Модни тенденции в прическите и всичко за косата: 19 Зимна тема

• 66 541
  • 811
  •   1
Отговори
# 690
Аз не харесах боите Joc. По-ужасно лютене в очите от изпарения не съм имала, а ако ми попадне и в тях е кошмар. Освен това ми зачервяват скалпа. Аз си оставам фенка на Лореал Мажирел.

# 691
Аз не харесах боите Joc. По-ужасно лютене в очите от изпарения не съм имала, а ако ми попадне и в тях е кошмар. Освен това ми зачервяват скалпа. Аз си оставам фенка на Лореал Мажирел.
Абсолютно същите оплаквания имам от Маджирел.

# 692
  • София
Барбалена изобщо не се боядисвай с Лореал Кастинг. Абсолютно непокривна боя. Става само за лек отенък, нещо като шампоан оцветител. Иначе като цвят и аз ги виждам ниво 6-7

# 693
Барбалена, от години използвам Лореал Иноа. Ако искаш хубав цвят и здрава коса за мен е най-добрият избор.

# 694
И аз харесвам Иноа и се боядисвам с нея основно.

# 695
  • София
А за тази боя имате ли отзиви? Andreia?
https://www.zlatnaribka.com/boya-za-kosa/traini-boi-za-kosa/tray … nent-color-100-ml

# 696
Барбалена
номер 7 си в момента.
Зависи какво искаш - по-тъмно, по-светло, същото, или с нюанси- пепелно, червеникаво, медено и др.?
Небоядисваната коса хваща боя, иди на фризьор, че ще се ядоваш после. Можеш да си изгориш косъма, който е ценен тъкмо, че не е обработван.

Нямаш бели коси, имаш само бели косми.
Вариант1:
Боядисай си само тези косми и си готова. Както за мъжете предлагат малки разфасовки боя, на теб ти трябва още по-малко. Като ходиш да се подстригваш примерно, помоли фризьорката да се погрижи за 5те ти бели косъма.

Вариант 2:
Пусни си няколко кичура какъвто искаш цвят, че да попаднат там тези косми. Така спасяваш останалата си коса.

Вариант  "боядсване на цялата коса" е най- утежняващо са косата ти. Трябва да се боядисваш като израстат белте косми пак.

# 697
Благодаря на всички за съветите и насоките! Ще помисля още малко какво да я правя. Аз съм от хората, които като си наумят нещо, го искат сега и веднага. Но много съм си патила от тази припряност и този път реших да не се хвърлям през глава Simple Smile

Пепина, кичури май не искам Simple Smile Ще се побъркам в салона докато ми ги направят. Искам вкъщи сама да се боядисвам.

Ще пиша скоро и се надявам да покажа снимки преди и след. Всъщност, няма нищо фатално дори и да се получи по-различен цвят от желания. По майчинство съм и е зима Smile

Спирам да ви занимавам Hug

Elena, жената на брата на ММ се боядисва с тази боя. Доволна е, но не мога да дам отзив от първа ръка Simple Smile

# 698
Барбалена, разбирам те много добре. И аз съм същата. Обещавам си да не го оравя, ама никога не го спазвам.
Женска му работа.Много сме така.

# 699
Здравейте,бихте ли ми препоръчали фризьор в град Пловдив, който според вас ще се справи с направата на официална прическа,но съм с андрогенна алопеция и не намирам такъв,който да е правил такива прически. 🙄

# 700
Здравейте дами. Вие каква термо защита ползвате за косата и сте доволни.

# 701
Chi Iron guard, loreal professionel Vitamino color 10 in 1. Харесвам и kerastase discipline, крема.

Аз съм с непокорна коса и дебел косъм, ползвам сешоар всеки път и често ползвам преса. Ако сте с тънък косъм, тези продукти не са за вас. Хубаво е да уточнявате каква е косата и какъв ефект търсите, за да дадем правилни насоки!

# 702
Chi Iron guard, loreal professionel Vitamino color 10 in 1. Харесвам и kerastase discipline, крема.

Аз съм с непокорна коса и дебел косъм, ползвам сешоар всеки път и често ползвам преса. Ако сте с тънък косъм, тези продукти не са за вас. Хубаво е да уточнявате каква е косата и какъв ефект търсите, за да дадем правилни насоки!

Здравейте, пропуснала съм Извинете.
Косата ми е червена с тънък косъм . Изправям я 1 - 2 пъти в седмицата , но не винаги. Скоро си купих преса, която загрява до 210 гр. и се страхувам да не ми изгори косата .. е не я изправям на 210 , но все пак искам да слагам някаква защита. За това искам съвет за термо защита подходяща за моята коса , тъй като ми е трудно да се ориентирам . Благодаря Ви .

# 703
Да, разбира се, ползвайте термозащита. Предполагам за вас е по-подходящ спрей. Iron Guard е много добър, според мен. И за по-тънка коса не би утежнил, си мисля. Но все пак нека и останалите дадат предложения.

# 704
Steam Pod steam-activated milk. Дълга до кръста, изрусена ,гъста, чуплива коса. Изправям я 5-6 пъти в годината.

Последна редакция: пт, 24 фев 2023, 17:17 от Sissy

Общи условия

Активация на акаунт