Модни тенденции в прическите и всичко за косата: 19 Зимна тема

• 66 356
  • 811
  •   1
Отговори
# 720
Да, черен е.
Защо сте комбинира ли със 7 ца?
Каква е идеята?

# 721
  • Някъде там
Да, черен е.
Защо сте комбинира ли със 7 ца?
Каква е идеята?
Не, не е черен, но е тъмен, точно какъвто исках Purple Heart .
Винаги правим два цвята, този път три.
Играе си с цветовете за да стои по естесвено.Техниката мисля,че се води /френско гланциране:/French Glossing/
Идеята:
https://www.youtube.com/watch?v=U_P5AbwPXyY
В клипа са използвани други номера, но това зависи от желания резултат, който иска да постигне клиента Simple Smile

# 722
Искрица, къде ходиш на фризьор?

# 723
Здравейте, имам нужда от съвет. От много време съм руса и искам да направя някаква промяна. Според вас коя боя/бои мога да използвам, за да постигна карамелено кафяво, нещо като това:

Може и една идея по-тъмно. Косата ми в момента е това:

По дължините има и кичури, но на снимката не се виждат, а и там косата е излязла по-жълта.

# 724
Никоя. Трябва да отидеш на фризьор. Особено втората снимка си е сериозен майсторлък да се докара, защото не е само един цвят. Иначе вторият цвят страшно ми харесва. Рижавеещо кестеняво, карамелено, също и като sweet caramel мисля, че съм го срещала.

# 725
На снимката на Джей Ло са няколко цвята. Не можеш да постигнеш ефекта сама. Аз виждам нещо като хайлайтс.

Имай предвид, че каквото и да правиш, ще се отмива с русата основа. Аз си скрих балеажа с боя в моя естествен цвят. Отмива си се стабилно. Поддръжката на това като от снимката ще е на месечна база.

# 726
Аз съм в летен режим вече. Вчера ми вдигнаха кичурите:

# 727
Април месец мисля да освежа косата с малко подрязване. Косата ми е равна. Искам да покажа снимка на фризьорката какво искам, само че това, което искам не мога да го намеря като снимка. Ще се надявам да ми помогнете вие. Та, косата ми е права и равна. Като цяло не искам степени, искам да имам два по-къси от самата дължина на косата кичури, отпред . Или може би формата й да е овална?не знам дали правилно обясних.. Не знам как да го напиша правилно, за да ми излязат снимки, ако може ме насочете вие към някаква снимка, спрямо това, което искам. Благодаря.
( Когато съм обяснявала на други фризьорки какво искам, винаги ми накъсват косата , прилагала съм плачевни снимки тук преди година )

# 728
Mountain_crystal нещо такова

# 729
Това е на венец и на триъгълник:

# 730
Определено триъгълника не е моето нещо. Значи венеца по-се доближава до моите виждания с малко странични по-къси кичури, както на снимките от лионес, но да кажем с по-малко стъпалца - едно.

# 731
  • Някъде по Дунава
mountain _crystal, по - късите кичури отпред се водят side bangs. Има различни варианти - дълги, къси. Дъщеря ми е така. Бях скептични настроена за резултата, но стои добре.

# 732
Последното си е на стъпала. Обяснявате че искате черта и скъсен бретон с преливане към останалата дължина. Онзо ден подстигаха дъщеря ни така. Но трябва да намерите фризьорка, която чува какво й говорите.

# 733
Леле, тези триъгълници са ужасни 😆

Обаче Лионес ме бодна в сърцето с тези снимки и май ще сменям формата...

# 734
Леле, тези триъгълници са ужасни 😆

Обаче Лионес ме бодна в сърцето с тези снимки и май ще сменям формата...
Аз обмислям да подстрижа така дъщеря ми. Тя има много права коса, с тънък косъм, мисля, че ще й стои добре.

Общи условия

Активация на акаунт