Модни тенденции в прическите и всичко за косата: 19 Зимна тема

• 66 354
  • 811
  •   1
Отговори
# 735
Триъгълникът може да не изглежда точно така,беше за онагледяване  на формата.Не е нужно да е толкова остър.Зависи от дължината на косата .Като я пусках дълга и исках да махам етажи, точно така ме подстригваха, за да имам дължина, а лека-полека да изчезнат етажите, докато в един момент стана на венец и после на черта.

Последна редакция: чт, 23 мар 2023, 11:21 от ДХ3

# 736
Не забравяйте,че показаните коси,най-вероятно са издухани и минати с преса.Без обработка няма да стои така.

# 737
  • Някъде там
Хелия, чудесен цвят.
mountain _crystal, голямата ми дъщеря е подстригана по подебен начин, така както ти искаш.
Само,че тя има дълъг бретон и реално по късите кичури, които са част от  косата са като продължение на бретона.
На черта е.
Прическата и изглежда по този начин.
като по късите и кичури са руси.
По-късно мога да  пусна снимка за да погледнеш.
Покрай кичурите на Хелия ми се прииска и на мен нещо свежо, да вкарам кичури, но като знам,че косата ми не е склонна на такива процедури, изтощава се и ще си стоя в цвят  близък до моя Simple Smile

# 738
Ще се радвам да покажеш, когато имаш възможност. Аз съм с равен бретон на челото, като страничните кичури стават по-дълги. Тип завеса ли го водеха ..

# 739
Не забравяйте,че показаните коси,най-вероятно са издухани и минати с преса.Без обработка няма да стои така.
Мен това ме притеснява и ще си го обсъдя първо с фризьора.  Косата ми е чуплива и своенравна и не знам дали в естествено състояние ще стои добре.

# 740
  • Някъде там
Ще се радвам да покажеш, когато имаш възможност. Аз съм с равен бретон на челото, като страничните кичури стават по-дълги. Тип завеса ли го водеха ..
Споделям.
На тези снимка косата е изправена, но мисля,че се виждат кичурите, които са по къси
Тук тъкмо е подстригана.

# 741
Много обичам изправена коса. Дори и по рождение правата коса не седи така като изправената. Моята винаги я пръскам с термозащита и пак виждам цъфтежи..

# 742
Искрице, колко много ти е порастнала косата.

# 743
Искрице, браво, много хубава коса!

# 744
Момичета, не знам дали помните, писах по-назад, боядисах се най-накрая. На първо четене е ужас. На двевна светлина сигурно ще е още по-ужасно. Червенее, рижавее в корените. Съсипах си косата просто. Да си бях ходила с 20-те бели косъма. Сега се замислям дали след седмица да се боядисам с 6-ца... Утре ще пусна снимки. Сега даже не съм се снимала на изкуствена светлина.

# 745
Момичета, не знам дали помните, писах по-назад, боядисах се най-накрая. На първо четене е ужас. На двевна светлина сигурно ще е още по-ужасно. Червенее, рижавее в корените. Съсипах си косата просто. Да си бях ходила с 20-те бели косъма. Сега се замислям дали след седмица да се боядисам с 6-ца... Утре ще пусна снимки. Сега даже не съм се снимала на изкуствена светлина.
Не прави повече експерименти, иди на фризьор. И от тъмно в свето е трудно и от свветло в тъмно - също.

# 746
Пепина, не знам дали има друга жена като мен, но изобщо не обичам да ходя на фризьор... Ще го мисля. Не е много фатално де, свикнах да ходя с червенееща коса последния месец Joy

# 747
е защо да ходиш без самочувствие, докато израстне. Наистина, можеш да си увредиш косата, едно е да се боядисва естествена коса, друго е боядисвана, а ти сигурно искаш и цвета да смениш, или червените оттенъци да неутрализираш, трудна работа.
Жената на един  мой колега е намерила хубав салон, където са най-силни в боядисването,  и я виждам в много интересни съчетания, които момичето не може сама да измисли да си напарви, камо ли да ги направи сама. Тя е блондинка, но сега е с балеаж на сива основа , почти не се вижда русо, и е много интересна, аз мисле, че сивото ше я състари, но не. Давам този пример, защото някой като се боядиса сам, и си мисли, че е много хубаво, но може далеч, това да не е максимума, който с неговата коса може да се постигне.
Да, има риск, понякога да не случиш на фризьор. Но те болшинството използват качествена боя и други помощни средства, препарати, химикали, които на средностатистическа жена, няма даа и хрумне да си сложи на главата.

Фризьорът си го избери като гледаш какви жени влизат и как излизат. Веднага ще се ориентираш.
Иди си направи маникюр в някой салон, и гледай в огледалата. Чак тогава си избери фризьора.

# 748
  • Някъде там
Момичета, това е косата на голямата ми дъщеря Simple Smile

# 749
Искрице, аз мислех, че си ти.
Явно много си приличате.
Страхотна й е прическата. Много дискретни и красиви кичури са се получили.
Ти пуска скоро снимка, и тъкмо си казах как толкова бързо ти е порастнала косата.
Добре е подстригана, дълга и красива.

Общи условия

Активация на акаунт