Предстои ми инсеминация - Тема No 30

• 38 227
  • 753
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте!
Някоя от вас да е правила инсеминация в Токуда? Може ли да споделите каква е цената и дали сте доволни?
560лв. е инсеминацията. Имам направни 2 и резултата е 0. Шанса за успех е минимален по принцип.

# 526
Войстина Воскресе! Лейди Роуз и момичета бъдете здрави и благословени имайте вяра в чудеса.🙏💙
Днес е 14 ден от инсеминация ми,но утре ще правя кръвният тест чудя се в коя лаборатория? Купух си и тест от аптеката ,но днес не го направих незная така ми дойде.
Силвия, направи ли теста? Надявам се да е положителен. Стискам палци

# 527
Дали шансът е минимален или не, според мен зависи от конкретния случай на всяка жена. Много твърдо звучи това изказване.

# 528
Дали шансът е минимален или не, според мен зависи от конкретния случай на всяка жена. Много твърдо звучи това изказване.
От 10% до 20% успеваемост как би го нарекла? Като тези 20% са при идеални условия, примерно липса на мъжки фактор.

# 529
Coconut.water по принцип си права, зависи от случая.
Просто статистиката от не едно и две проучвания показва че успеваемостта на IUI генерално е около 20% на всеки цикъл, като с възрастта доста намаля.

# 530
  • София
Силви, моите две инсеминации бяха в Токуда, донорски, 710 лв всяка, без др прегледи и изследвания. Не съм доволна не само защото са неуспешни, а защото мисля, че и в двата случая докторката не уцели подходящия момент. Иначе съм доволна от д-р Райков, който направи мн добра цветна снимка, добре обяснена и малко болеше.

# 531
Здравейте,

С мъжа ми ни предстои Инсеминация идния месец. Правили сме изследвания на хормони, цветна снимка, спермограма и т.н. До момента съм ходила при 2 специалиста по репродуктивна медицина обаче и сега съм със смесени чувства къде да стартираме процедурата. Дали може да дадете мнения и да споделите вашия опит с доктор Персенска от Надежда и доктор Ганева от Щерев? Също така каква е цената на инсеминацията в Надежда, защото не успях да открия, а забравих да попитам?
Предварително благодаря! ☺️

# 532
Здравейте,

С мъжа ми ни предстои Инсеминация идния месец. Правили сме изследвания на хормони, цветна снимка, спермограма и т.н. До момента съм ходила при 2 специалиста по репродуктивна медицина обаче и сега съм със смесени чувства къде да стартираме процедурата. Дали може да дадете мнения и да споделите вашия опит с доктор Персенска от Надежда и доктор Ганева от Щерев? Също така каква е цената на инсеминацията в Надежда, защото не успях да открия, а забравих да попитам?
Привет 😊
Цената на самата процедурата в Надежда  е 450лв. Допълнително трябва да предвидите и още около 200лв. за двамата за вирусология. Аз не съм при Персенска и не мога да дам мнение, но съм чувала много добри отзиви. При Чапанова съм в Надежда. Правих една инсеминация и е неуспешна. Тези дни ако всичко е наред ще направим втори опит.

# 533
Здравейте момичета, направих сутринта кръвен тест 195.20 е резултатът. 🙏💙

# 534
Страхотна новина. Тихичко честито

# 535
Мони след 10-12 дни съм на преглед. 🙏💙

# 536
Мони след 10-12 дни съм на преглед. 🙏💙
Всичко ще бъде наред.Това беше първата ти инсеминация нали? На мен този месец ми предстои втора и искрено се надявам и нашата да е успешна.

# 537
Здравейте,

Здравей, Delilahh. Както писаха вече, в Надежда цената на инсе е 450 лв. Вирусологията им е много скъпа, бих те посъветвала другаде да я пуснеш (важи 3 месеца). Отделно по  30 лв. е всеки преглед с ултразвук; ако ще правите някаква стимулация също са Х пари за лекарства; Хромирон ако ще поставяте  мисля беше по 60 лв.
Аз съм при Персенска, според мен трябва да се срещнеш с нея (ако не си), за да усетиш  дали е твоят човек. Мога да ти драсна на лично за моя личен опит с нея досега.

# 538
Здравейте,

Здравей, Delilahh. Както писаха вече, в Надежда цената на инсе е 450 лв. Вирусологията им е много скъпа, бих те посъветвала другаде да я пуснеш (важи 3 месеца). Отделно по  30 лв. е всеки преглед с ултразвук; ако ще правите някаква стимулация също са Х пари за лекарства; Хромирон ако ще поставяте  мисля беше по 60 лв.
Аз съм при Персенска, според мен трябва да се срещнеш с нея (ако не си), за да усетиш  дали е твоят човек. Мога да ти драсна на лично за моя личен опит с нея досега.

Да, бих се радвала да споделиш. Била съм на един преглед при нея, нямам лоши впечатления.

# 539
  • София
Аз също бях пациент на д-р Персенска. Третата ми инсеменация при нея беше успешна. Ако искаш, ми пиши на лично, за да споделя впечатления и да ти отговоря на някои въпроси, ако имаш такива Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт