни дрехи ползвам немски Ариел или Корал(Coral).Омекотители-турското Коколино(Yumoş),италиансия Tesori d"oriente,Ленор,израелския Maxsima.

# 91
  • София
Аз бял оцет не съм виждала да продават.

# 92
Здравейте, препоръчайте най-хубавият омекотител и прах които ползвате 😊

Перилни препарати ползвам само от паралелният внос или ги купувам от чужбина,но и тук се продават.За бяли дрехи ползвам гръцкия прах за пране Klinex,за цветни дрехи ползвам немски Ариел или Корал(Coral).Омекотители-турското Коколино(Yumoş),италиансия Tesori d"oriente,Ленор,израелския Maxsima.

Аз си купих lenor all in one pods 108 броя за 34лв мненията в Емаг бяха положителни но без омекотител няма почти никакъв аромат
Като се комбинира с омекотитвля на ленор GOLD ORCHID  мирише хубаво но ми се искаше да държи поне няколко дни ароматът

# 93
# 94
  • София
Нямам такъв магазин в полезрението си.

# 95
Нямам такъв магазин в полезрението си.
И аз . Но не го продават само там . Има го и в Емаг , примерно . https://www.emag.bg/bjal-vinen-ocet-vinoceti-250-ml-6/pd/DYPKNDMBM/

# 96
Бял оцет казаха че е като ябълков или нещо такова. Видях подобен в Лидл. Нищо специално.

# 97
  • Mostly in my mind
Ще ходя днес до К и после ще пиша има ли бял винен оцет. В Л сякаш не съм виждала.

# 98
  • Русе
Препоръчвам този омекотител, прането ухае поне 3 дена в гардероба
Coccolino Ammorbidente Sandalo & Caprifoglio Концентриран Омекотител за Тъкани с аромат Сандалово Дърво и Орлови Нокти 750 мл/30 пр Италианско Качество

Последна редакция: вт, 19 апр 2022, 21:18 от Не се сърди, човече

# 99
Здравейте, някой знае ли от къде мога да си купя от омекотителите на Yumos в гр. Пловдив?

Не знам в Пловдив, но със сигурност има в складчето в Долни Воден и на пазара в Асеновград, макар и с по-беден асортимент.

# 100
В" красива мама" има тема за изхабени докрай продукти и дали бихте купили отново. Дали ще е интересно и тук да има такава?

# 101
  • Mostly in my mind
тези мегаперли как вървят не е истина. едната опаковка отиде за няма и 10 дни

# 102
  • Sredets/Burgas
Е, как е възможно?
 За 10 дни сте пуснали 18 перални, пълни с по 4-5 кг пране?
Най-вероятно не сте ги дозирали правилно.

# 103
  • Mostly in my mind
пералнята ми  е 8 кг. а прахът е 15 дози. тези 15 дози вероятно са за 4-5 кг пране. възможно е и да не съм дозирала правилно...ползвам едно канче, на което са обозначени мл. друг вариант не се сетих...а и дозирам за твърда вода и по-мръсни дрехи. и това оказва влияние.

# 104
  • Sredets/Burgas
Да, така пише по пералните... За 7, за 8кг, ама...
Реално, в моята Миле, уж за 7, повече от 4кг не мога да пъхна и това вече с претъпкване. Тегля си прането в торба и с електронно кантарче за багаж.
Обаче какъв е този пакет за 15 пранета? Thinking
Намалили са грамажа?
Имам два пакета за цветно, немски, за 18 зареждания. То така, вярно, ако не ги вземеш и с намаление – златни ще излязат.
( Екологичната точка с опаковката пък не го засягам изобщо.)

Общи условия

Активация на акаунт