Кауфланд - тема 53

• 46 601
  • 805
  •   1
Отговори
# 690
Адалинд, таЗ цена е "само в събота", иначе бяха на по-висока промо цена 🙂 Но последно гледах голямата за 19,99 лв (увеличена от 17,99 лв) и се възмущавах...малката и тя с 2-3 лева спрямо обичайната промо цена...

# 691
  • Ст Загора
Тя в събота немож в хвана ламата. Пробвах не успях!Избяга ми 😀И я купих по - скъпо кво да се прави... Взех и. Динята, завивка де 😀

# 692
Аз само проформа се възмущавам, щото никога не успявам да я докопам, нито в събота, нито в който и да е друг ден. Та от тая гледна точка цената много не ме бърка Joy

Чудя се да ида ли за един картон яйца. Миналата година след Великден Фантастико разпродаваше и се прибрах с картон 30 яйца за 2 лева. Ще разказвам един ден на внуците Joy

# 693
Аз по Великден от Лидъл хванах такава разпродажба на кори с яйца за 2 лева. И аз май ще разказвам на внуците... 😅 Взех няколко , на другия ден още, доста време бяхме запасени с яйца. 😃 От Кауфланд пък преди години хванах разпродажба на варени и боядисани великденски яйца- около левче за опаковка от 10 бр. Те яйцата по-лесно се хващат на промоция явно 🤣 Завивките с лами ме подлъгват в брошурата, отивам в магазина- а там ме чакат някакви грозни десени, а аз се чудя къде са ми ламите! 😆 Даже и варианта с дините не съм виждала в нашия филиал...

# 694
  • Ст Загора
Аз за ламата и динята ходих всеки ден още една взех ментово, бяло и сиво на форми точки. Иначе днес има едни, утре други и тъй. Тъкмо реших да взема една шарена с хвърчила подобно на хвърчило форма и тя свърши, няколко дни чаках та взех манта и сиво... Близо ми е К, а и Лидл.

Последна редакция: нд, 06 фев 2022, 02:15 от nasito8988

# 695
О, значи не е било инцидентно. И тая година ще се оглеждам тогава. Аз не съм много по яйцата, но се налага. Малко като оня в ТикТок: "Вкусно ли е? - Вкусно. Вкусно, но не ми харесва" Joy

И тая бих я взела, тип пачуърк, ама и тя неоткриваема, бетер хоркрукс Rolling Eyes

# 696
  • Ст Загора
Да, доста шарени има. Тази и аз я видях, но не на живо май..

# 697
Aдалинд, аз пак чорапите загледах...😅 6 броя за 7 лв...изглеждат добре (кога ли са били с брошура тези🤔). Е, моите 10 чифта за 1,80 лв бяха 72% органичен памук, 26% рециклиран полиестер и 2% еластан- много добри се оказаха и търся подобни и за домочадието. Намалени с 90% едва ли ще намеря, но поне да са с подобно качество и прилична цена...😃
Яйцата вкъщи се харесват от всички, много вървят. Чак ми става спокойно, когато има повече в хладилника...☺
При нас шарените завивки бяха...неописуеми. 😁

Последна редакция: нд, 06 фев 2022, 15:04 от dolce miele

# 698
Ох, посмях се за разсънване с вас! Kissing Heart
Ни лами, ни дини съм виждала. Беднотия Joy
Но лакочистител си набелязах. Фъстъци има, от моите, другата седмица. Ох, защо ги видях?! Sunglasses

# 699
Мацки, какви лами? Още не съм си изпила кафето, но това не трябва да е оправдание за неведението ми.

# 700
  • Пловдив
Кои фъстъци, Дева?

# 701
  • Ст Загора
Мацки, какви лами? Още не съм си изпила кафето, но това не трябва да е оправдание за неведението ми.
завивка с лама и кактуси

# 702

На Ройс. Даже 500 г са станали. С морска сол обичам.

# 703
А защо няма Печени тиквени семки в Кауфланд? И в Лидъл изчезнаха.
Сурови има 100 вида.
Купихме някои мезета вчера и още хранителни. Нищо интересно.
Памучният халат харесах - чудя се S дали ще стане на сина ми?!

# 704
  • Бургас
Снощи пазарувах в К и останах разочарована за пореден път!
Кокосовият орех беше развален вътре!
Тирамисуто беше на 7лв на етикет,на касовата бележка 10 лв!
Портокаловият сок 2л на К Класик никога не мога да го отворя,без да му се скъса палчето!

Общи условия

Активация на акаунт