Модни тенденции в прическите и всичко за косата: 19 Зимна тема

• 66 349
  • 811
  •   1
Отговори
# 150
  • Марс
Sissy, страхотна коса! Аз моята я отрязах преди години и не се харесах, но това си е личния ми опит. С тази дължина и гъстота всякакви прически и аксесоари можеш да добавяш, изобщо не ми е скучно с дълга коса сега.

# 151
  • Някъде там
Sissy, много хубава коса.
Според мен поддържайте тази дължина,

# 152
Благодаря ви за съветите 🤗! Намалих съвсем малко дължината и добавих soft touch layers около лицето! Навиха ми я леко, заради едно събитие,на което ще ходя,но като се измия и изправя следващия път ще видя точно как се е получило!

# 153
Честита прическа, да покажеш после Simple Smile

# 154
Дойде време да ви покажа части от това,за което споделях и се оплаквах преди време,как една фризьорка съсипа косата ми. Чаках шест месеца да порасне до днес, за да отида при друга с надеждата да оправи пораженията и да няма драстично скъсяване.  Никога косата ми не е изглеждала толкова зле след фризьор.Тук се вижда филаж, който изрично казах ,че не желая,както и опит за някакви степени,които също казах преди подстригването ,че не желая.. И после не ме критикувайте,че казвам на жената подстригвачка. Не заслужава да я нарека с друго. Довечера съм при нова за мен фризьорка, стискайте ми палци да се харесам и да не се наложи да ходя отново шест месеца вързана . Дори лявата и дясната част са ми различно накълцани от въпросната госпожа и не си приличат. Поне да имаше симетрия . Едни шест сантиметра ще трябва да загубя

# 155
Кристалче, искрено ти съчувствам и дори това е слабо, ще ти кажа защо. Косата ми е горе долу същата плътност като твоята. Бях със същата " прическа" до преди няколко месеца. Всички колежки се счупиха да хвалят една девойка до работа, аз да не остана по-назад. Косата ми беше на черта, с плътни краища, без филажи и степени. Тази не знам защо реши ей така да ми клъцне 2 кичура на нивото на брадичката, дори не бяха еднакви като дължина. От там нататък всяка следваща се водеше по тях и все кълцаше. Така си откарах 3 години. Дори на висока опашка се виждаха пораженията. Миналата зима открих моята фризьорка. С тези твои снимки ме върна няколко години назад.

# 156
Сега косата ти в първоначален вид ли е, на черта и с плътни краища? Само двата кичура около брадичката ли бяха пораженията, или и маше и по височината на косата степени. Добре,че аз нямам степени по височина, само теси 6-7 см. Исках и аз да имам два по къси кичура малко под брадичката, но не те да бъдат пласт разръфан, както сега..

# 157
Сега косата ти в първоначален вид ли е, на черта и с плътни краища? Само двата кичура около брадичката ли бяха пораженията, или и маше и по височината на косата степени. Добре,че аз нямам степени по височина, само теси 6-7 см. Исках и аз да имам два по къси кичура малко под брадичката, но не те да бъдат пласт разръфан, както сега..
Да, ще ти пусна снимка на лс.

# 158
Разбирам те. Аз 7 месеца след поражението ходя вързана. Поне вече нямам много фиби по главата. В събота съм на фризьор. Дано ме зарадва, че вече могът да се оправят пораженията.

# 159
  • Марс
Пожелавам ви всичко с косите ви да се оправи скоро и да си носите гривите с радост и гордост!

# 160
Маунтин кристал, успех с новата фризьорка. Цветът ти е готин и една черта много ще ти ходи!

# 161
  • Някъде там
Кристал успех с новата фризьорка, покажи после резултата.

# 162
Юхуууу. Момичета,много ви благодаря. Минах на фризьор , стана много бързо подстригването. Обясненията какво желая и задължително какво не желая отнеха повече време от самата подстрижка. Равна е от долу,без филаж,от пред заоблена тип дъга. Много се харесам,много.

# 163
  • Марс
Стои много красиво и плътно. Честито Flowers Tulip

# 164
Изглеждаш страхотно! Цветът е трепач, чертата перфектна за косата ти и много ти отива.

Общи условия

Активация на акаунт