Предстои ми инсеминация - Тема No 30

• 38 214
  • 753
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Аз мога да съм инициатор на нови, тъй като за момента преустанових опити, за да смъкна килограми и да вляза във форма, а трети опит ще правя около средата на юни. Така че мога да стартирам и новата темичка Simple Smile До тогава се надявам да валят още много положителни новини тук!!! Успех, момичета!

# 511
  • София
Супер Лейди! Много благодаря и дано скоро да се похвалиш и ти!

# 512
Тогава,за да не опетнявам бъдещата нова тема се записвам с трета неуспешна инсеминация. 🤷♀

# 513
И аз, с 4-та неуспешна. Успех на всички и повече плюсчета да се виждат в новата тема Sparkling Heart

# 514
  • София
Съжалявам момичета...прегръщам ви и споделям мъката ви. Ще дойде и нашият ред!

# 515
Привет, моята също е неуспешна... 😕
Вчера ми дойде и утре съм на преглед. Искаме ми се да  не пропускане месец и този веднага да опитаме пак. Ще видим док. какво ще каже. Ох, какво да ви кажа освен търпение и Вяра друго не знам 🙏🙏🙏

# 516
Здравейте, какъв тип спермограма правихте на партньора при първата инсеминация?

# 517
Здравейте, какъв тип спермограма правихте на партньора при първата инсеминация?
Сосо, не знаех, че ива видове. Ако искаш ще ти снимам нашата, но не пише каква е. Има информация да подвижни неподвижти, обем на семенната течност, цвят, частици, ph, общ брой сперматозоиди, концентрация, морфология и това е. Дано ти е полезно.

# 518
Coconut.water най-често искат да е по Крюгер,но все пак си зависи и от клиниката.На нас лично ни казаха да пуснем такава.

# 519
Благодаря ви, момичета. Лекарката каза по Кюргер.  Ние имаме една, но тя е правена в лаборатория

# 520
Светли празници, момичета. Нека бъдем живи и здрави, по-търпеливи и всяка да получи каквото иска Simple Smile

# 521
  • София
Христос воскресе!

# 522
Войстина Воскресе! Лейди Роуз и момичета бъдете здрави и благословени имайте вяра в чудеса.🙏💙
Днес е 14 ден от инсеминация ми,но утре ще правя кръвният тест чудя се в коя лаборатория? Купух си и тест от аптеката ,но днес не го направих незная така ми дойде.

# 523
Здравейте!
Някоя от вас да е правила инсеминация в Токуда? Може ли да споделите каква е цената и дали сте доволни?

# 524
Здравейте, някой знае ли каква е цената на инсеминацията в Щерев? Намерих един ценоразпис, но той е стар. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт