Модни тенденции в прическите и всичко за косата: 19 Зимна тема

• 66 397
  • 811
  •   1
Отговори
# 165
Благодаря виии. Много сте мили. Още по-хубаво ми става така.
Цвета е отмит отдавна.Отгоре е по-тъмно, това са остатъците от безамонячна боя от преди година и половина. И с боя и без боя ,преди години косата ми също изсветляваше по дължините.

# 166
  • Някъде там
mountain_crystal,много добре се е получило.
Харесва ми Simple Smile

# 167
Супер е, Кристалче. Одобрявам.

# 168
Страхотно ти стои! Наистина съвсем различна е в момента косата ти!

# 169
Хоп и аз с нов цвят Стискам палци да не се отмива грозно с времето.

# 170
  • Някъде там
Leli bebe,страхотен цвят.
Обожавам руси и светли коси/кой каквото си няма/.
Мисля ,че цвета няма да се задържи много дълго Sad .Преполагам ,че ще се отмива равномерно.

# 171
Leli bebe
тук аз много цветове виждам Simple Smile,
но е станало добре.

# 172
Лели бебе, много хубава прическа. ; )

Аз също реших да се боядисам, а съм и за подстригване. Имам точно 2 бели косъма, но не искам да ги скубя и ме дразнят. Също съм замислила леко по-топъл нюанс, ще мажа с интензивен алкален тонер и нисък оксидант 6ци и 7ци. Само трябва да си измисля формула. Ще пусна снимки.

# 173
Благодаря ви момичета за подкрепата!😘Бъдете винаги така мили!

# 174
Снощи измих косата и днес я изправих (нищо че е права), защото онзи ден при подстрижката фризьорката изправи върховете и както всички видяхте, аз се влюбих в косата. Обаче с моята преса не се получи същия ефект, както при нея. Мернах, че нейната преса беше на марка babyliss, обаче какъв модел не знам. Имаше дисплей отгоре и там пишеше температурата. Също имаше подложка на марката, върху която седи горещата преса. Не ми се ходи в салона да я питам какъв е модела. Дали можете да ми помогнете с някакъв модел, аз гледах в онлайн магазините, но не успях да я разпозная..😣

# 175
Тази:
https://yez.bg/babyliss-pro-ultra-curl/

Има и още в този сайт, уредите да профи.

# 176
Хм. Не е тази. Не я разпознавам. Ще ходя май да я питам фризьорката, колелото и да не искам.

# 177
Хм. Не е тази. Не я разпознавам. Ще ходя май да я питам фризьорката, колелото и да не искам.
Има още един модел в сайта.

# 178
Дори и да вземеш пресата, не сме фризьорки и никога не се получава същия ефект в къщи.
На тях това им е работата. Според мвн не си давай парите.
Прическата се е получила супер.

# 179
Да, но не ми седи толкова гладка с моята преса. А тя просто я дръпна. И дори сега, това, което съм изправяла се е деформирало леко. Те май тези babyliss имат почти едно и също покритие на повечето модели. Ще взема някаква и така. Тази йонизация трябва ли ми ?

Общи условия

Активация на акаунт