Кауфланд - тема 53

• 49 440
  • 805
  •   1
Отговори
# 600
Мисля, че на всички масла вдигнаха цените, не само на Дойчето.

# 601
Ще си вземем от Одрин и без това доста го хвалят тяхното

# 602
  • оттам, откъдето започва България
В профила на Kaufland Bulgaria във фейсбук на въпрос от 03.02.2022 г.:
"Избрах си апарат за кръвно, но не измерва точно. И кво правим сега???? Ще ми върнете ли парите? Защото де факто такъв не ми трябва.",
Kaufland Bulgaria отговаря:
" Здравейте, ....🙂 В срок от 3 месеца от закупуването на уреда може да го върнете във всеки един хипермаркет на Kaufland на бюро Информация като предоставите задължително касовия бон от покупката. 🙂"

На сайта на Кауфланд в обещания към клиента пише 30 дни. Thinking

# 603
Някой май не е в час. Е, има и такива.

# 604
Адалинд, понеже съм добричка, ето ти снимка на упътването, да не се мъчиш 😉 Аз имах голяма нужда от него 😄 Аз съм по творческата мисъл, не по инженерната...😅

Добре,че си го снимала! Благодарности и от мен. Една приятелка ходи на пазар и скокнах и аз с нея,та взех предпоследната бройка. Другата останала беше без етикет/картонче и на касата предложих на жената да им го оставя,че после няма да могат да маркират,та сега се чудех как да го "сглобя". Абе форумът си е сила! 😃

# 605
Честито и със здраве да си го ползваш! 🙂 На мен ми е много удобен, а и не прилича на типичния кош за пране и даже засега съм го сложила в една от стаите. 😊

# 606
Мерси. При нас ще е за играчки. 😆 Че няма вече място,което да не е затрупано от книжки и играчки. 🤗 После може и за дрехи за пране да е. Харесва ми.

# 607
Този кош отворен ли стои отгоре?

И при нас има бамя! Relaxed

# 608
Има дупка за пускане отгоре

# 609
Чак не ми се вярваше, че не са предвидили капак, но явно е така.

# 610
Чак не ми се вярваше, че не са предвидили капак, но явно е така.
Няма защо да има капак
Ето нещо такова

# 611
Да, и за мен няма нужда да се затваря плътно /а дори и предпочитам да е така, все пак ще се слагат дрехи за пране вътре, предпочитам да се "проветряват"/. Отворът е голям, колкото кръговете. 🙂

# 612
Може, просто аз не харесвам такива. Не искам помещението, в което е кошът, да се изпълва с аромат на дрехи за пране, усещам го. За детски играчки е супер.

# 613
Ние досега все сме имали кошове за пране, които уж се затварят с капак, но иначе са имали дупки и този ми се струва много по-лесен за поддържане. Супер лесно може да му се изреже един кръг за капак...от подложка за хранене...примерно 😜😅

# 614
Да, това е добра идея, би ми вършило работа. Ако отгоре отворът е плосък и капакът може да легне.

Общи условия

Активация на акаунт