Перилни препарати и омекотители - 68

• 47 838
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
  • На изток от Ада
се слага по много 152 грама приблизително.

# 631
Т. Е. човек може да си купи същият, но за евопейския пазар-концентриран и много по_лек. Хем няма да сипва по една чаена чаша вчекмеджето 😂, а само няколко супени лъжици.
Моята кутия за 60 пранета тежи 3.9кг.

# 632
Турските прахове  са некомпактни и не перат добре . Последен опит имам с Персил с Вернел за бяло.  300 мл слагах , отделението не го побираше за капак не се и разтваряше . Добре , че беше само за 40 пранета , та за месец го свърших . В момента ползвам течен Alo Platinun Fairy за цветно и хич не е лош . Дозировката  е 65 мл .

# 633
  • София
Момичета, кои прахове от Германия бяха висок и нисък клас на Ариел, Персил и Омо? Имената ме интересуват?

# 634
Момичета, кои прахове от Германия бяха висок и нисък клас на Ариел, Персил и Омо? Имената ме интересуват?
Omo не . Висок - Persil, Ariel , Coral .

# 635
Минах през нашата Тахта и забърсах някои неща :

ПП -Саното е ароматизатор.

# 636
  • Под Слънцето
Идвам с питане как мога да различа  от кои капсули е опаковката на Персил - малките или големите?
Има ли нещо някъде да пише по опаковката, което аз , колкото и да зяпам, не откривам?
Гледам сега едни  картонени кутии с 66 капсули . Мисля, че е оферта за 26 лв.
Обаче, ако са от малките, не е толкова оферта... Ама кутията пък е голяма. Но и в голяма кутия може да се слагат малки нещица Wink

# 637
Идвам с питане как мога да различа  от кои капсули е опаковката на Персил - малките или големите?
Има ли нещо някъде да пише по опаковката, което аз , колкото и да зяпам, не откривам?
Гледам сега едни  картонени кутии с 66 капсули . Мисля, че е оферта за 26 лв.
Обаче, ако са от малките, не е толкова оферта... Ама кутията пък е голяма. Но и в голяма кутия може да се слагат малки нещица Wink
Какви малко и големи ? Те са Дискове , капсули4в1 , капсули2в1 .
Тези , за които пишеш са дискове . Аз не ги харесвам .

# 638
  • Под Слънцето
Жалко. Помислих, че тук ще намеря компетентно мнение и съвет.
За невежите качвам снимка с пояснение от горе към долу :
1. малка капсула
2.голяма капсула
3.диск
Всичко коз Персил.
Дисковете и децата могат да ги различат на картинка. Питах как да открия разликата какъв формат се крие в кутиите , на които пише КАПСУЛИ.
Благодаря!

# 639
Може би капсулите ще са малки по размер,а  дисковете -дискове.

# 640
Не се сещам за какво точно говорите.
Аз не съм срещала кутия без написани броя капсули вътре или брой перални..
Но да кажа, че мисля, че съм виждала грамажа на една капсула..
Ако това има предвид авторката на въпроса,  под малки и големи 🙂

# 641
Жалко. Помислих, че тук ще намеря компетентно мнение и съвет.
За невежите качвам снимка с пояснение от горе към долу :
1. малка капсула
2.голяма капсула
3.диск
Всичко коз Персил.
Дисковете и децата могат да ги различат на картинка. Питах как да открия разликата какъв формат се крие в кутиите , на които пише КАПСУЛИ.
Благодаря!

Ми то си е нарисувано на гърба . Тези  за 66 пранета са дискове . Малки , големи , средни - еднакви са .
Все капсули - течни . Както вече ти написах , има 3 вида - дискове , и два вида капсули 4в1 , 2в1 - както си качила на снимката . В опаковката ти се "крият големите " капсули .
В темата се пишат имената на препаратите , не "големи" , "малки" , "кръгли", "бели", "квадратни" и др ...

# 642
Пак съм аз и се включвам с въпрос.Как съчетавате ароматите на омекотителите и перилните препарати .В момента аз имам 2 шишета Ариел .Липсва ми мекотата на дрехите ,след като има омекотител ?

# 643
Моля за малко помощ,спот или нещо друго?

# 644
Моля за малко помощ,спот или нещо друго?

Спот и прах за бяло.

Общи условия

Активация на акаунт