Размяна на парфюми - 74

• 69 719
  • 782
  •   1
Отговори
# 735
Здравейте на всички! Вече имам и оригинален ysl libre intense .. прилагам снимка да видите каква ТЯ уж "не е измамница" ...

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 11:47 от Stoinav

# 736
  • София
Здравейте на всички! Вече имам и оригинален ysl libre intense .. прилагам снимка да видите каква ТЯ уж "не е измамница" ...
Скрит текст:
Stoinav, а възможно ли е първия парфюм да е оригинален, макар да не е Интенз, а само Либре? За мен лично би било някаква утеха да разбера, че все пак съм получила оригинал, дори да не е версията, която съм искала.

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 13:16 от vodica

# 737
Скрит текст:
Stoinav, а възможно ли е първия парфюм да е оригинален, макар да не е Интенз, а само Либре? За мен лично би било някаква утеха да разбера, че все пак съм получила оригинал, дори да не е версията, която съм искала.

Ами ..ароматите са приличат иначе libre e много по-светъл...иначе бачкодьт е ок...предполагам или е развален libre или биващо менте...шишето сякаш изглежда че е оригинално малко има разлика в синджирната плетка..Незнам..

# 738
Скрит текст:

Ами ..ароматите са приличат иначе libre e много по-светъл...иначе бачкодьт е ок...предполагам или е развален libre или биващо менте...шишето сякаш изглежда че е оригинално малко има разлика в синджирната плетка..Незнам..
Трети ден ви чакам да разменим парфюмите, но вече прекалявате.
Спрете да затрупвате темата с вашия негативизъм. Заповядайте на лично.

# 739
Stoinav, Наистина върнете парфюма на Hristo Mihailov и спрете да пишете в темата,стига вече с вашите разследвания

# 740
Stoinav, Наистина върнете парфюма на Hristo Mihailov и спрете да пишете в темата
[/quote

Вие разбирате ли че тя иска аз да плащам и двете доставки хем да пращам първа..
Не е вярно , как-то пише тя, че аз не искам да и вьрна парфюма...
Но ще и върна когато получа моят обратно и ще го проверя и ще и пускам ВЕДНАГА нейния.
След това какви заплахи и гадости тя ми писала предполагам че тя може да ми прати и празна кутия...така че...
Дори и се съгласих да поемам и 2 доставки.

Повече няма да пиша тук на тая тема.

# 741
  • София
Stoinav, Наистина върнете парфюма на Hristo Mihailov и спрете да пишете в темата
[/quote

Вие разбирате ли че тя иска аз да плащам и двете доставки хем да пращам първа..
Не е вярно , как-то пише тя, че аз не искам да и вьрна парфюма...
Но ще и върна когато получа моят обратно и ще го проверя и ще и пускам ВЕДНАГА нейния.
След това какви заплахи и гадости тя ми писала предполагам че тя може да ми прати и празна кутия...така че...
Дори и се съгласих да поемам и 2 доставки.

Повече няма да пиша тук на тая тема.
След като StoinaV е съгласна да поеме двете доставки, редно е Hristo Mihailov да изпрати първа. Видно е, че комуникацията между двата потребителя е разрушена непоправимо - и в двете страни ще остане огорчението. И е възможно това връщане да стане последната крачка в този казус.
Vikki32 , наистина този случай не е приятен и отне доста време, но всички сме тук, за да споделяме не само радости и всяка страна има право на своя реплика. Не им се сърдете, моля! Flowers Hibiscus
Искрено се надявам, двете потребителки да разрешат спора си!

# 742
Търся Van Cleef Oud Blanc

За него предлагам най-новия Elie Saab Girl of Now Lovely,  50 ml, нов продукт с кутия
https://www.fragrantica.com/perfume/Elie-Saab/Girl-Of-Now-Lovely-72457.html

# 743
Разменям Estee Lauder Beautyfull Magnolia, купен преди 2 седмици от бутик на ЕЛ. Пръснат няколко оъти за проба, но не е моят. Предпочитани от мен са всички парфюми на Том Форд и Тиери Мюглер, освен тях бих се зарадвала на :
Bronze goodes Estee Lauder
Givenchy Ange Ou Demon парфюм
Nina Richi L,extase
YSL Manifesto
Tiziana Terenzi Laudana Nero
Tobacco by franck boclet
Guerlain Insolence
Това на оърво четене, бих разгледала и други предложения😊

# 744
Аз ако не исках да и върна парфюма, нямаше, въобще да и пиша. Най-човешки и добронамерено и казах, ок, да ги изпратим заедно. Тя не, та не, да съм пратила първа, да му направила проверка, пък тя чак тогава.
Ми омръзна ми вече да се занимавам, да не сме малки деца, та чак такова тръшкане.

# 745
Моят парфюм, изпратен на 7-ми март, се върна днес, дължа 7,54 лв за да си го взема, защото го пратих на някаква кукувица, кацнала и тук, след като са пропищяли от нея във Фейсбук групите за парфюми. Дано след толкова търкаляне по офисите е здрав. Ще го отворя още в офиса, защото изпратен с наложен платеж, поне има обявена стойност.

# 746
Моят парфюм, изпратен на 7-ми март, се върна днес, дължа 7,54 лв за да си го взема, защото го пратих на някаква кукувица, кацнала и тук, след като са пропищяли от нея във Фейсбук групите за парфюми. Дано след толкова търкаляне по офисите е здрав. Ще го отворя още в офиса, защото изпратен с наложен платеж, поне има обявена стойност.
Азалия, много неприятно! Rage Сподели, моля те, коя аджеба е тая "кукувица", за да се предпазим. Никак не съм от толерантните към некоректни потребители - някакви си шматчици, мислещи си, че ей така ще им се размине и че са "над закона", и за недосегаеми се мислят! Е, няма такива филми тук!!! Бих искала да знам (касае ме и лично, защото имам доста неща да пускам в размените). Помогни на мен (а и на другите) да си спестим "нервните сривове", моля  те! Disappointed

# 747
Отдавна споделих и предупредих да не контактувате с нея по повод размени
https://www.bg-mamma.com/?action=profile;u=711268

# 748
Ах, Пазарджик, ако това е фейка, дето прецака сумати хора във фб глупата от Пазарджик…
Stoinav, съчувствам Ви, но пийте една стдена вода. Такива потребители заслужават да им се публикуват личните данни.

# 749
Ах, Пазарджик, ако това е фейка, дето прецака сумати хора във фб глупата от Пазарджик…
Stoinav, съчувствам Ви, но пийте една стдена вода. Такива потребители заслужават да им се публикуват личните данни.
Може ли малко по-сериозно.
За какви, фейкове говорите.
Спрете се вече.

Общи условия

Активация на акаунт