Кауфланд - тема 53

• 46 624
  • 805
  •   1
Отговори
# 675
Това измерва ли точно, коментирали ли сте го?

Или мнения за тези?

Последна редакция: сб, 05 фев 2022, 22:59 от fsyyy

# 676
  • Ст Загора
Могат помпата се маха Долче.

# 677
Супер 🤩 И аз така мислех, но не бях сигурна. Но при тази изгодна цена...как да не вземе човек 🙂

# 678
  • Ст Загора
Сиренето го удобрих на промоция е

# 679
Изпуснах евтиния лакочистител 😄.И на мен изобщо не ми харесват този вид помпички винаги пръска,хаби продукт,цапат.
Може ли да ми кажете тези оформящи рокли кога се носят 😁
Скрит текст:

# 680
На осмомартенския банкет Joy

Оная прословута завивка с ламите голямо дебнене я дебнем от миналата година. Аз обаче ще изровя старите брошури да й видя цената и ако са я вдигнали - да си гледат работата. На ламата не й е поникнала термоизолираща перушина през това време Joy

# 681
🤣🤣🤣
Ама само по тях ли ?

# 682
Ми да. И с розАвите маратонки, да не ни окапят краката от денсене. И кат ти стане хладно - замяташ се с ламата JoyJoy

# 683
  • Ст Загора
Адалинд, аз в взех за 17.99 голляматс декември май. Явно е послъпнала.

# 684
Не само по тях, разбира се 😅 Това са оформящи рокли...носят се под други рокли 😃
Адалинд, поскъпнали са вече завивките...А и аз уж ги дебнех...13,99 (или 14,99) и 17,99 ги помня аз като цени...сега с по 2 лева отгоре са май...На всичкото отгоре, тези лами са почти неоткриваеми, само ни лъжат със снимките в брошурата...😆
Насито, писали сме заедно.

# 685
На осмомартенския банкет Joy
Аз тотално съм забравила, че в старото нормално имаше И такова събитие Wink
По- скоро за Свети Валентин под роклАта да се фитнеш

# 686
Е, вкъщи може и без друга рокля отгоре...😜

# 687
Ми да. И с розАвите маратонки, да не ни окапят краката от денсене. И кат ти стане хладно - замяташ се с ламата JoyJoy
Разкошна си.Така ме развесели сълзи ми потекоха от смях.

Те моите рокли всички са по мен и грам не си представям под тях да сложа и още една като тази показана. Не си ли личи?
Ще взема да си купя една за банката на 8-ми март да си имам 😄

# 688
Не, не, по-готино е на осмомартенския купон, когато те навести, хм, тоалетна нужда някаква... да се сдърпате с оформящата рокля...

Почти всичко е поскъпнало в Кауфланд. Посегнаха дори на тоалетната хартия, не ги е срам. Тази седмица имаше тоалетна хартия Фамилия, с левче отгоре.

# 689
Или с по два ката рокли или ще вдигаме наздравици, за да ни е перманентно жежко, защото лама - НЕ! С три лева са вдигнали малката, а с пет - голямата. Това вече си е чиста спекула, тез лами са дърти поне колкото маратонките, от сума ти време ги въртят. Кауфланд, не се стискайте, пуснете ги за по пет лева за 8 март!! GrinJoy

Общи условия

Активация на акаунт