Предстои ми инсеминация - Тема No 30

• 38 231
  • 753
  •   1
Отговори
# 495
Usergirl: аххх че хубаво!!!много обнидаждаващо.благодаря ти и ти стискам палци за лека бременност и пухкав и щастлив финал!

cvettinkataa: има такъв вирус в момента, аз лично го изкарах.

# 496
Аз не мисля, ме е симптом на някакъв успех в случая, а точно обратното 😕 Правих я във Варна в Мцар. Ти?
Здравей, аз също правя моите инсеминации в тази клиника, те имат дежурен и събота и неделя, а и винаги акушерките си вдигат телефоните, ако те е едната, то другата. Дойде ли ти напълно или са само капките? Мисля, че съм срещала в темите такъв казус и беше нещо от стимулацията. Стискам палци всичко да е ок.

# 497
Аз не мисля, ме е симптом на някакъв успех в случая, а точно обратното 😕 Правих я във Варна в Мцар. Ти?
Здравей, аз също правя моите инсеминации в тази клиника, те имат дежурен и събота и неделя, а и винаги акушерките си вдигат телефоните, ако те е едната, то другата. Дойде ли ти напълно или са само капките? Мисля, че съм срещала в темите такъв казус и беше нещо от стимулацията. Стискам палци всичко да е ок.

Ами не са само капчици, все едно си ми идва като първи ден, така го усещам. А кой е общия им стационарен телефон. Май ще звънна, защото наистина се притеснявам.

# 498
  • София
Usergirl, чудесна хепи енд история, макар и мн изстрадана, дава ни надежда, че от тия инсеминации все пак може да излезе нещо!
За стомашните неразположения след инсе, имала съм и при двете - предимно разстройство около 3-4 дни след, което продължаваше всяка сутрин в продължение на няколко дни. После за съжаление - неуспешни.

# 499
Здравейте!
Тихо да се похваля с бледо положителен резултат с последвал кръвен тест 62.9 след 48ч 123.
Аз съм с доста намален яйчников резерв с две проходими тръби и на 31г (без други проблеми) и с добра спермограма.
Резултата е след 6 месеца опити и две инсеминации, общо след 9 месеца .
Първата инсеминация беше март на ЕЦ (неуспешна)
Втората април с Летрозол за 5 дни по 2 (успешна)
Лекарката иска кръвен в сряда и до тогава не смея да се зарадвам.
Успех на всички! 🤞

# 500
  • София
Надежда, миличка, тихичко честито!!! Много се радвам за теб! Дай Боже да повлечеш крак за всички ни! При кой лекар стана успешната? Ей, супер е да четеш тук такива новини!

# 501
Nadejda_2022, честито! Всичко да бъде наред. Revolving Hearts
Точно тези дни мислех, че ми липсва някой да се похвали в тази тема и ето че ти ни върна надеждата Flowers Four Leaf Clover Animal Hatching Chick

# 502
Ех че обичам такива новини!! Тихичкж честито и до финал и от мен 💐

# 503
Тихичко честито, Nadejda. Желая ти прекрасна бременност!

Понеже спомена летрозол и аз го пия, но 5х1. Интересно ми е с каква цел си го пила по 2?

# 504
Здравейте!
Тихо да се похваля с бледо положителен резултат с последвал кръвен тест 62.9 след 48ч 123.
Аз съм с доста намален яйчников резерв с две проходими тръби и на 31г (без други проблеми) и с добра спермограма.
Резултата е след 6 месеца опити и две инсеминации, общо след 9 месеца .
Първата инсеминация беше март на ЕЦ (неуспешна)
Втората април с Летрозол за 5 дни по 2 (успешна)
Лекарката иска кръвен в сряда и до тогава не смея да се зарадвам.
Успех на всички! 🤞
Честитооо ❤️
На кой ден от инсето направихте кръвен?

# 505
Тихичко честито, Nadejda. Желая ти прекрасна бременност!

Понеже спомена летрозол и аз го пия, но 5х1. Интересно ми е с каква цел си го пила по 2?
Така ми го предписаха 5 дни по 2 хапчета , едно сутринта и едно вечерта.

# 506
Честито, момичета! Малко хубави новини да всички ни! Успех до финал.

# 507
Ехаа,страхотна новина.Едно честито и от мен! Дай Боже само такива новини да споделяме занапред ❤

# 508
Прекраснооо! Само така с хубавите новини, нека продължават!

# 509
  • София
Честито момичета, да е лека и до финал!

Търся доброволец който да продължи темата, т.е правенето на нови теми тъй като аз нито я чета, нито правим инсеминации.

Общи условия

Активация на акаунт