Кауфланд - тема 53

• 47 769
  • 805
  •   2
Отговори
# 150
Даниела, специално погледнах, обаче при нас изобщо нямаше от това масло. Нито етикет с редовна цена, нито наличности...
Дева, и при нас отдавна не бях попадала на такива находки с чак толкова занижени цени, нереално беше 😄
При вас има ли извара Брей в кофичка? Забравям вече поне трети път да погледна...В нашия Лидъл няма вече извара в кофичка Родна стряха (един и същ производител имат- Йотови, да не е изчезнала и в К.).

# 151
VYX защо не направиш рекламация на гащите.

# 152
  • Русе
Едва ли ще и я уважат. Прани са. Мен са ме предупреждавали в Лидл, а дори и в Уайкики.

Що не казвате, че тенджерите и точилото са от петък? Обикалям аз сутринта, пуля се - няма. Като дойдох на работа, погледнах каталота и разбрах каква е работата.

Долче, напитката е с два вида капачки. Щракнах я набързо тази сутрин, ама нямах време да чета етикета отзад дали има разлика или просто промяна на визията. Отвътре кашона беше само с червени капачки, а както се вижда долният е само със златни. В този бяха смесени.
Скрит текст:

# 153
  • На изток от Ада
Тя си беше, червена капачката на тази напитка. Ще ида днес и ще видя състав, че може и да взема.

# 154
Гащичките са Kuniboo, с високо съдържание на памук. В Интернет четох, че памука се свива при висока температура. Ще пробвам да ги изгладя влажни и да ги опъвам да се поотпуснат.  Точно, защото е бельо и е прано, не бих се излагала да ходя да го връщам. Ако сега можех да ги купя, нямаше да ги сложа в сушилнята, но пък ако и това не мога да суша, което е памук, то за какво ми е тази сушилня. Айде, аз отивам да разтягам гащи Grinning

Последна редакция: вт, 18 яну 2022, 23:07 от VYX

# 155
Здравейте!
При находките ви от чорапи да има бамбукови случайно?
Имам купени преди 100 г. едни и много си ги харесвам, обаче им е време за смяна. Пак са от Кауфланд.

# 156
  • Русе
VYX, не знам откъде, но сега се сещам, че така съм чувала - на първо пране да не се слага памучна дреха в сушилня.

# 157
Преди НГ видях етикети с над 90 % на някакви спортни долнища, горнища, но естествено нищо налично нямаше. Имах късмет само с мъжки слипове 5 броя опаковка за 4,60 иначе са към 15 лв.

# 158
Какво като са прани, ако се появи дефект след първото пране, това означава ли че не може да се направи рекламация?
Или пък ако боята пусне след пране. Аз лично бих настоявала за рекламация, даже бих им писала първо.

# 159
Рекламация се прави на използвани продукти, така че не би имало проблем за прането. Друг е въпросът защо са се свили.

# 160
При находките ви от чорапи да има бамбукови случайно?
При находките нямаше. Но забелязах, че са заредили щанд с "чорапи за настроение" (нещо такова запомних) малко преди касите. Тези от 2,49 лв бяха в черно и тъмносиньо и мисля, че пишеше, че са с бамбук. Много приятни на пипане- бих купила от тях на тази цена, много харесвам чорапи с бамбук. Имаше и шарени, но те май бяха без бамбук (а и цената им беше около 4 лв за чифт)...
Вики, напитката със златисти капачки беше с друг срок на годност- по-дълъг. Също, имаше едва доловима разлика в цвета на етикетите. В състава не забелязах разлика, все 50/50 % ечемик/ръж.

# 161
Да ви кажа,  поразпъвах ги доста и една идея се поотпуснаха, не бяха както като ги купих, но не и както ги извадих веднага от сушилнята. Според вас ако пак ги слагам след пране могат ли още да се свият или каквото са се свили до сега, това ще е...

# 162
Здравейте момичета,
може ли мнение за робота на Vileda?
Качва ли се на килими?И други важни неща?

# 163
Повече да се свиват - не, иначе може да изчезнат на 50-то пране 😃...ако така се свиваха. Но може да се свият до нивото преди ютията и да трябва да повториш упражнението няколко пъти, докато трайно отпуснеш нишките.

# 164
Директно отивам на информажия и казвам, че искам да ги върна, защото са се свили

Общи условия

Активация на акаунт